Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. انتقادات ، پیشنهادات
  3. پوستر رشته تجربی همایش آرش
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
انتقادات ، پیشنهادات
نقص ویدئوی درسی
Yeganeh KarimiY
سلام وقتتون بخیر. تدریس حسابان یازدهم استاد محمدصادق ثابتی فصل چهارش ناقص هست میخواستم درخواست کنم که ویدئوی ادامه ی تدریس هم آپلود شه. با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
تدریس حسابان
aMiRyA
سلام اگر امکانش هست تدریس حسابان را با آقای وحید کبریایی قرار دهید ایشون مباحث رو خیلی کامل و زیبا بیان میکنن با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد در خصوص گروه های انجمن آلاء
sohrabS
سلام اگر انتقاد یا پیشنهادی در خصوص گروه های انجمن آلاء دارید، در اینجا مطرح بفرمایید. در لینک زیر هم توضیحات هر گروه و شرایط عضویت در هر کدام توضیح داده شده است: http://forum.alaatv.com/topic/1545/گروه-های-انجمن-آلاء موفق و موید باشید
انتقادات ، پیشنهادات
.....
7
سلام (@_____) تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟! کدوم قانونتون رو نقض کردم؟! نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه یعنی دلیلی نبوده و نیست اما خب.... باید از زبون خودتون می‌شنیدم که هیچ دلیلی ندارید این برام قابل هضم تره @ناظم
انتقادات ، پیشنهادات
چطور در الا کلیپ دانلود کنم
7
چطوری میتونم کلیپ های الا رو دانلود کنم
انتقادات ، پیشنهادات
سرعت کار تو اپلود فیلم ها پایینه
TAHA 3T
سلام توی حسابان اقای ثابتی بجز تابع تو هیچ مبحثی فرسنگ 2 و 3 اپلود نشده اینطوری مباحث تا کنکور تموم نمیشه البته امیدوارم مشکلی برای اقای ثابتی پیش نیومده باشه
انتقادات ، پیشنهادات
نکته و تست فیزیک یازدهم آقای یاری
2
سلام/چرا نکته و تست فیزیک یازدهم استاد یاری فقط چند جلسه اولش اپلود شده؟میشه تکمیلش کنید
انتقادات ، پیشنهادات
یه مشکلی هست
A
من پک الا رو دو بار خریدم اشتباها، یکیو با اکانت قدیمی ام و یکی هم با جدیده ولی قدیمی رو دیگه استفاده نمیکنم کسی هم جوابگو نیس که اون پک رو لغو کنه و هزینه شو عودت بدن @مدیر-محصول-ابریشم تیکت هم زدم جواب نمیدن
انتقادات ، پیشنهادات
اختلال در سایت الا ؟؟/:
A . M . HA
سلام از امروز صبح سایت الا به مشکل خورده نه میشه فیلمی رو انلاین دید و نه دانلود کرد....... دوستان برای شما هم همینجوریه ؟!! از گروه اموزشی الا تقاضا می کنم که هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنن خداوکیلی از درسامون عقب افتادیم
انتقادات ، پیشنهادات
قدیمی شدن تورق یازدهم و دوازدهم
محمد مهدی امیریم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای زحمتکش الا با توجه به اینکه زمان زیادی از ضبط دوره های یازدهم و دوازدهم گذشته،این دوره ها دیگه قابل استفاده نیستند پس اگه میشه دوره های تورق این پایه ها رو دوباره با آقای جلال موقاری‌ ضبط کنید که دوباره قابل استفاده بشه.
انتقادات ، پیشنهادات
دسترسی به اساتید
نیما اصغرین
لطفا در قسمت هر ویدیو قسمتی برای کامنت گذاری اضافه کنید تا اگر سوال یا موردی داشتیم با استاد مربوط ارتباط داشته باشیم مثل سایت تکمیلی که در اون هر سوالی داشتیم میتونیم با استاد ارتباط داشته باشیم اگر این کار را بکنید کیفیت آموزش هاتون خیلی بالا میره
انتقادات ، پیشنهادات
رابط کاربری آلا خونه
Parsa TsrP
سلام به همه ی آلایی ها. من درخواست دارم که رابط کاربری آلا خونه ارتقا پیدا کنه و شاهد اپلیکیشن آلا خونه هم باشیم و همچنین مرز های بخش های مختلف نوشته مشخص باشند. سپاس اکر موافقید رای مثبت بدید لطفا
انتقادات ، پیشنهادات
کمی انتقاد
D
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست.... 1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست. این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه.... 2- آپدیت راه ابریشم: راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.) 3- گزینه دانلود؟ چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست. 4- رفع اشکال ها خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه 5- آلاخونه آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن. الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بدونم چرا بقیه فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن نزدیک دو هفته شده که هیچ فیلم و جزوه ای رو آپلود نکردید و دانش آموزانی که با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن. خواهش میکنم هر چه سریع تر بقیه فیلم ها و جزوات رو هم آپلود کنید.
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد برای ریاضیات تجربی راه ابریشم
milad havazyariM
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟ بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟ دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @Arshia-Yazdian @sohrab @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
انتقادات ، پیشنهادات
آموزش صفر تا صد زیست مخصوص المپیاد
0
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
انتقادات ، پیشنهادات
کمک
خواجه نصیر الدینخ
سلام من هرکار میکنم نمیتونم تو سایت پیام بزارم توی راهنمای الا هم رفتم ولی بهم کمکی نکرد حالا چیکار کنم تا درست بشه
انتقادات ، پیشنهادات
دسته تفننی
حسین کاظمی 0ح
سلام خسته نباشید امکانش هست که یه دسته تفننی هم برای آلا خونه اضافه کنید ؟ چون توی بخش بحث آزاد گم میشن معمولا این مضوعات مثل تست های غیر درسی که جنبه سرگمی دارن ( مثل تست هوش ها )
انتقادات ، پیشنهادات

پوستر رشته تجربی همایش آرش

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتقادات ، پیشنهادات
عکس همایش آرش
90 دیدگاه‌ها 29 کاربران 1.3k بازدیدها 23 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mahdi heydayM آفلاین
    mahdi heydayM آفلاین
    mahdi heyday
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام.آخه این چه عکسیه که گذاشتید...دلم خوش بود آلا این چیزارو رعایت میکنه و فقط از نظر درسی داره فعالیت میکنه...اصلا یه چیزی به نظر همون کسی که این عکس رو انتخاب کرده...الان خنده دار نیس اول با این عکس یه زن بدون حجاب(هر چند که الان این چیزا مثله نقل و نبات عادی شده) شروع بشه و بعد بیاد بگه تقدیم به ساحت حضرت زهرا(ص)....
    فاز تو رو مشخص کنید...

Matin_kM بچه رزمندهب ب 5 پاسخ آخرین پاسخ
    -5
    • د آفلاین
      د آفلاین
      دکتر علی ف

آره منم موافقم /نباید بزاریم این چیزها عادی بشه/

1 پاسخ آخرین پاسخ
      -4
      • MazikAM آفلاین
        MazikAM آفلاین
        MazikA

چیه این حرفای بیخود؟ این نظرات که فقط از دُگم بودن آدما بر میاد!
        همه اش اصل رو رها کردید و چسبیدید به فرع؟ همین افکار بوده که جامعه امروز رو به انحطاط کشونده به دو دستگی رسونده. چرا فکر میکنید باید انحصاراً همه چیز با اندیشه منسوخ شده و نخ نمای شما توو جامعه اجرا بشه؟ این ذهنیتی که در شما هست و این تذکری که دادی، چه مشکلی از مشکلات این مردم حل کرده؟ چه باری رو از روی دوش مردم برداشته؟؟؟؟؟ میدونی با قاطر و کپسول آتش نشانی دارن زاگرس رو خاموش میکنند؟
        شما اصلاً متوجه هستی پشت این زحمات و این طراحی ها و این افکار که پیاده سازی میشه همه اش مدیریته که باعث انگیزه یه سری از دختر خانومای ما میشه؟

بذار یه خاطره در جهت تذکر غیر سازنده ات خدمت شما بگم و والسلام؛ چون فکر میکنم اینجا جای آموزش علم و گسترش خوبی هاس نه شمردن دندان های اسب پیشکشی و تشنج؛
        دختر عموی بنده فوق تخصص زنان و زایمان هستن، یه روزی لا به لای حرفاش میگفت تموم عشقم این بود که برم دانشگاه، کِلاسورم رو بصورت عمودی به سینه م بچسبونم و راه برم(خیلی کلی براتون نوشتم). امروز با اومدن خیلی از جذابیت ها شاید درکش برامون سخت باشه که مگه میشه همچین چیزی باعث انگیزه بوده باشه؟ بله بوده و این فانتزی ها در اون زمان بسیار هم زیبا بود، که شاید خیلی از بچه های امروز حتی ندونن کِلاسور چی هست.
        میدونی همین علاقه اش باعث انگیزه و قبولی توو رشته پزشکی شد؟
        آقای محترم، آلا رو یه سیاره جدا از زمین ببین که که سر تا پا تووش خوبی و زیبایی و عشق و لبخند خداست چون آلا اینچنین هست پس مقایسات زمینی براش اشتباس و خدارو شکر تا به امروز تدریس تمام اساتیدی رو که دیدم، با تمام قلبم به یقین رسیدم که چقدرمعتقد، خدا دوست و دینشون جهان شمول هست.
        پیشگاه و ساحت حضرت زهرا رو با دنیای مادی هم مقایسه نفرما.
        موفق باشی، یا علی.
        یا حق

K BioB mahdi heydayM 3 پاسخ آخرین پاسخ
        16
        • MazikAM MazikA

همه اش اصل رو رها کردید و چسبیدید به فرع؟ همین افکار بوده که جامعه امروز رو به انحطاط کشونده به دو دستگی رسونده. چرا فکر میکنید باید انحصاراً همه چیز با اندیشه منسوخ شده و نخ نمای شما توو جامعه اجرا بشه؟ این ذهنیتی که در شما هست و این تذکری که دادی، چه مشکلی از مشکلات این مردم حل کرده؟ چه باری رو از روی دوش مردم برداشته؟؟؟؟؟ میدونی با قاطر و کپسول آتش نشانی دارن زاگرس رو خاموش میکنند؟
          شما اصلاً متوجه هستی پشت این زحمات و این طراحی ها و این افکار که پیاده سازی میشه همه اش مدیریته که باعث انگیزه یه سری از دختر خانومای ما میشه؟

بذار یه خاطره در جهت تذکر غیر سازنده ات خدمت شما بگم و والسلام؛ چون فکر میکنم اینجا جای آموزش علم و گسترش خوبی هاس نه شمردن دندان های اسب پیشکشی و تشنج؛
          دختر عموی بنده فوق تخصص زنان و زایمان هستن، یه روزی لا به لای حرفاش میگفت تموم عشقم این بود که برم دانشگاه، کِلاسورم رو بصورت عمودی به سینه م بچسبونم و راه برم(خیلی کلی براتون نوشتم). امروز با اومدن خیلی از جذابیت ها شاید درکش برامون سخت باشه که مگه میشه همچین چیزی باعث انگیزه بوده باشه؟ بله بوده و این فانتزی ها در اون زمان بسیار هم زیبا بود، که شاید خیلی از بچه های امروز حتی ندونن کِلاسور چی هست.
          آقای محترم، آلا رو یه سیاره جدا از زمین ببین که که سر تا پا تووش خوبی و زیبایی و عشق و لبخند خداست چون آلا اینچنین هست پس مقایسات زمینی براش اشتباس و خدارو شکر تا به امروز تدریس تمام اساتیدی رو که دیدم، با تمام قلبم به یقین رسیدم که چقدرمعتقد، خدا دوست و دینشون جهان شمول هست.
          موفق باشی، یا علی.
          یا حق

K آفلاین
          K آفلاین
          Kosar.k

MazikA
          👏👏👌👌🌸❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • MazikAM MazikA

موفق باشی، یا علی.
            یا حق

BioB آفلاین
            BioB آفلاین
            Bio

MazikA فقط یه چیز میگم، کاری با نظراتتون ندارم، ولی شما از قطعا ندید که هلی‌کوپتر های آب‌پاش و جدید و مدرن سپاه‌ و ارتش دارن زاگرس رو خاموش میکنن. اصلا درباره بحث پیش اومده نظری ندارم، ولی خیلی بده که هميشه پی تخریب بقیه باشید، تلاش ها رو نادیده بگیرید و فقط مشکلات رو ببینید! فقط مراقب باشید گاهی همین ندیدن ها یه استعداد، یه دانشمند بلقوه رو ناامید میکنه از حرکت.

MazikAM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • BioB Bio

MazikA فقط یه چیز میگم، کاری با نظراتتون ندارم، ولی شما از قطعا ندید که هلی‌کوپتر های آب‌پاش و جدید و مدرن سپاه‌ و ارتش دارن زاگرس رو خاموش میکنن. اصلا درباره بحث پیش اومده نظری ندارم، ولی خیلی بده که هميشه پی تخریب بقیه باشید، تلاش ها رو نادیده بگیرید و فقط مشکلات رو ببینید! فقط مراقب باشید گاهی همین ندیدن ها یه استعداد، یه دانشمند بلقوه رو ناامید میکنه از حرکت.

MazikAM آفلاین
              MazikAM آفلاین
              MazikA

Bio شما دیدگاه منو چند باره بخونید و تخریب رو برام معنا بفرمایید، لطفاً.

هلیکوپترها روسی هستند و چون روسیه کشوری سردسیره، این هلیکوپترها فاقد دستگاه تهویه و کولر برای خنک کردن خلبان میباشند و با گرمای شدید آتش مدت کمی توانایی پرواز رو برای خاموش کردن آتش دارند، لطقاً کمی ویدئوهای مردمی که بصورت غیر حرفه ای با گوشی های موبایل خودشون میگیرند توجه کنید نه نمایش هایی که با میکس و مونتاژ از جاهای خوب ماجرا از رسانه پخش میشن.

BioB 1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • MazikAM MazikA

Bio شما دیدگاه منو چند باره بخونید و تخریب رو برام معنا بفرمایید، لطفاً.

هلیکوپترها روسی هستند و چون روسیه کشوری سردسیره، این هلیکوپترها فاقد دستگاه تهویه و کولر برای خنک کردن خلبان میباشند و با گرمای شدید آتش مدت کمی توانایی پرواز رو برای خاموش کردن آتش دارند، لطقاً کمی ویدئوهای مردمی که بصورت غیر حرفه ای با گوشی های موبایل خودشون میگیرند توجه کنید نه نمایش هایی که با میکس و مونتاژ از جاهای خوب ماجرا از رسانه پخش میشن.

BioB آفلاین
                BioB آفلاین
                Bio

MazikA تخریب یعنی به نظرات دیگران احترام نگذا یم و اونا رو نخ نما بخونیم، این نقض آشکار آزادی اندیشه س!
                من هیچگاه نگفتم که اصلا مشکل نداریم ک، داریم، شما هم که میگید اون هلیکوپتر ها هم مشکل دارن، ولی با تشویق کردن کسایی که قدم های هرچند کوچیک برمیدارن تا کشور بهتر بشه قطعا روحیه اونا و بقیه برای حرکت بیشتر میشه. نمی دونم رشته تون چیه، ولی توی زیست شناسی ما یه مسئله ای داریم به اسم فیدبک مثبت، تشویق ها و تنبیه ها برای این آدما اینجوری عمل میکنه، تشویق حرکت آفرین و توجه به ایراداتی که قطعا همه جا مخصوصا توی بخش های علمی هستن باعث توقف میشه. قبول دارم که کامل نیستیم، ولی باید به داشته هامون بندازیم و از اونا استفاده کنیم تا به نداشته هامون برسیم.

BioB MazikAM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • BioB Bio

MazikA تخریب یعنی به نظرات دیگران احترام نگذا یم و اونا رو نخ نما بخونیم، این نقض آشکار آزادی اندیشه س!
                  من هیچگاه نگفتم که اصلا مشکل نداریم ک، داریم، شما هم که میگید اون هلیکوپتر ها هم مشکل دارن، ولی با تشویق کردن کسایی که قدم های هرچند کوچیک برمیدارن تا کشور بهتر بشه قطعا روحیه اونا و بقیه برای حرکت بیشتر میشه. نمی دونم رشته تون چیه، ولی توی زیست شناسی ما یه مسئله ای داریم به اسم فیدبک مثبت، تشویق ها و تنبیه ها برای این آدما اینجوری عمل میکنه، تشویق حرکت آفرین و توجه به ایراداتی که قطعا همه جا مخصوصا توی بخش های علمی هستن باعث توقف میشه. قبول دارم که کامل نیستیم، ولی باید به داشته هامون بندازیم و از اونا استفاده کنیم تا به نداشته هامون برسیم.

BioB آفلاین
                  BioB آفلاین
                  Bio

Bio اون آخرش بنازیم هست نه بندازیم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • BioB Bio

MazikAM آفلاین
                    MazikAM آفلاین
                    MazikA

Bio Bio در مورد آزادی اندیشه حق با شماست.
                    آزادی اندیشه؟! اما از چیزی صحبت بفرمایید که وجود خارجی داشه باشه.

لحن من در مورد این تایپیک تند ولی دوستانه بوده، یه اشتباهی کردم که موضوعی بی ریط مثه زاگرس رو وارد نوشته هام کردم تا شما بتونید به این وسیله چیزی برای گفتن و نوشتن داشته باشید که از این بابت از خودم عذر میخوام چون موضوع ما حرف دیگه ای بود.

آقا؛ بازم خدمتتون عارضم که حق با شماست ما باید به داشته هامون بنازیم.
                    روز خوش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • amirh_hmyfA آفلاین
                      amirh_hmyfA آفلاین
                      amirh_hmyf
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شده

وااااای ،چه مصیبت بزرگی رخ داده
                      اصن خیلی گناهه واقعا
                      چرا باید عکس یه دختر بی حجاب تقریبا عریان توی سایت آلا باشه
                      وا مصیبتا
                      عقاید خودته به خودت مربوطه ولی تو هرچیزی نه افراطش خوبه نه تفریطش

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                      فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      9
                      • حبه انگور_ح آفلاین
                        حبه انگور_ح آفلاین
                        حبه انگور_
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط حبه انگور_ انجام شده

به جرم بوسیدن یک “تــــو”

در شعری کوتاه

به خاطر رقص پیراهنم در باد

و حالا دیدن عکس پزشکی در سایت

چقدر گناهکارم!!!!

مولایم مهدی جان

نزدیک تر بیا

تا بهشتی شویم

و از این همه حساب و کتاب دست برداریم...التماس تفکر♥ 🌹
                        دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        6
                        • Soleyman.h_o_S آفلاین
                          Soleyman.h_o_S آفلاین
                          Soleyman.h_o_

😂😂😂 وای این عکسه خیلی مستهجن بود ، منو از درس انداخت و باعث شد زندگیم نابود بشه 😂😂😂

RAMIN1380R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          13
                          • Soleyman.h_o_S Soleyman.h_o_

😂😂😂 وای این عکسه خیلی مستهجن بود ، منو از درس انداخت و باعث شد زندگیم نابود بشه 😂😂😂

RAMIN1380R آفلاین
                            RAMIN1380R آفلاین
                            RAMIN1380

@ᗩᖇᑎOᒪᗪ
                            اقا منو نمیدونی چم شده از وقتی عکس رو دیدم
                            اصن عاشق عینکش شدم 🤩 🤣 🤣 🤣

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            8
                            • mahdi heydayM mahdi heyday

سلام.آخه این چه عکسیه که گذاشتید...دلم خوش بود آلا این چیزارو رعایت میکنه و فقط از نظر درسی داره فعالیت میکنه...اصلا یه چیزی به نظر همون کسی که این عکس رو انتخاب کرده...الان خنده دار نیس اول با این عکس یه زن بدون حجاب(هر چند که الان این چیزا مثله نقل و نبات عادی شده) شروع بشه و بعد بیاد بگه تقدیم به ساحت حضرت زهرا(ص)....
                              فاز تو رو مشخص کنید...

Matin_kM آفلاین
                              Matin_kM آفلاین
                              Matin_k

mahdi heyday
                              بعضی ها به چه چیزهایی توجه می کنند!

MazikAM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • Matin_kM Matin_k

mahdi heyday
                                بعضی ها به چه چیزهایی توجه می کنند!

MazikAM آفلاین
                                MazikAM آفلاین
                                MazikA

Matin_k دقیقاً. به خداوندی خدا من تا قبل خوندن این تایپیک به غیر از خوندن رشته تجربی و قیمت پکیج اصلاً عکس این خانوم به چشمم نیومده بود.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                9
                                • Z آفلاین
                                  Z آفلاین
                                  zahra_yp
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط zahra_yp انجام شده

سلام
                                  شرمنده اخلاق ورزشیتون الان این عکس چه منافاتی داره با ساحت مقدس حضرت زهرا که شما اینجوری جوش میزنین؟
                                  بعدم حبه انگور_ الان این تایپیک چه موضوع مهمی بود که لطف کردین همه رو منشن کردین 😐
                                  بهتره بجای این کارا یکمی حالیمون باشه که امام زمان یار و یاور میخواد نه مسلمون نما بجای اینکه وقتتون رو تلف کنین که پوستر این بوده و اون بوده و زن بی حجاب یکم روی خودتون کار کنین که زرت زرت قضاوت بیخود و بی جهت نکنین 😕 مگه بیا قطام و زن عمر سعدهم ترقبه می پوشیدن و چادراشون رو تا جلوی چشاشون میوردن صدر اسلامم بوده 😠
                                  بعد یکیشون که مهریه شو گذاشت خون امام زمانش ☹ 🤬
                                  اون یکی هم اینقدر غرقه جاه و طلب بود که به حق پشت کرد🙄 😤

لطفا این تایپیک رو قفل کنین مگه صاحب نظران دین و عرفان هر روز یه تز جدید دارن که آره اینها همش توهینه به اسلام
                                  مرسی اح
                                  dlrm
                                  دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  8
                                  • H آفلاین
                                    H آفلاین
                                    Hesam Mohammadi
                                    تجربی دوازدهم

چه انتقاد مهم و تاثیر گذاری ممنونم که جون تمامی آلایی ها رو نجات دادی سپاسگزارم
                                    واقعا عجب پیشنهادی بود باعث میشه آلا قوی تر و انگیزه بچه ها بیشتر بشه مرسی آه کلمه مرسی مال غربه استغفرالله ، سپاسگزارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5
                                    • Z.H.ZZ آفلاین
                                      Z.H.ZZ آفلاین
                                      Z.H.Z
                                      تجربی دانش آموزان آلاء

دوستان لطفا تمومش کنین ایشون نظرشون رو گفتن شما نمیتونین بخاطر اینکه یه نفر نظرشو گفته اینجوری بهش بپرین ،لااقل تو آلا نباید با تیکه انداختن به هم دیگه این محیط آروم و قشنگ رو خراب کنین 😊

♡

RAMIN1380R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Z.H.ZZ Z.H.Z

دوستان لطفا تمومش کنین ایشون نظرشون رو گفتن شما نمیتونین بخاطر اینکه یه نفر نظرشو گفته اینجوری بهش بپرین ،لااقل تو آلا نباید با تیکه انداختن به هم دیگه این محیط آروم و قشنگ رو خراب کنین 😊

RAMIN1380R آفلاین
                                        RAMIN1380R آفلاین
                                        RAMIN1380
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط RAMIN1380 انجام شده

@Z-H-Z
                                        خوب دوست من اشتباه شما اینجاست که دقت نکردین پس بزارین بگم براتون
                                        اگ نیگا کنین ایشون پست اولشون میزارن و با مهارت مثه من و شمایی که الایی هستیم تاپیک زده و پست کرده این یعنی چی؟؟؟؟؟
                                        یعنی قصد جزء پایین اوردن شاءن الا نداشته و باید اینجور مواقع از فضای امن خودمون دفاع کنیم ☺ ☺ ☺ 😏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • mahdi heydayM mahdi heyday

فاز تو رو مشخص کنید...

بچه رزمندهب آفلاین
                                          بچه رزمندهب آفلاین
                                          بچه رزمنده
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط بچه رزمنده انجام شده

mahdi heyday ببخشید من قصدم بی احترامی به شما نیست فقط حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها (س) میشه نه (ص)
                                          می دونم (ص):( درود خدا بر او باد )
                                          هم درسته ولی عرف اونجوری میگه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه