برای کنکور 1400 از کجا شروع کنم؟
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ، هیچ عیبی نداره که تست نزدی ، تو یه تابستون داری من خودم تا دی ماه اصن تست ندیده بودم ، نگرانی نداره دهم و یازدهم رو جمع بندی کن تابستون
-
سلام ، هیچ عیبی نداره که تست نزدی ، تو یه تابستون داری من خودم تا دی ماه اصن تست ندیده بودم ، نگرانی نداره دهم و یازدهم رو جمع بندی کن تابستون
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ᗩᖇᑎOᒪᗪ الان شما که اصن تست نزده بودی رابطت با تستا چطوره ؟ منم یازدهمیم سوال منم تقریبا همین بود
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ الان شما که اصن تست نزده بودی رابطت با تستا چطوره ؟ منم یازدهمیم سوال منم تقریبا همین بود
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi خب بستگی داره چجوری خونده بودی ، اگه خوب خونده باشی زود با تستا انس میگیری خخ، فقط روی سرعت تست زنی کار کنی درست میشع زود
-
@Dr-Rashidi خب بستگی داره چجوری خونده بودی ، اگه خوب خونده باشی زود با تستا انس میگیری خخ، فقط روی سرعت تست زنی کار کنی درست میشع زود
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ᗩᖇᑎOᒪᗪ من با تست مشکلی ندارم سرعتمم خوبه درک مطلبمم سریعه و نکات رو هم بلدم تکلیف من چیه حالا ؟
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ من با تست مشکلی ندارم سرعتمم خوبه درک مطلبمم سریعه و نکات رو هم بلدم تکلیف من چیه حالا ؟
@Dr-Rashidi خب خود ب خود تست زنیت خوب میشه اگ بده
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ من با تست مشکلی ندارم سرعتمم خوبه درک مطلبمم سریعه و نکات رو هم بلدم تکلیف من چیه حالا ؟
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi خب شما وضعت خوبه دیگه ، دوره و تمرین زیاد کن که دیگه کاملا انس بگیری خخ
-
@Dr-Rashidi خب شما وضعت خوبه دیگه ، دوره و تمرین زیاد کن که دیگه کاملا انس بگیری خخ
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ᗩᖇᑎOᒪᗪ اها پس من فقط برم سراغ انس گرفتن
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ اها پس من فقط برم سراغ انس گرفتن
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi بله
-
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ЄƦƝЄƧƬ پس حله
-
@Dr-Rashidi بله
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ᗩᖇᑎOᒪᗪ مرسی
-
@ЄƦƝЄƧƬ پس حله
@Dr-Rashidi اوکی
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ مرسی
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Rashidi خواهش میکنم
-
علیرضا ناصری نژاد شما اول باید دهم و یازدهمتون و کامل و پوشیده تموم کنید بدون هیچ کم و کسری
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ЄƦƝЄƧƬ خب من چجوری جمع بندی کنم با فیلمهای الا میشه؟ یا پکیجی برا جمع بندی یازدهمو دهم هست؟
-
@ЄƦƝЄƧƬ خب من چجوری جمع بندی کنم با فیلمهای الا میشه؟ یا پکیجی برا جمع بندی یازدهمو دهم هست؟
علیرضا ناصری نژاد فییلمهای الا محشره با همینا پیش برین
-
علیرضا ناصری نژاد فییلمهای الا محشره با همینا پیش برین
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ЄƦƝЄƧƬ کد تخفیق دارم بنظرت راه ابریشمو تهیه کنم یا پکیج آرش تجربیو یا نه هنوز زوده برام؟
-
@ЄƦƝЄƧƬ کد تخفیق دارم بنظرت راه ابریشمو تهیه کنم یا پکیج آرش تجربیو یا نه هنوز زوده برام؟
علیرضا ناصری نژاد فک میکنم زوده براتون
از صفرتاصدها برین اونا خیلی خوبه -
علیرضا ناصری نژاد فک میکنم زوده براتون
از صفرتاصدها برین اونا خیلی خوبهنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ЄƦƝЄƧƬ اهان مرسی، شما امسال اولین کنکورتونه؟
-
@ЄƦƝЄƧƬ اهان مرسی، شما امسال اولین کنکورتونه؟
علیرضا ناصری نژاد خواهش میکنم بله دوازدهمیم
-
علیرضا ناصری نژاد خواهش میکنم بله دوازدهمیم
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ernest عالی ایشالله موفق زباشید