فیزیک دهم
-
سلام بچه ها می خواستم بپرسم برای مفهومی خوندن فیزیک دهم و زدن همه ی تست ها ی اون بخش ها آقای یاری بهتره یا داداشی یا کازرانیان.چون وقت ندارم به ویدئو هاشون نگاه کنم.لطفا کمکم کنید.
-
سلام بچه ها می خواستم بپرسم برای مفهومی خوندن فیزیک دهم و زدن همه ی تست ها ی اون بخش ها آقای یاری بهتره یا داداشی یا کازرانیان.چون وقت ندارم به ویدئو هاشون نگاه کنم.لطفا کمکم کنید.
Babak mans سلام من با اقای کازرانیان پیش میرم و حیلی راضیم ایشون هم مفهومی کار میکنن هم کلی تست حل میکنن
-
اگر دهمی هستید حتما کلیپ های اقای یاری رو ببینید.
من یه جاهاییش رو دیدم انصافا نکته میگه.
تست هاش هم قوی و ایده داره -
Babak mans سلام من با اقای کازرانیان پیش میرم و حیلی راضیم ایشون هم مفهومی کار میکنن هم کلی تست حل میکنن
@Dr-Rashidi مگه آقای کازرانیان صفر تا صد دارن؟؟
-
@Dr-Rashidi مگه آقای کازرانیان صفر تا صد دارن؟؟
Babak mans بله
-
Babak mans بله
@Dr-Rashidi می شه لینکش رو بگید
-
@Dr-Rashidi می شه لینکش رو بگید
Babak mans
آلاء رو ببینصفر تا صد فیزیک کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) پرویز کازرانیان
-
من به نظرم برای مفهومی خوندن مطالب کتاب میکرو نقره ای گاجو بخونی بهتره
ولی برای حل تست کارگاه نکته و تست اقای کارزانیان خیلی خوبه -
Babak mans
@Dr-Rashidi خیلی ممنون
-
@Dr-Rashidi خیلی ممنون
Babak mans قابلی نداشت
-
Babak mans قابلی نداشت
@Dr-Rashidi امروز با آقای کازرانیان شروع کردم عالی بودن.خیلی خوشم اومد از صفر تا صدشون.
-
@Dr-Rashidi امروز با آقای کازرانیان شروع کردم عالی بودن.خیلی خوشم اومد از صفر تا صدشون.
Babak mans خب پس ادامه بدین که ایشون واقعا عالین
-
@Dr-Rashidi در فیزیک دهم گفته است:
انصافا همین طوره
-
Babak mans
@Dr-Rashidi در فیزیک دهم گفته است:
Babak mans
-
اگر احساس میکنی که خیلی صفر هستی برو اقای داداشی رو نگاه کن اما اگر خوبی برو صفر تاصد اقای کازرانیان رو ببین بعدش برید کارگاهشون رو نگاه کنید
-
اگر احساس میکنی که خیلی صفر هستی برو اقای داداشی رو نگاه کن اما اگر خوبی برو صفر تاصد اقای کازرانیان رو ببین بعدش برید کارگاهشون رو نگاه کنید
Alireza Yousofvand در فیزیک دهم گفته است:
نه خیلی صفر نه خیلی خوب.ولی بد نیستم.با اقای کازرانیان جلو می رم و قشنگ مطالب رو یاد می گیرم ولی مطمئن هستین دیگه برای کنکور کامله دیگه؟؟؟؟یعنی منظورم میشه همه ی تست های کنکور رو زد؟؟چون از آلان می خوام برای کنکور آماده بشم.
-
نه خیلی صفر نه خیلی خوب.ولی بد نیستم.با اقای کازرانیان جلو می رم و قشنگ مطالب رو یاد می گیرم ولی مطمئن هستین دیگه برای کنکور کامله دیگه؟؟؟؟یعنی منظورم میشه همه ی تست های کنکور رو زد؟؟چون از آلان می خوام برای کنکور آماده بشم.
Babak mans خوب فقط معلم نیست که باید خودتم تست های زیادی حل کنی تا دستت بیفته بهش نه فقط فیلم ها رو نگاه کنی فایده نداره
البته خوبه منظورم اینه باید قشنگ تمرین کنی مگرنه جزوه ها خیلی خوبن -
Babak mans خوب فقط معلم نیست که باید خودتم تست های زیادی حل کنی تا دستت بیفته بهش نه فقط فیلم ها رو نگاه کنی فایده نداره
البته خوبه منظورم اینه باید قشنگ تمرین کنی مگرنه جزوه ها خیلی خوبنتست که زیاد حل می کنم.ولی برای حل کردن قشنگ یه معلم می خواستم که الان با آقای کازرانیان جلو می رم.
البته خوبه منظورم اینه باید قشنگ تمرین کنی مگرنه جزوه ها خیلی خوبن -
البته خوبه منظورم اینه باید قشنگ تمرین کنی مگرنه جزوه ها خیلی خوبنتست که زیاد حل می کنم.ولی برای حل کردن قشنگ یه معلم می خواستم که الان با آقای کازرانیان جلو می رم.
البته خوبه منظورم اینه باید قشنگ تمرین کنی مگرنه جزوه ها خیلی خوبناگه تو ازمون ای ازمایشی نتیجه میگیری یا خودت میدونی نتیجه میگیری ادامه بده