مآجرآهآی من و نهآیی
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هآ دوزادهم کسی ان نیست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط nafas.m انجام شده
@SETRH جونم بگو
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-m در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@SETRH جونم بگو
سسلام عزیزه دلم
قربونت برم یه نفر میخام ک پس فردا امت شیمی داشته باشه ک بره الان ی جلسه فیلم شیمی لقمه ۱۲ شب امتحان رو نگا کنه خلاصش بزاره اینجا
ممنونم ازت قربونت برم
-
@nafas-m در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@SETRH جونم بگو
سسلام عزیزه دلم
قربونت برم یه نفر میخام ک پس فردا امت شیمی داشته باشه ک بره الان ی جلسه فیلم شیمی لقمه ۱۲ شب امتحان رو نگا کنه خلاصش بزاره اینجا
ممنونم ازت قربونت برم
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط amirh_hmyf انجام شدهSETILA
سلام خودتون فیلمشو ببینین براتون بهتر خواهد بود
فیلمای آقای احسان گودرزی رو که 4 تاست رو اول نگاه کنین
کامل همه چیو توضیح میدن -
SETILA
کامل همه چیو توضیح میدننوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
SETILA
کامل همه چیو توضیح میدنممنونم ولی الان دیگه وقتش تموم شد انلاینه دیگ نمیتونم برم
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
دوستان بنظرتون سوال 2 و 14 که من نوشتم یکم اشاره به مفهوم داره ولی بقیش تراوشات ذهن خودمه هرکدوم نصف نمره رو بهم میدن ؟
سوالاش چیا بود
ایشاالله ک ب تراوآشات ذهنت احترام میزران
SETILA یکیشون اون یحب الله توابین بود یکیش هم چرا پبامبر عاجزانه از خدا درخواست میکرد
-
دوستان طبق حذفیات سنجش نباید واکنش های شیمیایی رو برا کنکور حفظ کنم واسه امتحان نهایی هم اینطوره یا نه ؟ ( بجز واکنش های فصل 2که باید بلد باشیم )
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SETILA یکیشون اون یحب الله توابین بود یکیش هم چرا پبامبر عاجزانه از خدا درخواست میکرد
این سوال اولی ک گفتی یکی از سوالای سنجش هم بود
ایشاالله ک نمره رو میگیری
-
دوستان طبق حذفیات سنجش نباید واکنش های شیمیایی رو برا کنکور حفظ کنم واسه امتحان نهایی هم اینطوره یا نه ؟ ( بجز واکنش های فصل 2که باید بلد باشیم )
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اره درسته
-
این سوال اولی ک گفتی یکی از سوالای سنجش هم بود
ایشاالله ک نمره رو میگیری
MAHAk یحب الله توابین ؟ میشه سوالشو بگید
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوووش حالم از این همه استقبال بچه هآ
امیدوارم هممون موفق باشیم -
جواب سوالاتِ دینی نهایی
@دانش-آموزان-آلاء- یکم بی کیفیته
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsandiiii در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
جواب سوالاتِ دینی نهایی
من که یه نمره از سوال اول کم شدم
اگه مصحح هم عوضی باشه از تشریحی کم میکنه وگرنه میشم نوزده - یکم بی کیفیته
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست یادم نیست فکر کنم یه آیه داده بود نوشته بود بر چ اساسه میگفتیم چون مهربان و امرزده هست ..بعد از امتحانات سوالش دقیق بهتون میفرستم
-
sandiiii در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
جواب سوالاتِ دینی نهایی
اگه مصحح هم عوضی باشه از تشریحی کم میکنه وگرنه میشم نوزده@Kosar-Kelyabi منم احتمالا نیم مره از سوال اول از دست بدم . این چه وضعشه سوالو و جواب به هم نمیان
- یکم بی کیفیته
-
جواب سوالاتِ دینی نهایی
اگه مصحح هم عوضی باشه از تشریحی کم میکنه وگرنه میشم نوزدهنوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
جواب سوالاتِ دینی نهایی
اگه مصحح هم عوضی باشه از تشریحی کم میکنه وگرنه میشم نوزدهمن اون قسمت ک تا خودمون اراده نکنیم کاری انج نمیشه ننوشتم..خداکنه بیخیاله این شه
- یکم بی کیفیته
-
@Kosar-Kelyabi منم احتمالا نیم مره از سوال اول از دست بدم . این چه وضعشه سوالو و جواب به هم نمیان
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi منم احتمالا نیم مره از سوال اول از دست بدم . این چه وضعشه سوالو و جواب به هم نمیان
سوال کتابه
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها بریم بخونیم فعلاااا
-
درست یادم نیست فکر کنم یه آیه داده بود نوشته بود بر چ اساسه میگفتیم چون مهربان و امرزده هست ..بعد از امتحانات سوالش دقیق بهتون میفرستم
MAHAk خوب منم تقریبا اینو نوشتم ولی خوب پاسخنامه میگه چون میبینه قلبش با اوست و از عملش پشیمان شده
-
سوال کتابه
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
دقیقااا
اخه پیام ایه باید از خود ایه برداشت شه نه متن کتاب که