جریان توده ای در مویرگ ها
-
نه اسمزی ثابت میمونه اگه شکل کتاب رو ببینید ثابته
این جمله که میگه زیاد میشه نسبت به تراوشی هست
یعنی تراوش کم میشه در نتیجه اسمزی داره انگار زیاد میشه
نمی دونم متوجه شدید یا نه این نسبته یکی کم بشه اون یکی به نسبت کاهش افزایش پیدا میکنه -
نه اسمزی ثابت میمونه اگه شکل کتاب رو ببینید ثابته
این جمله که میگه زیاد میشه نسبت به تراوشی هست
یعنی تراوش کم میشه در نتیجه اسمزی داره انگار زیاد میشه
نمی دونم متوجه شدید یا نه این نسبته یکی کم بشه اون یکی به نسبت کاهش افزایش پیدا میکنه -
فشار اسمزی ثابته ولی خوب نسبت ب فشار تراوشی افزایش پیدا میکنه و فک میکنم منظور کتاب همینطوری نسبتی بوده. ..
my name نمیتونیم بگیم که چون فقط مولکول های درشت مثل بیشتر پروتئین ها توپلاسما خون باقی میمونه در واقع به قول استاد خون تشنه تر میشه یعنی فشار اسمزی به نسبت قبل بالا تر میره?البته چون اصل فشار اسمزی به خاطر پروتئین هاست فکر کنم اشتباهه اما نمیدونم
-
جمله ای که کتاب گفته فشار اسمزی رو با فشار تراوشی مقایسه کرده و نسبت به هم بیان میکنه به همین خاطر شما اینجوری برداشت کردی
در جریان توده ای فشار تراوشی بصورت یک نمودار خطی نزولی
و فشار اسمتیک (اسمزی) ثابت و بدون تغییر است
و همین اختاف فشار باعث ایجاد جریان توده ای میشه -
my name نمیتونیم بگیم که چون فقط مولکول های درشت مثل بیشتر پروتئین ها توپلاسما خون باقی میمونه در واقع به قول استاد خون تشنه تر میشه یعنی فشار اسمزی به نسبت قبل بالا تر میره?البته چون اصل فشار اسمزی به خاطر پروتئین هاست فکر کنم اشتباهه اما نمیدونم
-
FaMi ن خوب فشار اسمزی ثابته
در واقع هموطوری ک دریا دریایی گفتن فشار تراوشی کم میشه و این افزایش نسبی هست وگرنه فشار اسمزی عدد خودش ثابته ولی نسبت اسمزی ب تراوشی تو قسمت سیاهرگ زیاد میشه منظور کتاب اینه...my name
دقیقا همینه
جمله کتاب "نسبی" در نظر گرفته -
FaMi ن خوب فشار اسمزی ثابته
در واقع هموطوری ک دریا دریایی گفتن فشار تراوشی کم میشه و این افزایش نسبی هست وگرنه فشار اسمزی عدد خودش ثابته ولی نسبت اسمزی ب تراوشی تو قسمت سیاهرگ زیاد میشه منظور کتاب اینه... -
my name
دقیقا همینه
جمله کتاب "نسبی" در نظر گرفته -
my name اهان پس میشه گفت که فشار اسمزی ثابته و با کاهش فشار تراوشی میتونه اثر خودش رو اعمال کنه و مواد رو به داخل بکشه .درستع?
-
FaMi بله با کاهش فشار تراوشی نسبت فشار اسمزی زیاد میشه و میتونه مواد زو ب داخل مویرگ بکشه...
-
mehranmirzaei ممنون از راهنماییتون
FaMi خواهش میکنم