درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
-
7-گیرنده های حساس به کمبود اکسیژن قبل از اولین انشعاب آئورت قرار دارند.
8-در نایژک های انتهایی ،دومین خط دفاعی برعهده بافتی است که یاخته های آن مژک دارند.mehranmirzaei
1.طبق شکل کتاب بنظرم درسته
2. غلطه مخاط مژک دار خط اوله -
@Kosar-Kelyabi
چرا پاک کردی؟
اشکال نداره اگه غلط هم باشه همین که جرئت گفتنشو داشتی ارزشمنده -
8-در نایژک های انتهایی ،دومین خط دفاعی برعهده بافتی است که یاخته های آن مژک دارند.mehranmirzaei ٧درسته نزديك به قوس ائورته و ٨غلطه ميشه خط اول
-
8-در نایژک های انتهایی ،دومین خط دفاعی برعهده بافتی است که یاخته های آن مژک دارند.mehranmirzaei
۷ به نظرم درسته چون تو قوس آئورت هست
و ۸ غلطه مخاط مژک دار خط دوم نیست -
Ali Karimi 1 در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
mehranmirzaei فقط ي چيزي ٥ ماكروفاژ ها دياپدز هم ميكنن؟
نه مونوسیت ها دیاپدز می کنن میشن ماکروفاژ
ماکروفاژ فقط توو بافته و رگای لنفی
و توو خون نیسromisa ببخشید معنی دیاپدز چی میشد؟؟
-
7-نادرسته :چون باید توجه داشته باشیم طبق فصل دستگاه گردش مواد اولین انشعابی که از آئورت جدا میشه بلافاصله بعد از خروج اون از بطن چپه(سرخرگ های اکلیلی یا کرونریه) و گیرنده های بعد از اونن چون نزدیک قوس آئورتن.
8-نادرسته:خط اول -
romisa ببخشید معنی دیاپدز چی میشد؟؟
Mahbobeh Zare
دیاپدز به خروج گلبول های سفید خون از رگ دیاپدز میگن که برا همه گلبول های سفید خون درسته -
Mahbobeh Zare
خروج سلول از مویرگ های خونی و ورود آن به مایع بین یاخته ای -
Mahbobeh Zare
دیاپدز به خروج گلبول های سفید خون از رگ دیاپدز میگن که برا همه گلبول های سفید خون درسته@Kosar-Kelyabi ممنونم
-
Mahbobeh Zare در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
گلبول های سفید وقتی بخوان از خون وارد بافت بشن یه عملی به اسم دیاپدز انجام میدن
به اینصورت که یه اتفاقاتی میوفته و یه موادی ترشح میشه که باعث میشه فاصله ی بین سلول های اندوتلیال دیواره رگ بیشتر شه و سلول هایی مثل نوتروفیل ها و مونوسیت ها و ایوزینوفیل ها بتونن از این فاصله عبور کنن
به این عملشون میگن دیاپدز -
Mahbobeh Zare زبون ساده:خروج گلبول هاي سفيد از رگ به بافت
-
دونستن اینکه گیرنده حساس به اکسیژن قبل یا بعد انشعاب ائورته دیگه خیلی دانش مینیاتوری میخواد من فقط میدونم این گیرنده ها توی قوس آئورت و سرخرگ های گردنی ان و تمام :)))))
@mina-bik
سواله چالشی بود -
دونستن اینکه گیرنده حساس به اکسیژن قبل یا بعد انشعاب ائورته دیگه خیلی دانش مینیاتوری میخواد من فقط میدونم این گیرنده ها توی قوس آئورت و سرخرگ های گردنی ان و تمام :)))))
@mina-bik منم باهات موافقم فک کنم نکته ی فوق کنکوری بود
-
@mina-bik
سواله چالشی بودmehranmirzaei در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
@mina-bik
سواله چالشی بودولی خب اشکالمون رفع شد من همش فک میکردم اولین انشعاب ائورت بعد قوسشه
-
Mahbobeh Zare در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
گلبول های سفید وقتی بخوان از خون وارد بافت بشن یه عملی به اسم دیاپدز انجام میدن
به اینصورت که یه اتفاقاتی میوفته و یه موادی ترشح میشه که باعث میشه فاصله ی بین سلول های اندوتلیال دیواره رگ بیشتر شه و سلول هایی مثل نوتروفیل ها و مونوسیت ها و ایوزینوفیل ها بتونن از این فاصله عبور کنن
به این عملشون میگن دیاپدزromisa سپاس
-
7-نادرسته :چون باید توجه داشته باشیم طبق فصل دستگاه گردش مواد اولین انشعابی که از آئورت جدا میشه بلافاصله بعد از خروج اون از بطن چپه(سرخرگ های اکلیلی یا کرونریه) و گیرنده های بعد از اونن چون نزدیک قوس آئورتن.
8-نادرسته:خط اولmehranmirzaei يعني اگر سرخرگ هاي كرونر رو در نظر نگيريم درست ميشه؟
-
@mina-bik
سواله چالشی بودmehranmirzaei در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
@mina-bik
سواله چالشی بودمن چقد ساده دل بودم فکر میکردم منظورتون از انشعاب اون ۳ تا انشعاب بالایی هاست که وقتی قلبو از رو به رو نگاه میکنی توی چشم میاد مد نظرتونه اما وقتی جوابو دیدم که منظور انشعاب کرونری بوده قشنگ تسمه تایم پاره کردم :)))))
-
9-خارجی ترین لایه دیواره نای و مری از بافت مشابهی تشکیل شده است .
10-یون بیکربنات موجود در خون با رسیدن به شش ها آزاد میشود. -
mehranmirzaei در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
@mina-bik
سواله چالشی بودمن چقد ساده دل بودم فکر میکردم منظورتون از انشعاب اون ۳ تا انشعاب بالایی هاست که وقتی قلبو از رو به رو نگاه میکنی توی چشم میاد مد نظرتونه اما وقتی جوابو دیدم که منظور انشعاب کرونری بوده قشنگ تسمه تایم پاره کردم :)))))
@mina-bik در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
mehranmirzaei در درسته یا نادرسته و چرا؟ مسئله این است
گفته است:
@mina-bik
افرین منم اون سه تا رو میگرفتم