کتاب تست زیست
-
Bio کتاب پینوکیوشو خیلی موافقم من برای دهم و یازدهم
Hesam Mohammadi آره همونه که عکس پینوکیو داره
-
Hesam Mohammadi آره همونه که عکس پینوکیو داره
-
MazikA سلام 😊
اینکه زیست رو با آقای موقاری جمع کردید یعنی قطعا سطح علمی تون در این درس بالا هست پس کتاب های خوبی که میتونید استفاده کنید یکی نشر الگو و خیلی سبز و گاج هست.
اگه کتاب جامع و یا پایه رو بگیرید خیلی بهتره هست
چون هم هزینه ی کمتری رو باید بدید و هم در این کتاب ها معمولا تست های ترکیبی و جامع با محوریت کنکور خوبی رو مشاهده میکنید.
و حتما بزارید کنکور ۹۹ برگزار بشه و بعد کتاب ها رو با ویرایش جدید بخیرید تا هم تست های کنکور های نظام جدید رو داشته باشه و هم اگر حذفیاتی تو کتاب درسی بود تو کتاب تست اعمال بشه
🍭🍭
و اما در مورد اینکه کدوم کتاب بهتره تقریبا میشه گفت سطح کتاب های زیست هر سه انتشارات بالا هست و خوب هستن ولی به نظرم برای شروع سراغ خیلی سبز جامع برید چون هم تست های خوبی داره و هم تقریبا اشتباه کمی توش دیده میشه
و بعد وقتی خوب مسلط شدید، کتاب موج آزمون نشرالگو برای جمع بندی کتاب خیلی خوبی هست و میکرو طلایی گاج هم میتونه کمک خوبی براتون باشهدریا دریایی سلام، خیلی سپاسگزارم از شما که در این شرایط با ارزش بودن زمان کمک کردی و وقتی رو برای تایپ این همه جمله ها گذاشتی. یه سوالی دارم اینکه خب کتاب جامع چیه؟ پایه چیه؟
کلان میدونم چی هستن اما خردش رو برام میشه لطفا توضیح بدی تا بهتر متوجه بشم؟ -
دریا دریایی سلام، خیلی سپاسگزارم از شما که در این شرایط با ارزش بودن زمان کمک کردی و وقتی رو برای تایپ این همه جمله ها گذاشتی. یه سوالی دارم اینکه خب کتاب جامع چیه؟ پایه چیه؟
کلان میدونم چی هستن اما خردش رو برام میشه لطفا توضیح بدی تا بهتر متوجه بشم؟ -
MazikA شما که چند سالی دور بودین بنظرم کتاب تست خیلی سبز که تالبف گروه ماز هست رو تهیه کنید،خیلی کتاب کاملیه.
-
Bio سلام، دستتون درد نکنه. ممنونم :hugging_face: :handshake:
یکی بهم پیشنهاد شرکت توو آزمون ماز رو داده. چند تا مطلب و جزوه ازشون دیدم، از حق نگذریم خیلی قوی بود.
-
MazikA میشه همین کتابی که من گفتم،هر سه پایه رو داره و همه مطالبو ترکیب کرده تا کامل براتون جا بیافته.
-
MazikA مطالبش بله،ولی دوجلدیه یه جلد سرفصل های دهم یازهمه یه جلد دوازدهم البته اگه اشتباه نکنم
-
دریا دریایی سلام، خیلی سپاسگزارم از شما که در این شرایط با ارزش بودن زمان کمک کردی و وقتی رو برای تایپ این همه جمله ها گذاشتی. یه سوالی دارم اینکه خب کتاب جامع چیه؟ پایه چیه؟
کلان میدونم چی هستن اما خردش رو برام میشه لطفا توضیح بدی تا بهتر متوجه بشم؟MazikA
خواهش میکنم کار خواستی انجام ندادم 🌷🌷
کتاب های جامع دهم و یازدهم و دوازدهم رو دارن
ولی پایه ها فقط دهم و یازدهم
معمولا گاج کتاب های پایه اش دو جلدی هستن که یه جلد سواله و یک جلد پاسخ نامه ولی بقیه ی انتشارات معمولا اینطور نیستن
اما اگه بخواید همین کتاب پایه ی خیلی سبز رو بخرید که عکس پینوکیو داره کتاب خوبی هست چون با همکاری ماز نوشته شده و خدایی دکتر خیر اندیش و فرهمندنیا واقع تست جون دار توش زیاد طرح کردن
میکرو ی گاج هم هرسه پایه رو داره و با همکاری ماز نوشته شده و خوبیش اینه که پاسخنامه اش با خودش هست و نمی خواد دو تا کتاب بخرید
ایشالله مفید واقع بشه براتون -
@hamed-kh سلام ، ممنونم واسه راهنماییت، یه سوالی که برام پیش اومده اینه که دو سه منبع تهیه و کار کنم یعنی فقط برای یه زیست دهم؟
-
MazikA
معمولا گاج کتاب های پایه اش دو جلدی هستن که یه جلد سواله و یک جلد پاسخ نامه ولی بقیه ی انتشارات معمولا اینطور نیستن
اما اگه بخواید همین کتاب پایه ی خیلی سبز رو بخرید که عکس پینوکیو داره کتاب خوبی هست چون با همکاری ماز نوشته شده و خدایی دکتر خیر اندیش و فرهمندنیا واقع تست جون دار توش زیاد طرح کردن
میکرو ی گاج هم هرسه پایه رو داره و با همکاری ماز نوشته شده و خوبیش اینه که پاسخنامه اش با خودش هست و نمی خواد دو تا کتاب بخرید
ایشالله مفید واقع بشه براتوندریا دریایی دستتون درد نکنه، الهی سلامت و شاداب و موفق باشید
-
MazikA اره ولی برای منبع سوم یا دوم از کتابا که تست ترکیبی داره استفاده که اونم باید زیست یازدهم (حداقل)و دوازدهمو خونده باشی
-
MazikA
ایشالله مفید واقع بشه براتوندریا دریایی میکروی گاج با همکاری ماز نوشته نشده و آقای زارع اونو نوشته. درضم میکرو دوازدهم هم تالیف اقای زارع نیست. هر کس که کتاب میکرو دهم یا یازدهم آقای زارع رو کار کرده باشه میفهمه که تستاش واقعا بی نظیرن.
-
دریا دریایی میکروی گاج با همکاری ماز نوشته نشده و آقای زارع اونو نوشته. درضم میکرو دوازدهم هم تالیف اقای زارع نیست. هر کس که کتاب میکرو دهم یا یازدهم آقای زارع رو کار کرده باشه میفهمه که تستاش واقعا بی نظیرن.
Laynad نه میکرو طلایی با ماز هست
من کتاب رو خریدم -
Laynad نه میکرو طلایی با ماز هست
من کتاب رو خریدمدریا دریایی شما نوشتید میکرو نه میکرو طلایی.
-
دریا دریایی شما نوشتید میکرو نه میکرو طلایی.
Laynad
تو پست های پایین ترم گفتم میکرو طلایی
دیگه تو این یکی پستم طلاییش رو نگفتم 🙂 -
دریا دریایی دستتون درد نکنه، الهی سلامت و شاداب و موفق باشید
MazikA
خواهش میکنم
تو این تاپیک یه سری نمونه تست هست خواستید استفاده کنید
https://forum.alaatv.com/topic/16419/درخواست-تست/1