پرسش پاسخ زیست
-
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها کسی هست یدونه سواله من رو جواب بده
-
دریا دریایی آها
سنجشم نظرش همین بود ؟نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name
نمیدونم والا یادم نمیاد سنجش کی بود
ولی مطمئنم یه جا دیده بودمش
خودمم نمیدونم حالا براش چیکار کنم -
سلام بچه ها کسی هست یدونه سواله من رو جواب بده
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف بفرمایید بلد بودم پاسخ تون رو میدم
-
دکتر علی ف بفرمایید بلد بودم پاسخ تون رو میدم
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی ممنون جواب رو گرفتم
-
به نظرتون این جمله که میگه فقط در رودهی باریک حرکات قطعه قطعه کننده داریم درسته؟؟
-
به نظرتون این جمله که میگه فقط در رودهی باریک حرکات قطعه قطعه کننده داریم درسته؟؟
mehran sardasht بله تا جایی ک میدونم فک میکنم درسته
چون توی معده و قبل معده فقط کرمی داریم
توی روده بزرگ هم نیازی ب حرکت قطعه قطعه کننده نیس چون مواد ب صورت عمده دیگ جذب شدن و درشت نیستن ک بخوان تیکه تیکه شن...
پس فقط روده باریک هس ک حرکت قطعه قطعه کننده داره... -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
نوشتهشده در ۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zo درابتدای دوران جنینی فقط کیسه زرد
-
zo درابتدای دوران جنینی فقط کیسه زرد
-
zo
سلام
بله
تو دوران جنینی هم مغز استخوان این کارو میکنه و بعد همچنان بعد از تولد هم ادامه پیدا میکنه... -
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنیناگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم
-
zo سلام
راستش درست متوجه منظورتون نشدم
ولی اگ سوالتون اینه ک آیا برا همه جانداران اینطوریه ک هر 4 تا باز الی تو دنا با هم دقیقا مساوی نباشن ؟!
جواب اینه ک در حد کنکور بله حالا ممکنه این وسط ی استثنایی هم باشع ولی برا کنکور ما مهم نیس...
اگر سوالتون رو درس نفهمیدم واضح تر بپرسید سوالتون رو -
zo سلام
راستش درست متوجه منظورتون نشدم
ولی اگ سوالتون اینه ک آیا برا همه جانداران اینطوریه ک هر 4 تا باز الی تو دنا با هم دقیقا مساوی نباشن ؟!
جواب اینه ک در حد کنکور بله حالا ممکنه این وسط ی استثنایی هم باشع ولی برا کنکور ما مهم نیس...
اگر سوالتون رو درس نفهمیدم واضح تر بپرسید سوالتون رو -
سلام
-
تارهای آویزی در زمان انقباض ماهیچه های مژگانی شل میشوند
این درسته دیگه؟ !
@تجربیا -
my name
سلام بنظرتون کلمه ی یوکاریوت ها درسته با توجه به متن پایینش چون تو چاپ قبلیم پروکاریوته
-
تارهای آویزی در زمان انقباض ماهیچه های مژگانی شل میشوند
این درسته دیگه؟ !
@تجربیاHesam Mohammadi فک کنم