همایش راه ابریشم اقای ثابتی
-
سلام من ب ی دلایلی ریاضی پایه ام دهم و یازدهم ضعیفه و دنبال یه منبعی هستم که کامل باشه و ریاضی رو با راه های تستی درس بده برای دستیابی به درصدای بالای 70 80 بنظرتون راه ابریشم برام خوبه یا چی؟....
ممنون🥀
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام من ب ی دلایلی ریاضی پایه ام دهم و یازدهم ضعیفه و دنبال یه منبعی هستم که کامل باشه و ریاضی رو با راه های تستی درس بده برای دستیابی به درصدای بالای 70 80 بنظرتون راه ابریشم برام خوبه یا چی؟....
ممنون🥀
تجربیا
ریاضیا
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Abolfazl11 خوبه
-
@Abolfazl11 خوبه
-
@Abolfazl11 بله
-
Arian Mp کی گفته فرقی نداره 😑😐
-
Arian Mp کی گفته فرقی نداره 😑😐
-
Arian Mp شما گرفتین ؟
-
من راضیم ازش
تستای خوبی داره
تیپ تست های مختلفو داره
یه سری نکات تستی گفته میشه...راه حل های کوتاه و اینا
درسنامه هاش خیلی مختصر و مفیده
ولی همه اینا به شرطی جواب میده که واقعا بشینی پاش و کار کنی
من خودم یه سری نشستم شکسته بسته و نصفه نیمه یه فرسنگشو کار کردم...فک کنم حدودای 60 توی ازمون زدم
منتهی اینم در نظر بگیر که الان با این زمان باقی مونده میتونی ازش استفاده کنی یا نه.!! -
سلام دوست عزیز. من همایشو ندارم ولی تا حدودی صفر تا صد آقای ثابتی رو نگاه کردم. واقعا عالیه مخصوصا اینکه ایشون مبحثی تدریس میکنن. به نظرم با صفر تا صد میتونین خوب پیش برین.
-
سلام دوست عزیز. من همایشو ندارم ولی تا حدودی صفر تا صد آقای ثابتی رو نگاه کردم. واقعا عالیه مخصوصا اینکه ایشون مبحثی تدریس میکنن. به نظرم با صفر تا صد میتونین خوب پیش برین.
-
من راضیم ازش
تستای خوبی داره
تیپ تست های مختلفو داره
یه سری نکات تستی گفته میشه...راه حل های کوتاه و اینا
درسنامه هاش خیلی مختصر و مفیده
ولی همه اینا به شرطی جواب میده که واقعا بشینی پاش و کار کنی
من خودم یه سری نشستم شکسته بسته و نصفه نیمه یه فرسنگشو کار کردم...فک کنم حدودای 60 توی ازمون زدم
منتهی اینم در نظر بگیر که الان با این زمان باقی مونده میتونی ازش استفاده کنی یا نه.!! -
@mrgh استاد ثابتی برای تجربی هم دارند مگه ؟!
Hesam Mohammadi اره دیگ راه ابریشم تجربیه
-
Hesam Mohammadi اره دیگ راه ابریشم تجربیه
-
@Abolfazl11 چرا همشون هست ولی خب لابه لای کلیپا
-
-
منم دنبال یه همچین منبعی ام🤔 اینایی که میگی برا کنکورن. مثلا مشخص کرده کدوم قسمتا برا دهم و یازدهمه؟ چون دوازدهمم هست دیگه
Javid در همایش راه ابریشم اقای ثابتی گفته است:
منم دنبال یه همچین منبعی ام🤔 اینایی که میگی برا کنکورن. مثلا مشخص کرده کدوم قسمتا برا دهم و یازدهمه؟ چون دوازدهمم هست دیگه
ن دیگ مثلا مثلثات رو کامل میگه ولی دیگ میفهمی از کجا دهم تموم میشه و یازدهم شروع یا دوزگازدهم از کجا شروع میشه رو میفهمی
-