مشکل جدی،کمک فوری
-
@bi
رتبه اگ اشتباه نکنم 990،ریاضی منفی 1.1 بود،،،زیست و شیمی هشتاد،،،،م هزینه وقتی زیادی برای زیست و شیمی کردم نمیتانم ...Delete account سلام چطوری شیمی رو میخونین ؟از کجا میخونین ؟که عالی هستین؟
-
Delete account سلام چطوری شیمی رو میخونین ؟از کجا میخونین ؟که عالی هستین؟
narjes96
من علاقه ای به تست زدن بجز سوالای کنکور ندارم،،،بع همین دلیل بیشتر جزوه معلمو و کناب چندبار خوندم،اما هر شب خودمو میزارم جای طراح کنکور و فک میکنم اگ طرا . باشم چی طرح میکنم؟اینطوری ذهن ادم بازتر میشه«حیف ک نیستم...خخ» -
narjes96
من علاقه ای به تست زدن بجز سوالای کنکور ندارم،،،بع همین دلیل بیشتر جزوه معلمو و کناب چندبار خوندم،اما هر شب خودمو میزارم جای طراح کنکور و فک میکنم اگ طرا . باشم چی طرح میکنم؟اینطوری ذهن ادم بازتر میشه«حیف ک نیستم...خخ»Delete account بنظرتون چیکار کنم قوی شم؟
-
Delete account بنظرتون چیکار کنم قوی شم؟
narjes96
کتابو چند بار مفهومی بخون،واقعا طوری بخونید که فک کنید شاید اخرین بار باشه،و اگ طراحی از این صفحه چیزی دراورد بتونید جواب بدیذ،تست های کنکور رو بزنید چند بار مطمن باشید تا اینجا بالای ۶۰ میزنید،اگ وقت کردید تستهای تالیفی بزنید -
@parastu23
ویزگی های همه مثل هم نیست یه نسخه نمیشه پیچید -
narjes96
کتابو چند بار مفهومی بخون،واقعا طوری بخونید که فک کنید شاید اخرین بار باشه،و اگ طراحی از این صفحه چیزی دراورد بتونید جواب بدیذ،تست های کنکور رو بزنید چند بار مطمن باشید تا اینجا بالای ۶۰ میزنید،اگ وقت کردید تستهای تالیفی بزنیدDelete account شما کتاب اقاجانی رو دارین؟
-
Delete account شما کتاب اقاجانی رو دارین؟
narjes96
نه... -
narjes96
نه...Delete account بنظرتون فقط با تست های کنکور حله دیگه نمیخواد تالیفی؟
-
Delete account بنظرتون فقط با تست های کنکور حله دیگه نمیخواد تالیفی؟
narjes96
بستگی به خودتون داره،هرکه یه توانایی های داره،باید خودتون خودتون کشف کنید،و روی توانایی هاتون تمرکز کنید -
narjes96
بستگی به خودتون داره،هرکه یه توانایی های داره،باید خودتون خودتون کشف کنید،و روی توانایی هاتون تمرکز کنیدDelete account شما مثلا برای فصل اول دوم چند روز وقت میذارین؟
-
Delete account شما مثلا برای فصل اول دوم چند روز وقت میذارین؟
narjes96 در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
از من نپرسیدید.ولی من سه یا چهار روز و هر روزم سه ساعت!!
-
narjes96
من بار اول هرکدوم هشت گذاشتم که اشتباه بود،،، -
از من نپرسیدید.ولی من سه یا چهار روز و هر روزم سه ساعت!!
@friend ببخشید
-
@friend ببخشید
ببخشید نه داشت که!!
منظور این بود..از من سوال پرسیده نشده..و اصولا نباید جواب بدم...ولی خب گفتم یه کار نیکی کنم..باشد که رستگار شئم!! -
@parastu23
ویزگی های همه مثل هم نیست یه نسخه نمیشه پیچیدDelete account در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
@parastu23
ویزگی های همه مثل هم نیست یه نسخه نمیشه پیچیدمثلا ویژیگی شما همش چت کردنه!!