سوال درباره مشاور آموزشی در مشهد
-
سلام خدمت دوستان
یه سوالی داشتم ازتون درباره مشاور آموزشی.
من الان یازدهم تجربی هستم و سال ۱۴۰۰ کنکور دارم و ساکن مشهد هستم.
دنبال مشاوره آموزشی میگردم.
میخواستم بدونم کسی از شما موسسه یا شخصی رو در مشهد سراغ داره که این کار رو انجام بده؟؟؟
به تازگی با موسسه کتاب پردازان و آقای انصاری زاده آشنا شدم؛ کسی از دوستان هست که اطلاعاتی درباره این موسسه و کیفیت مشاورههاشون داشته باشه؟؟در کل اگه مشاوری رو در مشهد سراغ دارین که کارش خوبه لطفا معرفی کنین
ممنون ازتون -
-
من دوستام با آقای اختراعی کار کردن و خوب هم نتیجه گرفتن . من ایشون رو پیشنهاد میکنم ! البته اگه مشکلی با هزینه کردن نداشته باشین!
@Sh-E
پس ایشون مشاور درجه یکی هستن؟؟
درسته؟؟
شما از قیمت حدودی ایشون خبر ندارین؟؟؟خودشون به طور مستقیم مشاوره میدن یا دانشجوهای رتبه برتر زیر نظر ایشون؟؟؟
-
MAHAk
چجوری میتونم از ایشون بپرسم؟؟
چون ظاهرا ایشون قسمت چتشون رو بسته -
MAHAk
چون ظاهرا ایشون قسمت چتشون رو بستهAli Ghasemian 0 در سوال درباره مشاور آموزشی در مشهد گفته است:
MAHAk
چون ظاهرا ایشون قسمت چتشون رو بستهسلام دوست عزیز..
ایشون ساکن مشهد هستن من احتمال دادم شاید بتونن با مشاورای اونجا در ارتباط باشن..من تو پی وی ازشون میپرسم بهتون اطلاع میدم...موفق باشین -
Ali Ghasemian 0 در سوال درباره مشاور آموزشی در مشهد گفته است:
MAHAk
چون ظاهرا ایشون قسمت چتشون رو بستهسلام دوست عزیز..
ایشون ساکن مشهد هستن من احتمال دادم شاید بتونن با مشاورای اونجا در ارتباط باشن..من تو پی وی ازشون میپرسم بهتون اطلاع میدم...موفق باشینMAHAk
سپاسگزارم از لطف شماممنونم
لطف میکنید -
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم کسی از شما موسسه یا شخصی رو در مشهد سراغ داره که این کار رو انجام بده؟؟؟
به تازگی با موسسه کتاب پردازان و آقای انصاری زاده آشنا شدم؛ کسی از دوستان هست که اطلاعاتی درباره این موسسه و کیفیت مشاورههاشون داشته باشه؟؟در کل اگه مشاوری رو در مشهد سراغ دارین که کارش خوبه لطفا معرفی کنین
ممنون ازتونAli Ghasemian 0 سلام دوست عزیز من مشاور درست حسابی تو مشهد نمی شناسم
اما مشاور خودم از تهرانه مشاور نیست البته رتبه 1 تجربیه .خاستید شمارشونو میدم -
@Sh-E
پس ایشون مشاور درجه یکی هستن؟؟
درسته؟؟
شما از قیمت حدودی ایشون خبر ندارین؟؟؟خودشون به طور مستقیم مشاوره میدن یا دانشجوهای رتبه برتر زیر نظر ایشون؟؟؟
-
سلام خدمت دوستان
ممنون ازتونAli Ghasemian 0
سلام من خودم مشهد نیستم ولی یه مدت با موسسه عارف کار کردم خوب بودن.
برای کسانی که در مشهدهستن فکر میکنم بهترم باشه.خدماتشون بیشتره.مشاور هم زیاد دارن.
به سایتشون سر بزنین شاید اونجوری بهتر کمکتون کنن.تو گوگل "خانه کنکور عارف " هم سرچ کنین اوکیه -
Ali Ghasemian 0
سلام من خودم مشهد نیستم ولی یه مدت با موسسه عارف کار کردم خوب بودن.
برای کسانی که در مشهدهستن فکر میکنم بهترم باشه.خدماتشون بیشتره.مشاور هم زیاد دارن.
به سایتشون سر بزنین شاید اونجوری بهتر کمکتون کنن.تو گوگل "خانه کنکور عارف " هم سرچ کنین اوکیهNazanin_Ahmadi
سپاس از راهنماییتون -
Ali Ghasemian 0 خودشون و گروه کار کشته شون . قیمتشم حدود 3 تا 4 تومنه ... البته تعرفه ی جدیدشون رو نمیدونم ...
@Sh-E
متشکرم -
Ali Ghasemian 0 سلام دوست عزیز من مشاور درست حسابی تو مشهد نمی شناسم
اما مشاور خودم از تهرانه مشاور نیست البته رتبه 1 تجربیه .خاستید شمارشونو میدمAMH
اره
اگه میشه شمارهشون رو لطف کنین
خیلی ممنون میشم ازتون -
دوست عزیز باااینکه من حدوداازکاراقای اختراعی وچندمشاوردیگه باخبرم به نظرم اقای مرواریدازهمه بهترن امامن کلااعتقادی به مشاورندارم امااگرخواستی حتماباایشون هم یه جلسه معارفه داشته باش من بیشتردبیرهام وحتی بعضی اشناهاازقوچان هم اقای مروارید رومعرفی کردن
-
دوست عزیز باااینکه من حدوداازکاراقای اختراعی وچندمشاوردیگه باخبرم به نظرم اقای مرواریدازهمه بهترن امامن کلااعتقادی به مشاورندارم امااگرخواستی حتماباایشون هم یه جلسه معارفه داشته باش من بیشتردبیرهام وحتی بعضی اشناهاازقوچان هم اقای مروارید رومعرفی کردن
این پست پاک شده! -
Dan wolf
بله
تعریف ایشون رو هم بنده شنیدم
ممنونم از راهنماییتون -
درکل بیشترمشاورهابرای پول گرفتن این برنامه هاروراه اندازی کردن اگربتونی خودت یه برنامه خوب بنویسی وعمل کنینیازی به مشاورنیست.چون ازنظرروانشناسی کسی میتونه برای یه نفربرنامه بنویسه که حداقل4سال باهاش زندگی کرده باشه
Dan wolf
اره، میشه گفت اینجوریه
ولی من الان واقعا هیچی از برنامه ریزی نمیدونم
برای همین میخوام در اول راه از یه مشاور کمک بگیرم تا مسیر رو برام مشخص تر کنهسپاسگزارم از پیشنهادتون