سلام .من پایه دهم البته در همین سال 98 -99 هستم.در کتاب امسال مطالب در رابطه با نوار ECG خیلی محدود گفته شده و اصلا توضیح درستی در رابطه با شکل کتاب نداریم.اقای مقاری با توجه به کتاب سال های گذشته تدریس کردند و من هم همان نکات رو واردکتابم کردم.اما در رابطه با محل صدای اول قلب دچار سردرگمی شدم چراکه محلی که استاد گفتند با اونی که درسنامه گفته متفاوت است و تست ها هم بر همین مبنا در کتاب تست امده و باعث میشه من تست رو غلط بزنم.لطفا بگید کدامش دقیقا محل رو درست بیان کرده.ممنونIMG-20200608-WA0035.jpg IMG-20200608-WA0034.jpg
درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ...
-
mehranmirzaei
پنج درسته
ولی شش نه چون بافت چربی رو میگه و در چربی مویرگ پیوسته هست نه منفذ دار -
mehranmirzaei
@تجربیا 5-درسته:آفرین درست گفتیم مثل قوس آئورت
6-نادرسته :چون مربوط به بافت چربی و بافت چربی مویرگ پیوسته و فاقد منفذ داره. -
mehranmirzaei
@تجربیا
7-بعضی از پروتئین های خوناب توسط بافت پیوندی تولید نمی شوند.
8-افزایش اپی نفرین موجب افزایش حجم ضربه ای قلب می شود. -
mehranmirzaei
8 درسته -
mehranmirzaei 8 غلطه چون باعث فشار خون بالا بره ولی حجم خون که ثابته در این حالت شدت انقباض بطن ها قوی تر میشه پس بیشتر به سرخرگ ها فشار میاد
-
mehranmirzaei
7 شک برانگیزه ولی فک کنم درسته -
mehranmirzaei
هفت رو شک دارم هشت غلطه -
mehranmirzaei
هر دو درسته؟ -
mehranmirzaei
۷ که طبق گفته ی خودتون اکثر پروتئین های پلاسما توسط کبد تولید میشن پس درسته
و ۸ هم درسته چون افزایش فشار خون باعث افزایش حجم ورودی به سرخرگ میشه -
mehranmirzaei 7 غلطه فکر کنم فکر کنم باید میگفت همه
-
دریا دریایی کبد مگه بافت پیوندی فقط ?
-
mehranmirzaei
@تجربیا
7-درسته:چون برخی از پروتئین های خوناب توسط سلول های درون ریز کبدی و کلیوی که نوعی سلول پوششی ان ترشح میشه.
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه . -
mehranmirzaei در درست یا نادرست ؟چرا؟ مسئله این است ... گفته است:
mehranmirzaei
@تجربیا
7-درسته:چون برخی از پروتئین های خوناب توسط سلول های درون ریز کبدی و کلیوی که نوعی سلول پوششی ان ترشح میشه.
8-نادرسته:مقدار خونی که از هر بطن خارج میشه (حجم ضربه ای )ثابته بلکه برون ده در اثر ترشح اپی نفرین افزایش میابد چون اپی نفرین باعث افزایش ضربان قلب در دقیقه میشه .خیلی خوب بود