مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس
-
خواهش می کنم رسیدگی کنید !!!!!!!!
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای بابا!!!! من اصن شاید نتمو عوض کنم! خسته شدیم بابا
-
نوشتهشده در ۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط Mashlab313 انجام شده
اولا خسته نباشید حسابی به همه عوامل الا ب خصوص اقا سهراب!
اقا سهراب عزیز میدونم شبانه روز و بدون وقفه دارید برا ما کار میکنید و الان هم 5روز انلاین نیستید! خواهشا خواهشا و باز هم خواهشا تکلیف این صبانتی های بدبخت رو معلوم کنید!! والا بلا خسته شدیم. اگه درست نمیشه این مشکل ما نتمونو عوض کنیم.به صبانت اطلاع بدید. زنگ بزنید به 1524 داخلی 385 -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام منم اینترنتم صبانت هستش برای دانلود عربی ناصح زاده 94-95 و درس ریاضی استاد امینی راد مشکل دارم مشکل من همون مشکل دوستان است یعنی فیلم دیگری به جای فیلم اصلی قرار دارد. اگه رسیدگی کنین ممنون میشم. خسته نباشید
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده

-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali g لینک مستقیم رو بزارید اینجا
-
ali g لینک مستقیم رو بزارید اینجا
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 این لینک دانلود قسمت 22 عربی ناصح زاده 94-95 استhttp://dl1.sanatisharif.ir/media/98/240p/1394-07-18(1).mp4
-
Mashlab313 این لینک دانلود قسمت 22 عربی ناصح زاده 94-95 استhttp://dl1.sanatisharif.ir/media/98/240p/1394-07-18(1).mp4
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali g اها. کلن صبانت شورشو دراورد!!
-
ali g اها. کلن صبانت شورشو دراورد!!
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 یعنی مشکل من بخاطر صبانته؟
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Mashlab313 انجام شده
الان تو انجمن هرکی مشکل داشت گفت صبانت دارم!!
-
مشکل من حل شد
یه دنیا ممنونم ازتون دستتون درد نکنه ایشالا زندگیتون پر از خیر و برکت باشه
امیدوارم مشکل بقیه دوستان هم حل بشه
پ.ن:من مشکلم همین جا بجا بودن فیلمها بود و جای عربی شیمی نشون میداد و اینترنتم از شرکت پارس آنلاین بود و نت گوشی هم ایرانسله که با هردوش همین مشکلو داشتم
با وای فای که امتحان نکردم ببینم درست شد یا نه ولی دو روز پیش با نت ایرانسل اومدم ببینم دیدم درست شد
شما هم با نت گوشیتون امتحان کنین احتمالا درست شده باشه
اونایی هم که ایرانسل دارن در صورت حل شدن مشکلشون میتونن بسته اینترنت یه ماهه 5گیگ(از ساعت 6 صبح تا 12ظهر) با قیمت 3 هزار تومن رو از اپلیکیشن «برنامه من» قسمت خرید بسته های افزایشی یا شماره گیری 5555# یا شماره گیری *789# فعال کنن و اگه کیفیت متوسط میخوان دانلود کنن یه بسته کافی میشه ولی اگه با کیفیت بالا میخوان باید دوبار بسته بخرن چون با کیفیت بالا تقریبا 6/5 گیگ میشه
بازم اگه سوالی بود در این موردایی که گفتم بپرسین
موفق باشین ایشالا -
مشکل من حل شد
یه دنیا ممنونم ازتون دستتون درد نکنه ایشالا زندگیتون پر از خیر و برکت باشه
امیدوارم مشکل بقیه دوستان هم حل بشه
پ.ن:من مشکلم همین جا بجا بودن فیلمها بود و جای عربی شیمی نشون میداد و اینترنتم از شرکت پارس آنلاین بود و نت گوشی هم ایرانسله که با هردوش همین مشکلو داشتم
با وای فای که امتحان نکردم ببینم درست شد یا نه ولی دو روز پیش با نت ایرانسل اومدم ببینم دیدم درست شد
شما هم با نت گوشیتون امتحان کنین احتمالا درست شده باشه
اونایی هم که ایرانسل دارن در صورت حل شدن مشکلشون میتونن بسته اینترنت یه ماهه 5گیگ(از ساعت 6 صبح تا 12ظهر) با قیمت 3 هزار تومن رو از اپلیکیشن «برنامه من» قسمت خرید بسته های افزایشی یا شماره گیری 5555# یا شماره گیری *789# فعال کنن و اگه کیفیت متوسط میخوان دانلود کنن یه بسته کافی میشه ولی اگه با کیفیت بالا میخوان باید دوبار بسته بخرن چون با کیفیت بالا تقریبا 6/5 گیگ میشه
بازم اگه سوالی بود در این موردایی که گفتم بپرسین
موفق باشین ایشالانوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Amir شما کدوم سرویس پارس انلاین رو دارید؟؟
-
با همراه اول هم جواب میده ؟؟
-
Milad 19 نمیدونم والا من فقط ایرانسل دارم
بازم با همراه اول هم امتحان کنین شاید مشکلتون حل شد -
Dr Amir شما کدوم سرویس پارس انلاین رو دارید؟؟
Mashlab313
III-Pol-1024
ضمنا من با پارس آنلاین امتحان نکردم که ببینم درست شده یا نه -
Mashlab313
III-Pol-1024
ضمنا من با پارس آنلاین امتحان نکردم که ببینم درست شده یا نهنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr Amir شب رایگان داری؟
-
Dr Amir شب رایگان داری؟
Mashlab313
نه چون قبلا خریده بودم رایگان ندارم
الانم تموم شده باید تمدیدش کنم که فعلا نکردم -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر شما این مشکل درست میشه؟
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali g امکان نداره
-
ali g امکان نداره
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMashlab313 چرا؟