تستهای کنکور کافیه؟
-
سلام من توی تست زنی ضعیف هستم با اینکه از اول سال خیلی برای کنکور خوندم ولی خیلی تست کار نکردم تقریبا روزی 50تاولی تستهای سخت رو نمی تونم حل کنم مثلا تستهای شیمی فار و نشرالگو نمیدونم چیکار کنم هدفم پرستاریه ایا کافیه فقط تستهای کنکورهای گذشته رو بزنم قبول میشم یا باید منابع خودم رو هم بزنم
-
-
سلام من توی تست زنی ضعیف هستم با اینکه از اول سال خیلی برای کنکور خوندم ولی خیلی تست کار نکردم تقریبا روزی 50تاولی تستهای سخت رو نمی تونم حل کنم مثلا تستهای شیمی فار و نشرالگو نمیدونم چیکار کنم هدفم پرستاریه ایا کافیه فقط تستهای کنکورهای گذشته رو بزنم قبول میشم یا باید منابع خودم رو هم بزنم
یسنا
سلام تستای کنکورای گذشته که خیلی اهمیتشون بالاست اما دلیل نمیشه سراغ تستای تألیفی منابع دیگه نرفت هرچند درصد پایین بده مهم اینه که گستره وسیعی از سوالا رو دیده باشیم و اهمیت اینکه اولویتو به سوالای کنکور اختصاص بدیم به دلیل همینه که بیش از حد گرفتار تستای زمان بر نشیم نه اینکه کلا بذاریمشون کنار . یکی از مزیتای حل سوالات سطح بالاتر هم بیشتر شدن تسلط رو سوالای استاندارد تر هس ، اما اینکه چه تعداد سوال اضافه بر کنکور حل کنی به زمانی که بعد از تموم کردن سوالای کنکور اضافه میاری بستگی داره یعنی بعد از حل کردن سوالای استاندارد میتونی تصمیم بگیری چه چیزای اضافه تری رو کار کنی . البته پیشنهادم اینه که به جای سوالای کتابایی که میگی سطح بالاتری دارن نمونه آزمونای سنجش یا بقیه آزمون آزمایشیا رو حل کنی . حل تستای کنکور به تنهایی هم برای قبولی خیلی موثره مخصوصا اگه عالی تحلیل بشن اما وقتی میشه بیشتر تلاش کرد نباید به کمتر قانع بود:smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face: -
یسنا
سلام اول باید بررسی بشه داوطلب کنکور چه سالی هستین
اگه هدفتون کنکور امساله پس به تستای کنکور با توجه به زمانی که در پیش رو هستش بسنده کنید
ولی اگه دهمیازدهم هستید توصیه میشه سطح تست ها رو در هر درسی کم کم بالا ببرید یعنی از تستای آسون در اون مبحث شروع کنید ک بعد متوسط رو به اسون و متوسط رو به سخت و سخت
کتابای نشرالگو تستای تالیفیش معمولا سطح بالا محسوب میشه و برای شروع برای پایه ای که قوی نیس و با تستای دیگه آشنا نشده معمولا توصیه نمیشه ولی بعد از حل تستای متوسط کتابای دیگه ، گزینه ی خوبی محسوب میشه -
الان دیگه فقط تست های کنکور