فصل ۷ زیست دهم/ تثبیت نیتروژن
-
سلام مشکل من تو قسمت تثبیت نیتروژنه
اونجایی که میگه باکتریِ آمونیاک ساز آمونیوم میده بیرون
نگاه من فیلمای اقای موقاری رو کامل گوش دادم و نکاتشونم نوشتم و ایشون گفتن که باکتری امونیاک ساز امونیوم نمیسازه و این باکتری همون طور که از اسمش پیداس امونیاک میسازه و این امونیاک در خاک با h مثبت واکنش میده و امونیوم تبدیل میشه
ولی کتاب خیلی سبز تو صفحه ۴۵۳ و تست ۲۵ فصل ۷ گفته که باکتری های امونیاک ساز امونیوم میسازن و اینکه تو کتابای دیگه هم یکیشون حرف استادو زدن یکیشم مثل خیلی سبز سوال دادنالان تکلیف ما با این چیه این جمله غلطه یا درسته
باکتری های آمونیاک ساز از مواد کربن دار برای تولید آمونیوم استفاده میکنن
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
-
نگاه من فیلمای اقای موقاری رو کامل گوش دادم و نکاتشونم نوشتم و ایشون گفتن که باکتری امونیاک ساز امونیوم نمیسازه و این باکتری همون طور که از اسمش پیداس امونیاک میسازه و این امونیاک در خاک با h مثبت واکنش میده و امونیوم تبدیل میشه
ولی کتاب خیلی سبز تو صفحه ۴۵۳ و تست ۲۵ فصل ۷ گفته که باکتری های امونیاک ساز امونیوم میسازن و اینکه تو کتابای دیگه هم یکیشون حرف استادو زدن یکیشم مثل خیلی سبز سوال دادنالان تکلیف ما با این چیه این جمله غلطه یا درسته
تجربیا دانش-آموزان-آلاءramses kabir در plz help فصل ۷ زیست دهم گفته است:
تجربیا دانش-آموزان-آلاءوالا این سوال ماهم هس😊😊😊
-
استاد موقاری درست میگه تا نیتروژن تثبیت نشه که نمیتونه آمونیوم بسازه عکس کتابو ببین زده که هیدروژن تثبیت شده و با آمونیاک ساز با هم میشند آمونیوم . اسم باکتری روشه دیگه آمونیاک ساز وگرنه میگفتند آمونیوم ساز
Hesam Mohammadi حرف اینه که کتابا اینو نمیگن
-
استاد موقاری درست میگه تا نیتروژن تثبیت نشه که نمیتونه آمونیوم بسازه عکس کتابو ببین زده که هیدروژن تثبیت شده و با آمونیاک ساز با هم میشند آمونیوم . اسم باکتری روشه دیگه آمونیاک ساز وگرنه میگفتند آمونیوم ساز
Hesam Mohammadi خودمم میدونم ولی یه بار قلمچی این تست اومد غلط زدیمش واسه همین
دوباره خیلی سبز دادش غلط زدیم واسه همین
گاج میدش میخوایم مثل قلمچی بزنیم غلط میزنه میگه حرف استاد موقاری درسته
ادم نمیدونه با ساز کدومش برقصه -
Hesam Mohammadi خودمم میدونم ولی یه بار قلمچی این تست اومد غلط زدیمش واسه همین
دوباره خیلی سبز دادش غلط زدیم واسه همین
گاج میدش میخوایم مثل قلمچی بزنیم غلط میزنه میگه حرف استاد موقاری درسته
ادم نمیدونه با ساز کدومش برقصهramses kabir دقیقا سوالو برام بفرست ببینم چی میگه
-
ramses kabir دقیقا سوالو برام بفرست ببینم چی میگه
Hesam Mohammadi اکیه
-

سوال ۲۵ قسمت دال
باید غلط باشه ولی نوشته درسته -

سوال ۲۵ قسمت دال
باید غلط باشه ولی نوشته درستهramses kabir خب اینکه ربطی نداره گفته برای تولید آمونیوم خب آمونیاک ساز و تثبیت کننده نیتروژن باهم آمونیوم رو تولید میکنند که آمونیاک ساز برای تولیدش از مواد آلی را کربن دار هم استفاده میکنه اما تثبیت کننده نه
کجاش غلطه دقیقا -
ramses kabir خب اینکه ربطی نداره گفته برای تولید آمونیوم خب آمونیاک ساز و تثبیت کننده نیتروژن باهم آمونیوم رو تولید میکنند که آمونیاک ساز برای تولیدش از مواد آلی را کربن دار هم استفاده میکنه اما تثبیت کننده نه
کجاش غلطه دقیقاHesam Mohammadi
خب خب خب
خوب نگاه کن
مگه خودت نگفتی که باکتری های آمونیاک ساز آمونیاک تولید میکنن نه آمونیوم
من اصا کاری با مواد آلی کربن دارش ندارم
کار با قسمت دومش دارم
پس همونطور که از اسم باکتری های آمونیاک ساز معلومه اونا سازنده ی آمونیاکن که تو این تست گفته آمونیوم پس این تست غلطه
من با توجه به حرف اقای موقاری و کتاب گاج گفتم
و یه چیز دیگه که مثل این تست تو کتاب قلمچی هم بود ولی اونا هم مثل خیلی سبز جواب دادن