سلام .من پایه دهم البته در همین سال 98 -99 هستم.در کتاب امسال مطالب در رابطه با نوار ECG خیلی محدود گفته شده و اصلا توضیح درستی در رابطه با شکل کتاب نداریم.اقای مقاری با توجه به کتاب سال های گذشته تدریس کردند و من هم همان نکات رو واردکتابم کردم.اما در رابطه با محل صدای اول قلب دچار سردرگمی شدم چراکه محلی که استاد گفتند با اونی که درسنامه گفته متفاوت است و تست ها هم بر همین مبنا در کتاب تست امده و باعث میشه من تست رو غلط بزنم.لطفا بگید کدامش دقیقا محل رو درست بیان کرده.ممنونIMG-20200608-WA0035.jpg IMG-20200608-WA0034.jpg
درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
-
@تجربیا
1-نادرسته :چون ویتامین B12 در روده تولید میشه نه B9
2-درسته:ویتامین k و کلسیم از عوامل لازم جهت انعقاد خونن و در سنگ صفرا جذب ویتامین k کاهش و افزایش ترشح کلسی تونین منجر به کاهش شدید کلسیم خون میشه . -
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ... گفته است:
@تجربیا
1-نادرسته :چون ویتامین B12 در روده تولید میشه نه B9
2-درسته:ویتامین k و کلسیم از عوامل لازم جهت انعقاد خونن و در سنگ صفرا جذب ویتامین k کاهش و افزایش ترشح کلسی تونین منجر به کاهش شدید کلسیم خون میشه .خب توی کتاب نوشته وقتی کلسیم خون زیاده این هورمون باعث میشه دیگه کلسیم از استخوان برداشت نشه خو وقتی کلسیم زیاد بوده در خون چه طوری میگید باعث کاهش کلسیم میشه ؟!
-
mehranmirzaei یه سوال من دقیق یادم نیست ولی به نظرم آقای موقاری یه بار گفتن هم B12 و B9 تولید میشه
-
دریا دریایی بله یک بار در صفر تاصد فصل دو گفتن اما از اون به بعد دیگه نگفتن و البته در فصل 4 خود کتاب هم گفتهb12
-
دریا دریایی در واقع این یک کد برای b12
-
3-هرچه سرخرگ بزرگتر ،رشته های کشسان بیشتری دارد.
4-قطر سرخرگ های ششی نسبت به سیاهرگ های ششی بیشتر است . -
mehranmirzaei چهارمی غلطه
سومی درسته -
mehranmirzaei 1- درسته اما اگر نسبتی حساب کنیم غلطه چون سرخر گ ها کوچک دارای لایه میانی قطور تری هستند پس به نسبت سرخرگ های بزرگتر دارای رشته های کشسان بیشتری هستند.
-
-
mehranmirzaei
3.درسته
4.درسته -
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ... گفته است:
3-هرچه سرخرگ بزرگتر ،رشته های کشسان بیشتری دارد.
4-قطر سرخرگ های ششی نسبت به سیاهرگ های ششی بیشتر است .سومی غلطه
چهارمی هم طبق شکل درسته -
mehranmirzaei 4 قطر دیواره منظور هست?
-
mehranmirzaei
۳ درسته
ولی چهار رو نمیدونم