مآجرآهآی من و نهآیی
-
فصل یک تامام
@hosein81 واااای چقد سرعتتون بالاست لنتیا:anxious_face_with_sweat: :anguished_face:
-
بچه هآ من فصل دوم واکنش ها یادم رفته هرچی بخونم بازم یادم میره:frowning_face: شما چجوری میخونید:tired_face: :sparkles: :rainbow: help me pleaze
این پست پاک شده! -
@hosein81 در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
فصل یک تامام
شآد و پیروز باشی دادا:flexed_biceps_light_skin_tone: :sparkles:
MAHAk نوکرتم آبجی
امری یا من ندارید -
@nafas-m منم کمک میخام:((
-
MAHAk الان به زور نشستم دارم میخونم:astonished_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
MAHAk الان به زور نشستم دارم میخونم:astonished_face: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
ینی صفحه اولی:confused_face: منم داشتم خوب پیش میرفتم صبا پیام داد :expressionless_face: در مورد امتحان دینی امروز صبحت میکرد:face_without_mouth:
-
MAHAk نوکرتم آبجی
امری یا من ندارید -
@hosein81 واااای چقد سرعتتون بالاست لنتیا:anxious_face_with_sweat: :anguished_face:
reyhanehbayat خخخخ
من دیروز خونده بودم -
MAHAk فقط 7 صفحه خوندم:((
از فصل 2:(
چقد خوندی ت؟! -
reyhanehbayat خخخخ
من دیروز خونده بودم@hosein81 مگ دینی نمیخوندی عاقا:anxious_face_with_sweat:
-
reyhanehbayat خخخخ
من دیروز خونده بودم@hosein81
واس جدول صفحه 47 رمزی چیزی ندارین بمنم یاد بدین:( -
reyhanehbayat خخخخ
من دیروز خونده بودم -
چقد خوندی ت؟!reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
چقد خوندی ت؟!یکو خوندی؟؟من صفحه ۱۴ ام
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
چقد خوندی ت؟!یکو خوندی؟؟من صفحه ۱۴ ام
MAHAk
بچهااااا تورو خدا این سوالو میتونید حل کنید؟؟؟
f(x) قدرمطلق x
g(x) منفی قدرمطلقx
دامنه و ضابطه f بر روی g رو میخاد -
MAHAk
بچهااااا تورو خدا این سوالو میتونید حل کنید؟؟؟
f(x) قدرمطلق x
g(x) منفی قدرمطلقx
دامنه و ضابطه f بر روی g رو میخادreyhanehbayat معذرت گلم:blue_heart: نمیدونم:anxious_face_with_sweat:
@nafas-m خآهری شما بلدی؟:hugging_face: -
بچه هآ تا فردا ک شیمی رو تموم کنم فعلنتون:face_with_tears_of_joy: :dizzy: reyhanehbayat یه روش برا واکنش ها هم نفس قراره بهم بگه بهت میگم:smiling_face_with_heart-eyes: موفق باشین همگی:sparkles: :rainbow: بچه ها درسته نمره تاثیر چندانی نداره ولی واقعا با این سطح سوالا نهایی حیفه اگ نمره خوبی نگیریم:grinning_face_with_smiling_eyes: امیدوارم الان کاری رو انجام بدین ک بعد از امتحان افسوس این زمانی ک الان دارید رو نخورید:star_and_crescent: :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: امیدوارم همه بچه هآ تاپیک عالی پیش برن:smiling_face_with_heart-eyes: نیازمند دعاهای قشنگتون :cyclone: :yellow_heart: :cyclone:
-
81Sobhan
چقد خوندید دوستان؟:anxious_face_with_sweat:reyhanehbayat من خیلی خوندم 5 تا صفحه
ی تشویق جانانه -
reyhanehbayat من خیلی خوندم 5 تا صفحه
ی تشویق جانانهMbf هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :brain: :brain: :brain: :brain: :fairy_medium-light_skin_tone: :fairy_medium-dark_skin_tone: :fairy_light_skin_tone: :fairy_dark_skin_tone: :fairy_medium_skin_tone: :fairy: :zany_face: :zany_face: :zany_face: :zany_face: :zany_face:
خوبه ؟ دوست داشتی تشویقتو؟ -
بچه هآ تا فردا ک شیمی رو تموم کنم فعلنتون:face_with_tears_of_joy: :dizzy: reyhanehbayat یه روش برا واکنش ها هم نفس قراره بهم بگه بهت میگم:smiling_face_with_heart-eyes: موفق باشین همگی:sparkles: :rainbow: بچه ها درسته نمره تاثیر چندانی نداره ولی واقعا با این سطح سوالا نهایی حیفه اگ نمره خوبی نگیریم:grinning_face_with_smiling_eyes: امیدوارم الان کاری رو انجام بدین ک بعد از امتحان افسوس این زمانی ک الان دارید رو نخورید:star_and_crescent: :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: امیدوارم همه بچه هآ تاپیک عالی پیش برن:smiling_face_with_heart-eyes: نیازمند دعاهای قشنگتون :cyclone: :yellow_heart: :cyclone:
MAHAk موفق باشی عزیزدلم
-
Mbf هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :brain: :brain: :brain: :brain: :fairy_medium-light_skin_tone: :fairy_medium-dark_skin_tone: :fairy_light_skin_tone: :fairy_dark_skin_tone: :fairy_medium_skin_tone: :fairy: :zany_face: :zany_face: :zany_face: :zany_face: :zany_face:
خوبه ؟ دوست داشتی تشویقتو؟ -
reyhanehbayat من خیلی خوندم 5 تا صفحه
ی تشویق جانانهMbf
اوو ایول ایول از فصل چند؟!