مآجرآهآی من و نهآیی
-
Mbf gambegam_12_Dini.pdf بفرمایید اجی
-
Mbf gambegam_12_Dini.pdf بفرمایید اجی
-
این پست پاک شده!
-
بچه هآ این خبر غیر معقول حقیقت داره ک ۱۰نمره از درس ۷ و ۸ میآد:anguished_face: بگید ن:face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy:
-
بچه هآ این خبر غیر معقول حقیقت داره ک ۱۰نمره از درس ۷ و ۸ میآد:anguished_face: بگید ن:face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy:
-
نظرتون چیه ؟ :face_without_mouth:
-
امتحان فوق العاده بود
-
Mbf در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام....
اینکه ما توانایی براوردن حاجات رو از خود ائمه و مستقل از خدا بدونیم شرک در ربوبیته؟به من که خوش گذشت. سر جلسه تا سوالو دیدم یاد این سوال افتادم:backhand_index_pointing_up:
-
بچه ها یه نفر یه لطفی میکنه تمام واکنش هایی ک مربوط ب فصل دو دوازده هست و باید حفظ کنیم رو برام بنویسه بفرسته:tired_face: لطفااااا:smiling_face_with_heart-eyes: یا اگ کتابی دارع ک شسته رفته خلاصه و مفید همه رو کنار هم نوشته عکس بفرسته؟ممنوووووون:sparkles: :rainbow:
-
آسون بود . ای کاش از درس احکام بیشتر سوال میومد ولی در کل عالی بود
-
سلام....
اینکه ما توانایی براوردن حاجات رو از خود ائمه و مستقل از خدا بدونیم شرک در ربوبیته؟به من که خوش گذشت. سر جلسه تا سوالو دیدم یاد این سوال افتادم:backhand_index_pointing_up:
حبه انگور_ در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام....
عارع منم یاد شما دوتا افتادم...:sparkles: :rainbow: