ساختار لوله گوارش (متن صفحه 18 کتاب چاپ 98)
-
سلام مشکل من اینه که تو متن کتاب زده لایه بیرونی بخشی از صفاق است ولی ما میدونیم همیشه اینطور نیست ! ولی از طرفی هم میدونیم قید این جور متن ها همیشه است!؟ یعنی الان کتاب همیشه در نظر گرفته یا نه؟
@راهنما -
سلام مشکل من اینه که تو متن کتاب زده لایه بیرونی بخشی از صفاق است ولی ما میدونیم همیشه اینطور نیست ! ولی از طرفی هم میدونیم قید این جور متن ها همیشه است!؟ یعنی الان کتاب همیشه در نظر گرفته یا نه؟
@راهنماARMIN RAHMATI
خب درسته لایه بیرونی بخشی از صفاق هست مشکلش کجاست ؟؟ -
ARMIN RAHMATI
خب درسته لایه بیرونی بخشی از صفاق هست مشکلش کجاست ؟؟@Kosar-Kelyabi لایه بیرونی مری بخشی از صفاق نیست!
-
ARMIN RAHMATI
خب درسته لایه بیرونی بخشی از صفاق هست مشکلش کجاست ؟؟@Kosar-Kelyabi همه جا اینطور نیست ....
-
@Kosar-Kelyabi لایه بیرونی مری بخشی از صفاق نیست!
ARMIN RAHMATI
برادر بحث نای اصن نیست مگه نای جزو دستگاه گوارشه اصن ؟؟ تو کتاب برای لایه بیرونی دستگاه گوارش اینو گفته -
@Kosar-Kelyabi لایه بیرونی مری بخشی از صفاق نیست!
ARMIN RAHMATI
مگه صفاق فقط برای اندام های حفره شکمی نیست ؟
نای که جز اندام های حفره شکمی نیست ! -
ARMIN RAHMATI
برادر بحث نای اصن نیست مگه نای جزو دستگاه گوارشه اصن ؟؟ تو کتاب برای لایه بیرونی دستگاه گوارش اینو گفته@Kosar-Kelyabi اشتباه شد منظروم مری بود
-
@Kosar-Kelyabi همه جا اینطور نیست ....
ARMIN RAHMATI
اصن تیتر زده لایه های دستگاه گوارش مگه گفته لایه های کل بدن ؟ -
ARMIN RAHMATI
اصن تیتر زده لایه های دستگاه گوارش مگه گفته لایه های کل بدن ؟@Kosar-Kelyabi مری
-
@Kosar-Kelyabi اشتباه شد منظروم مری بود
ARMIN RAHMATI آهان اره الان درست میشه حرفتون
اون قسمت که داخل محوطه ی شکمی نیست صفاق نداره -
سلام
بچه ها من اصلا بلد نیستم اینجا کار کنم لطفاً راهنماییم کنید فیلمی الان گذاشتن یا فقط سوال میپرسید -
ARMIN RAHMATI آهان اره الان درست میشه حرفتون
اون قسمت که داخل محوطه ی شکمی نیست صفاق ندارهدریا دریایی خوب دیگه پس کتاب مگه نباید میگفت اغلب؟
-
سلام
بچه ها من اصلا بلد نیستم اینجا کار کنم لطفاً راهنماییم کنید فیلمی الان گذاشتن یا فقط سوال میپرسیدسپیده کشاورز فقط سوال و جواب هست
-
سپیده کشاورز فقط سوال و جواب هست
ARMIN RAHMATI ممنون
-
دریا دریایی خوب دیگه پس کتاب مگه نباید میگفت اغلب؟
ARMIN RAHMATI
متوجه نمیشم الان مشکل کجاست
کتاب میگه لایه ی بیرونی بخشی از صفاقه
یعنی ما همه جای لوله ی گوارش لایه ی بیرونی رو داریم ولی صفاق فقط تو محوطه ی شکمی هست -
mehranmirzaei
میشه این سوال رو جواب بدین -
ARMIN RAHMATI
یعنی ما همه جای لوله ی گوارش لایه ی بیرونی رو داریم ولی صفاق فقط تو محوطه ی شکمی هستدریا دریایی سوال واضحه: میگم کتاب گفته لایه بیرونی بخشی از صفاق است ولی در بخش مری بخشی از صفاق نیست! جمله کتاب جوری که انگار گفته همه جا جز صفاق است؟!
-
دریا دریایی سوال واضحه: میگم کتاب گفته لایه بیرونی بخشی از صفاق است ولی در بخش مری بخشی از صفاق نیست! جمله کتاب جوری که انگار گفته همه جا جز صفاق است؟!
ARMIN RAHMATI
بزارید راهنما رو منشن کنیم ایشون جواب بدن
@راهنما -
@راهنماARMIN RAHMATI همیشه مد نظر نیست
مثلا صفاق که تا دهنمون کشیده نشده -
ARMIN RAHMATI
یعنی ما همه جای لوله ی گوارش لایه ی بیرونی رو داریم ولی صفاق فقط تو محوطه ی شکمی هستدریا دریایی
بله در حقیقت بخش هایی از لوله گوارش که در ناحیه ی قفسه سینه (Thorax) هستش لایه بیرونی با عنوان ادوانتیس بیان میشه و سلول پوششی نداره ولی بخش های زیر دیافراگم که حفره شکمی هستش لایه بیرونی بصورت صفاق بیان میشه و سلول های پوششی هم داره.
پس صفاق مختص حفره شکمی هستش.