Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. لطفا راهنماییم کنین
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

لطفا راهنماییم کنین

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
26 دیدگاه‌ها 9 کاربران 630 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zahra Mohammadi 1Z آفلاین
    Zahra Mohammadi 1Z آفلاین
    Zahra Mohammadi 1
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra Mohammadi 1 انجام شده

سلام. من دهم و یازدهم هیچی نخوندم کنکوری، ولی شروع کردم از زیست دهم و با کلیپ ها و کارگاه تست های آقای موقاری میرم جلو، و میخوام ادامش بدم و با برنامه ای که ریختم تقریبا تا اواسط خرداد شاید بتونم کتابای دهمو یازدهم رو ببندم و شهریور فقط تست بزنم، ولی خب چون از اول دهم شروع نکردم و تازه شروع میکنم ترس از موفق نشدن رو هم دارم، و به خاطر اینکه بابام کارگر هست و درآمدش به این چیزا نمیرسه، نمیتونم توی آزمون های آزمایشی شرکت کنم و مشاور بگیرم، و چون برای دهم کتاب تست نخریدم و الان هم دستمون خالیه موقتی تستای زیست دهم رو دانلود کردم و میزنمشون... یعنی با برنامه ای که خودم ریختم برم جلو، میتونم کنکور قبول بشم؟؟؟
    اینکه چطوری باید برنامه بچینم، و اینکه ساعت مطالعه از همون اول بالا باشه یا چطوری؟؟؟ من از هیچکدوم اینا سر در نمیارم ممنون میشم راهنمایی کنین.
    درضمن وضع درسیم خوبه وضع هوشیمم معمولیه و درس میخونم(البته برای مدرسه ها چون تو ازمونی شرکت نکردم) نتیجه های خیلی خوبی میگیرم.
    ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان.

my nameM L Fatemeh H 0F 4 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • Zahra Mohammadi 1Z Zahra Mohammadi 1

سلام. من دهم و یازدهم هیچی نخوندم کنکوری، ولی شروع کردم از زیست دهم و با کلیپ ها و کارگاه تست های آقای موقاری میرم جلو، و میخوام ادامش بدم و با برنامه ای که ریختم تقریبا تا اواسط خرداد شاید بتونم کتابای دهمو یازدهم رو ببندم و شهریور فقط تست بزنم، ولی خب چون از اول دهم شروع نکردم و تازه شروع میکنم ترس از موفق نشدن رو هم دارم، و به خاطر اینکه بابام کارگر هست و درآمدش به این چیزا نمیرسه، نمیتونم توی آزمون های آزمایشی شرکت کنم و مشاور بگیرم، و چون برای دهم کتاب تست نخریدم و الان هم دستمون خالیه موقتی تستای زیست دهم رو دانلود کردم و میزنمشون... یعنی با برنامه ای که خودم ریختم برم جلو، میتونم کنکور قبول بشم؟؟؟
      اینکه چطوری باید برنامه بچینم، و اینکه ساعت مطالعه از همون اول بالا باشه یا چطوری؟؟؟ من از هیچکدوم اینا سر در نمیارم ممنون میشم راهنمایی کنین.
      درضمن وضع درسیم خوبه وضع هوشیمم معمولیه و درس میخونم(البته برای مدرسه ها چون تو ازمونی شرکت نکردم) نتیجه های خیلی خوبی میگیرم.

my nameM آفلاین
      my nameM آفلاین
      my name
      تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zahra Mohammadi 1
      تجربیا
      رتبه-های-انجمن-آلاء
      حامیان-آلاء-مشاور
      همیار
      دانش-آموزان-آلاء
      دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

"اسلام"
      ب ذات خود ندارد عیبی
      هر عیب که هست
      از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • AmirbernosiA آفلاین
        AmirbernosiA آفلاین
        Amirbernosi

ساعت مطالعه با تیپ شخصیتی شما متناسبه، یکی یه مبحث رو تو 4 ساعت میخونه یکی هم تو 2 ساعت، اینا بستگی به خود شما داره ولی معمول هست که تو تابستون از 7 8 ساعت شروع شه

برای تست هم که توی اینترنت اگه بگردین PDF های زیادی پیدا میکنین

در کل موفق شدن به حرکت کردن بستگی داره، حرکت نکردن، مطمئنا موفقیتی رو در پی نداره، ولی حرکت کردن قطعا تغییراتی رو به وجود میاره

حالا بقیه دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن

دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3

my nameM آفلاین
          my nameM آفلاین
          my name
          تجربی
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط my name انجام شده

Zahra Mohammadi 1 برا کتاب تست ی چیزی ب ذهنم رسید
          ب جز تسهای رایگانی ک تو کارگاه نکته تست ها حل میشه میتونید از اپ خیلی سبز و اینام کتاب تست ها رو با ی قیمت خیلی خیلی کمتر ب صورت pdf بخرید درسته ی کم چشم رو اذیت میکنه ولی خوب از نظر هزینه ب صرفه اس
          برا اینم ک چشماتون اذیت نشه نور آبی گوشبتون رو فیلتر کنید (اگ خود گوشی یا شاید کامپیوترتون این امکان رو نداره با نصب نرم افزار هایی میشه این کارو کرد) و هر 20 دیقه ی کم ب افق نگاه کنید 😁😁 و چشماتون رو ببندین ک ب چشم هاتون آسیب نرسه
          و اینکه تو خود الا فیلم های مشاوره ایی رایگان هس ی سر بزنید شاید براتون مفید بود 🍀

"اسلام"
          ب ذات خود ندارد عیبی
          هر عیب که هست
          از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
          4
          • my nameM آفلاین
            my nameM آفلاین
            my name
            تجربی

اگ بازم چیزی ب ذهنم رسید میام میگم

"اسلام"
            ب ذات خود ندارد عیبی
            هر عیب که هست
            از مسلمانی ماست💔

Zahra Mohammadi 1Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • my nameM آفلاین
              my nameM آفلاین
              my name
              تجربی

فارغ-التحصیلان-آلاء

"اسلام"
              ب ذات خود ندارد عیبی
              هر عیب که هست
              از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ARTA آفلاین
                ARTA آفلاین
                ART
                تجربی دوازدهم

چجوری برنامه ریختین تا خرداد ببندینش؟

بازیافت بهترین راه واسه ادامه ی روند طبیعیه

2
                • ARTA ART

چجوری برنامه ریختین تا خرداد ببندینش؟

Zahra Mohammadi 1

@2002 تاخرداد نه، اواخر مرداد حتما اشتباه تایپی داشتم، به این صورت که برای هر کتاب تخصصی یه هفته وقت بزارم با تست بخونمشون، شب ها هم یه درس عمومی(البته منهای ادبیات ادبیات خیلی سخته خیلیم وقت میخواد:()

ARTA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • my nameM my name

اگ بازم چیزی ب ذهنم رسید میام میگم

Zahra Mohammadi 1

my name خیلی ممنون از راهنماییتون، بله دراین مورد یه سری کار هایی کردم البته بحثم روی کتابکار نیست کتاب کار رو که میخرم دو سه هفته ای ، بحثم روی برنامه ریزی و این هاست که ایا میتونم واقعا

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

@2002 تاخرداد نه، اواخر مرداد حتما اشتباه تایپی داشتم، به این صورت که برای هر کتاب تخصصی یه هفته وقت بزارم با تست بخونمشون، شب ها هم یه درس عمومی(البته منهای ادبیات ادبیات خیلی سخته خیلیم وقت میخواد:()

ARTA آفلاین
                      ARTA آفلاین
                      ART
                      تجربی دوازدهم

Zahra Mohammadi 1 در لطفا راهنماییم کنین گفته است:

ممنون بابت توضیح
                      موفق باشید:blossom:

بازیافت بهترین راه واسه ادامه ی روند طبیعیه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

my name خیلی ممنون از راهنماییتون، بله دراین مورد یه سری کار هایی کردم البته بحثم روی کتابکار نیست کتاب کار رو که میخرم دو سه هفته ای ، بحثم روی برنامه ریزی و این هاست که ایا میتونم واقعا

my nameM آفلاین
                        my nameM آفلاین
                        my name
                        تجربی

Zahra Mohammadi 1 چرا نتونید حتما میتونید اگ از همین الان کم کم شروع کنید و بخونید حتما موفق میشین

"اسلام"
                        ب ذات خود ندارد عیبی
                        هر عیب که هست
                        از مسلمانی ماست💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • my nameM آفلاین
                          my nameM آفلاین
                          my name
                          تجربی

رز مورد ساعت مطالعه ب هیچ وجه از اول ساعت بالا شروع نکنید از کم (هر چقدر ک میتونید بدون اینکه بهتون فشار بیاد) شروع کنید بعد روزی 10 دیقه 1 ربع اضافه کنید بهش تا کم کم زیاد شه
                          تو برامون فقط خوندن نباشه
                          حتما تست بزنید برا کتاب تست یاز میریزی ب ذهنم رسید اینه ک تو ی کتاب خونه ک کتاب تست دارن عضو شین و ازشون کتاب امانت بگیرین کتاب خونه های مختلف برتانشون فرق داره ولی معمولا اجازه نمیدن ببرین خونه و همون طور ک تو سالن مطالعه هستین میتونید استفاده کنید
                          الان وقتی امتنحانتون تموم شد ب نظر من یازدهم رو مرور کنید و تست بزنید بعد برید سراغ خوندن و تست زنی دهم سال بعدم برنامه یکی از آزمون ها رو دانلود کنید و از مهر طبق برنامه اون جمعبندی و مرور کنید مثلا تا شهریور رو پایه کار کنید از مهر برنانه قلمچی (یا هر موسسه ایی ک با برنامش راحتیت )رو دانلود کنید و طبق برنامه اون مرور پایه ب علاوه خوندن 12 ام رو پیش ببرید

"اسلام"
                          ب ذات خود ندارد عیبی
                          هر عیب که هست
                          از مسلمانی ماست💔

1
                          • dowq qwerD آفلاین
                            dowq qwerD آفلاین
                            dowq qwer

فکر نکن اینجا همه توی شرایط ویژه درس میخونن من بعضیارو دیدم که از همون خرجیه ی مدرسشون پول جمع کردن وکتاب خریدن هیچ چیز غیر ممکن نیست تنها فقط ما بخواهیم ولی من شاید بیشتر شرایطتت درک میکنم ولی بازم خداروشکر اینجا هم دوستای الایی هستن که حتما به همه ی بچهها که نمی تونن کتاب کمک درسی تهیه کنن حتما کمک میکنن
                            موفق باشین عزیزم

1

L آفلاین
                              L آفلاین
                              Laynad

Zahra Mohammadi 1
                              سلام. اگه پول خریدن کتاب برای همه درسا و پول شرکت تو آزمون نداری (البته فکر کنم بتونی بورسیه قلمچی بشی. به نمایندگی شهرتون مراجعه کن و وضعیتتون رو بگو) میتونی 145 هزار تومن هزینه کنی و پکیج یک ساله لرنیتو (lernito.com)رو بخری. همه سوالات کنکور و آزمونای قلمچی هر سه پایه رو داره. از کتاب تست بی نیازت میکنه.

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

0
                              • L Laynad

Zahra Mohammadi 1
                                سلام. اگه پول خریدن کتاب برای همه درسا و پول شرکت تو آزمون نداری (البته فکر کنم بتونی بورسیه قلمچی بشی. به نمایندگی شهرتون مراجعه کن و وضعیتتون رو بگو) میتونی 145 هزار تومن هزینه کنی و پکیج یک ساله لرنیتو (lernito.com)رو بخری. همه سوالات کنکور و آزمونای قلمچی هر سه پایه رو داره. از کتاب تست بی نیازت میکنه.

Zahra Mohammadi 1

Laynad ممنون از راهنمایی شما، کتاب کاررو که میخرمشون دو سه هفته ای .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • dowq qwerD dowq qwer

فکر نکن اینجا همه توی شرایط ویژه درس میخونن من بعضیارو دیدم که از همون خرجیه ی مدرسشون پول جمع کردن وکتاب خریدن هیچ چیز غیر ممکن نیست تنها فقط ما بخواهیم ولی من شاید بیشتر شرایطتت درک میکنم ولی بازم خداروشکر اینجا هم دوستای الایی هستن که حتما به همه ی بچهها که نمی تونن کتاب کمک درسی تهیه کنن حتما کمک میکنن
                                  موفق باشین عزیزم

Zahra Mohammadi 1

dowq qwer مرسی که امیدوارم کردین:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • my nameM my name

رز مورد ساعت مطالعه ب هیچ وجه از اول ساعت بالا شروع نکنید از کم (هر چقدر ک میتونید بدون اینکه بهتون فشار بیاد) شروع کنید بعد روزی 10 دیقه 1 ربع اضافه کنید بهش تا کم کم زیاد شه
                                    تو برامون فقط خوندن نباشه
                                    حتما تست بزنید برا کتاب تست یاز میریزی ب ذهنم رسید اینه ک تو ی کتاب خونه ک کتاب تست دارن عضو شین و ازشون کتاب امانت بگیرین کتاب خونه های مختلف برتانشون فرق داره ولی معمولا اجازه نمیدن ببرین خونه و همون طور ک تو سالن مطالعه هستین میتونید استفاده کنید
                                    الان وقتی امتنحانتون تموم شد ب نظر من یازدهم رو مرور کنید و تست بزنید بعد برید سراغ خوندن و تست زنی دهم سال بعدم برنامه یکی از آزمون ها رو دانلود کنید و از مهر طبق برنامه اون جمعبندی و مرور کنید مثلا تا شهریور رو پایه کار کنید از مهر برنانه قلمچی (یا هر موسسه ایی ک با برنامش راحتیت )رو دانلود کنید و طبق برنامه اون مرور پایه ب علاوه خوندن 12 ام رو پیش ببرید

Zahra Mohammadi 1

my name خیلی ممنون

my nameM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • دیوارد آفلاین
                                      دیوارد آفلاین
                                      دیوار

سلام
                                      اپلیکیشن گاجینو رو دانلود کنید ، میتونید با پکیج یک سالشو با مبلغ ۳۰۰ هزار تومان بخرید و آزمون های برنامه ای گاج رو بعدازظهر همون روز به صورت آنلاین شرکت کنید و براتون کارنامه هم صادر میشه ، علاوه بر آزمون ها ، امکانات دیگه ای هم داره مثل دانلود کتاب های گاج و طراحی آزمون و ...

هیچ وقت هم فکر نکن با شرایطی که داری امکانِ موفقیتت کمه، یه رتبه برتر می شناسم که شرایطش مثل شما بود و به گفته ی خودش همه ی کتاباش به جز کتاب تست دینیش دست دوم بود،ساعت مطالعه ش به طور میانگین ۸ ، بدون مشاور ، فقط خودش خوند و الان دانشجوی پزشکی دانشگاه تهرانه😊
                                      فقط خودت رو باور کن ، خودت رو با کسی مقایسه نکن و نهایت تلاشت رو بکن ، از حاشیه هم به دور باش
                                      برات آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم 🌹✌💪🌈

L Zahra Mohammadi 1Z 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • دیوارد دیوار

سلام
                                        اپلیکیشن گاجینو رو دانلود کنید ، میتونید با پکیج یک سالشو با مبلغ ۳۰۰ هزار تومان بخرید و آزمون های برنامه ای گاج رو بعدازظهر همون روز به صورت آنلاین شرکت کنید و براتون کارنامه هم صادر میشه ، علاوه بر آزمون ها ، امکانات دیگه ای هم داره مثل دانلود کتاب های گاج و طراحی آزمون و ...

هیچ وقت هم فکر نکن با شرایطی که داری امکانِ موفقیتت کمه، یه رتبه برتر می شناسم که شرایطش مثل شما بود و به گفته ی خودش همه ی کتاباش به جز کتاب تست دینیش دست دوم بود،ساعت مطالعه ش به طور میانگین ۸ ، بدون مشاور ، فقط خودش خوند و الان دانشجوی پزشکی دانشگاه تهرانه😊
                                        فقط خودت رو باور کن ، خودت رو با کسی مقایسه نکن و نهایت تلاشت رو بکن ، از حاشیه هم به دور باش
                                        برات آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم 🌹✌💪🌈

L آفلاین
                                        L آفلاین
                                        Laynad

دیوار سلام. تو گاجینو با گرفتن اشتراک یک ساله فقط میشه به مطالب یک پایه دسترسی داشت؟

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

دیوارد 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • L Laynad

دیوار سلام. تو گاجینو با گرفتن اشتراک یک ساله فقط میشه به مطالب یک پایه دسترسی داشت؟

دیوارد آفلاین
                                          دیوارد آفلاین
                                          دیوار

Laynad نمیدونم ، من چون کنکوری هستم پایه کنکورش رو انتخاب کردم ، برای همین به مطالب هر سه پایه دسترسی دارم ، در مورد پایه های دیگه نمیدونم که میتونن دسترسی داشته باشن یا نه

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه