گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی هر سال ✺
-
:cherry_blossom: سلام
:dizzy: بیداری6
:dizzy: شروع6/30
بچه ها %(#8c00ff)[دعا کنید] استرس خیلی بدی دارم -
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یری
.
سلام دوستان
خداقوت ب همگی 💪💫
امروز 16 خرداد 99
8 ساعت مطالعه داشتم :) (خداروشکر 🙏🍃 )
(فیزیک زیست شیمی دینی ریاضی)
البته خیلی رو 1 ساعت آخرش نمیشه حساب کرد چون خسته بودم خیلی کیفیت نداش...
.
%(#004d00)[یا الهنا الرحمن ارزقنا علم نافع واسع کثیرة، و انصرنا فی طریق العلم] 🙏📚
.
.
%(#004d4d)[افوض امری الی الله / ان الله بصیر بالعباد] 🌱
.
انشالله امشب همه رو دست پر ببینم :)✌ -
-
:bell: :bell: :bell:
:bright_button:
:anger_symbol: سلام بچه ها:anger_symbol: امروز ساعت ۴/۲۵:eight-pointed_star: بیدار شدم تا ساعت ۵ :eight-spoked_asterisk: خوندم:cowboy_hat_face: چند روزیه مامانم نمیزاره قهوه بخورم ب خاطر همین خاب رفتم:confused_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: ساعت ۸ :eight-spoked_asterisk: بیدار شدم شروع کردم به خوندن تا ساعت ۹/۱۵:eight-pointed_star: و الان دارم میرم ادامش بخونم:heart_decoration:
:dotted_six-pointed_star: :dotted_six-pointed_star: هدف امروز اینه ک دینی دوازدهم رو قورت بدم:face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: چون دوران مدرسه باهاش قهر بودم رسما هیچی نخوندم ازش:face_with_rolling_eyes: دیگ امروز بریم ک شروع کنیم:green_heart: :hot_springs: :green_heart:
بهووونه:cross_mark: :cross_mark: اگ شرایط خونه سخته واسه درس خوندن من از اونا سختتر میشم:grinning_face_with_sweat: :white_heavy_check_mark: :white_heavy_check_mark: :yellow_heart: :yellow_heart:@SETRH در گزارش ساعت مطالعه ✺ ویژه ی کنکور 99 ✺ گفته است:
:bell: :bell: :bell:
:anger_symbol: سلام بچه ها:anger_symbol: امروز ساعت ۴/۲۵:eight-pointed_star: بیدار شدم تا ساعت ۵ :eight-spoked_asterisk: خوندم:cowboy_hat_face: چند روزیه مامانم نمیزاره قهوه بخورم ب خاطر همین خاب رفتم:confused_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: ساعت ۸ :eight-spoked_asterisk: بیدار شدم شروع کردم به خوندن تا ساعت ۹/۱۵:eight-pointed_star: و الان دارم میرم ادامش بخونم:heart_decoration:
:dotted_six-pointed_star: :dotted_six-pointed_star: هدف امروز اینه ک دینی دوازدهم رو قورت بدم:face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: چون دوران مدرسه باهاش قهر بودم رسما هیچی نخوندم ازش:face_with_rolling_eyes: دیگ امروز بریم ک شروع کنیم:green_heart: :hot_springs: :green_heart:
بهووونه:cross_mark: :cross_mark: اگ شرایط خونه سخته واسه درس خوندن من از اونا سختتر میشم:grinning_face_with_sweat: :white_heavy_check_mark: :white_heavy_check_mark: :yellow_heart: :yellow_heart:سسسلام:flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: طبق برنامم پیش نرفتم ولی خوشحالم چون عالی تر از اون پیش رفتم دیروز ۱۳/۵:smiling_face_with_sunglasses: و امروز ۱۴/۴۵:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: دیگ هیچ حسی ندارم :sleeping_face: شبتون بخیر:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
سلام:)❤
ب درخاست یه دوست عزیز
پیشنهاد داد ک دوباره گزارش ساعت بدم
ولی از اول شروع کنم
مرسی از بودنت❤
%(#ff0000)[گزارش روز اول]🍭
تا الان ۱۱h-30min مطالعهی دینی
فردا امتحان نهاییِ دیگ :).
فک کنم تا صبح بیدار بمونم به ۱۲-۱۳ برسه- دعا کنید :).❤
وی همیشه شب امتحانی بوده=/😂
- دعا کنید :).❤
-
سلام بچه ها
گفتم قراره ی اتفاقایی بیفته ک نتونم بخونم
افتاد
و من توی این 4روزی ک نبودم میشه گفت خیلی خوب نتونستم بخونم
3ش:6hو35min
4ش:4ساعت
5ش:2ساعت
جمعه 3ساعت (چون بیشتر استراحت کردم ک از امروز دیگه بترکونم)
خیلی این چند روز کم خوندم ولی عوضش ریفرش کردم برا روزهای آتی
امیدوارم بتونم امروز بع هدف دلخواهم برسم...
موفق باشید
بیداری:8 خواب موندم:woman_frowning_light_skin_tone:
شروع9 افتضاح -
:blossom: سلام عزیزان الایی:blossom:
:cherry_blossom: بیداری 4
:cherry_blossom: شروع 4.15
اما بیداریم به شدت سخت بود -
سسسلام:hugging_face: ب شدت ب دعای قشنگتون نیاز دارم دوست های گلم:smiling_face_with_heart-eyes: شروع ۱۱/۳۰
هدف بالای ۸ ساعت:skull: :skull:
:dim_button: :dim_button:
:eight-pointed_star: :double_exclamation_mark: بهوووونه ممنووووع:double_exclamation_mark: :eight-pointed_star:
راستی دیروز دوتا لمسر خوردم مامانم گفت اصلا صرفه اقتصادی نداری تو همون قهوه رو بخور:rolling_on_the_floor_laughing: عشق مآدرانه :relieved_face: دیگ بریم با قهوه استارت بزنیم:smiling_cat_face_with_heart-eyes: بهترین خوودت باش -
سلام/:
رفتم چک کردم دیدم اگه گزارش ندم روبه زوال میرم:/
برگشتم
امروز11ساعت
392تست -
سلام :face_without_mouth:
بالاخره منی که راضی شد گزارش بده :face_with_rolling_eyes:
هرچند کم و ناکافی ولی بالاخره بعد از کلنجارها راضی شد :face_with_raised_eyebrow:
راستی همین چند دقیقه پیش یه دوستم پیداکردم گربه اس اومده دم پنجره اتاقم هی خودشو لوس میکنه به فال نیک میگیرم برای افزایش تلاشم:flexed_biceps_medium-light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
خواب:2:15:flushed_face:
کار با مجازی:تقریبا 2 ساعت :face_with_steam_from_nose:
ساعت مطالعه تقریبا 5 ساعت :face_with_symbols_on_mouth: :face_with_thermometer:مهم نیست که چقدر دیر میخوام با قدرت بدرخشم
هدف فردا :7 ساعت مینیمم -
سلام شب خوش😇
خوب امروز که امتحان دینی بود
از ساعت ۱۴:۳۵ شروع کردم به خوندن شیمی تا الان
😊(پیوسته نبود با احتساب استراحت بینش)
الان هم میرم استراحت تا ۱۲ شب
از ۱۲ به بعد هم میرم واسه تمام کردن فصل سه و شروع فصل دو 😐
🍭🍭🍭🍭
به امید موفقیت همه ی بچه ها تو امتحانات نهایی😀 -
سلام دلبندان{خواب موندم بدم خواب موندم}:confounded_face: :confounded_face: :disappointed_face: :disappointed_face:
:sun: بیداری8
:sparkles: شروع8/30 -
%(#ff00ff)[سلام وصبح بخیر به بچه های پرانرژی الا و سخت کوشان]:grinning_face_with_big_eyes:
دکترا و مهندسا و وکلا و ... آینده:grinning_face_with_smiling_eyes:
%(#00ffcc)[خسته نباشید واقعا خیلی خوب دارید پیش میرید البته من حقیرتر ازاونیم ک بخام نظر بدم یا تایید کنم فقط خواستم روحیه بدم به همتون که اینقد عاالی دارین میخونین با این جو رقابتی سالم... دیگه بهتر از این نمیشه:ok_hand: :smiling_face_with_heart-eyes:]
من دیروز افزایش ساعت مطالعه داشتم ولی هنوز به ایده آلم نرسیدم و اروم اروم دارم زیادش میکنم:victory_hand:
دیروز:7hو30min و 57T
امروز بیداری 6:45
شروع :7:30
ببخشد متنم یکم طولانی شد:beaming_face_with_smiling_eyes: