زیست
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asal M 0 من متاسفانه از تابستون دهم با آلا اشنا شدم و فیلمارو از یازدهم دیدم ولی به نظرم اقای موقاری عالین . من خودم از فیلمای اقای امینی برای مرور تو ایام یازدهم استفاده کردم که واقعا فیلمای ایشونم چیزی کم نداشت حالا بازم همه چی به خودتون بستگی داره
-
Asal M 0 من متاسفانه از تابستون دهم با آلا اشنا شدم و فیلمارو از یازدهم دیدم ولی به نظرم اقای موقاری عالین . من خودم از فیلمای اقای امینی برای مرور تو ایام یازدهم استفاده کردم که واقعا فیلمای ایشونم چیزی کم نداشت حالا بازم همه چی به خودتون بستگی داره
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بنظر من اگه کلیپای اقای موقاری رو نبینی ضرر کردی چون واقعا فوق العادن
انقدر خوب درس میدن که دوست داری همه چیو بزاری کنار و فقط زیست بخونی
اقای امینی راد رو من کامل ندیدم ولی ایشونم خوبن
بنظرم اول کلیپای اقای موقاری رو کامل ببین بعد اگه وقت کردی کلیپای اقای امینی راد رو هم ببین -
سلام دوست عزیز. آقای موقاری فوق العاده هستن. خیلی پر انرژی تدریس میکنن و تمام نکات تستی رو میگن. من قبل از دیدن فیلمای ایشون درصدم تو زیست خیلی خوب نبود. ولی بعد از دیدن فیلما خیلی پیشرفت کردم و علاقه مند شدم. به نظرم حتما فیلمای آقای موقاری رو ببین.
-
اقای موقاری تاامام
-
سلام دوست عزیز. آقای موقاری فوق العاده هستن. خیلی پر انرژی تدریس میکنن و تمام نکات تستی رو میگن. من قبل از دیدن فیلمای ایشون درصدم تو زیست خیلی خوب نبود. ولی بعد از دیدن فیلما خیلی پیشرفت کردم و علاقه مند شدم. به نظرم حتما فیلمای آقای موقاری رو ببین.
-
بنظر من اگه کلیپای اقای موقاری رو نبینی ضرر کردی چون واقعا فوق العادن
انقدر خوب درس میدن که دوست داری همه چیو بزاری کنار و فقط زیست بخونی
اقای امینی راد رو من کامل ندیدم ولی ایشونم خوبن
بنظرم اول کلیپای اقای موقاری رو کامل ببین بعد اگه وقت کردی کلیپای اقای امینی راد رو هم ببین -
سلام دوستان
کسی میدونه واسه زیست دهم تدریس اقای امینی بهتره یا اقای موقاری ؟؟؟من که قبلا آقای راستی بروجنی رو می گفتم خوب هستن (شناخت کافی از آقای موقاری نداشتم)آقای موقاری بهترین معلم تو زیست ایران در نظر من هستن من دو هفته تقریبا می شه گفت فقط برای زیست وقت گذاشتم و صفر تا صد دهم شون رو تموم کردم انقدر مسلطم که با آقای بروجنی درصدم ۶۰ ۷۰ بود الان کمتر از ۹۵ نمیشه.بهترین معلم زیست در ایران در نظر من آقای موقاری هستن .البته آقای امینی راد برای تست بعد از مسلط شدن خوبن.(عذر می خوام درباره ی هر چیزی که به آقای موقاری گفتم.قبلا)
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asal M 0 به نظر من آقای موقاری،ولی نکته تست آقای امینی رو هم ببینید
-
Asal M 0 به نظر من آقای موقاری،ولی نکته تست آقای امینی رو هم ببینید
-
سلام دوستان
کسی میدونه واسه زیست دهم تدریس اقای امینی بهتره یا اقای موقاری ؟؟؟من که قبلا آقای راستی بروجنی رو می گفتم خوب هستن (شناخت کافی از آقای موقاری نداشتم)آقای موقاری بهترین معلم تو زیست ایران در نظر من هستن من دو هفته تقریبا می شه گفت فقط برای زیست وقت گذاشتم و صفر تا صد دهم شون رو تموم کردم انقدر مسلطم که با آقای بروجنی درصدم ۶۰ ۷۰ بود الان کمتر از ۹۵ نمیشه.بهترین معلم زیست در ایران در نظر من آقای موقاری هستن .البته آقای امینی راد برای تست بعد از مسلط شدن خوبن.(عذر می خوام درباره ی هر چیزی که به آقای موقاری گفتم.قبلا)
Babak mans مرسی
-
من فیلم های آقای امینی راد رو ندیدم ولی بهت توصیه میکنم همونطور که بچه ها گفتن فیلم های آقای موقاری رو حتما ببین و یه جزوه کامل ازش بنویس. درکنارش تست که بزنی تازه میفهمی زیست چیه. تدریس و کد هایی که آقای موقاری برای تست زنی میگن بینظیره
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من تدریس اقای امینی رو ندیدم ولی آقای موقاری رو چرا، بنظرم عالین ایشون.
-
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده
کارگاه تست آقای امینی خیلی عالیه.سطحش بالاس و مطالب رو کامل میتونی باهاش به شکل تستی مرور کنی.ولی اول باید صفرتاصد آقای موقاری رو دید.من خودم دو بار دیدم صفر تا صدشون رو و خیلی کمکم کرد.ولی خب کارگاه تست آقای امینی هم برای تست لازمه
Asal M 0 -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asal M 0 دوست عزیز، من که کامنت هارو خوندم دیدم تقریبا اکثرمون هم عقیده ایم و همه تدریس آقای موقاری رو پسندیدیم)البته ناگفته نماند که تدریس آقای امینی راد رو ندیدم من که نظری بدم) از نظر من شما با همون صفرتا صد زیست و تورق و کارگاه تست استاد موقاری جلو بری هم نتیجه خیلی خوبی میبینی، خود من توی زیست از ۲۰ درصد رسیدم به بالای ۶۰ درصد
باز هم خودتون میدونین.
موفق باشید -
Asal M 0 دوست عزیز، من که کامنت هارو خوندم دیدم تقریبا اکثرمون هم عقیده ایم و همه تدریس آقای موقاری رو پسندیدیم)البته ناگفته نماند که تدریس آقای امینی راد رو ندیدم من که نظری بدم) از نظر من شما با همون صفرتا صد زیست و تورق و کارگاه تست استاد موقاری جلو بری هم نتیجه خیلی خوبی میبینی، خود من توی زیست از ۲۰ درصد رسیدم به بالای ۶۰ درصد
باز هم خودتون میدونین.
موفق باشید