مآجرآهآی من و نهآیی
- 
حبه انگور_ ارع
AMH ممنون
 - 
AMH ممنون
حبه انگور_ خواهش
 - 
81Sobhan من ۲ نمره اشتب نوشتم
بلد بودما سوالو ولی صورت سوالو نخونذه ج دادم ب کل نفهمیدم اون محلول و کلوییده سوسپانسیون درنظرش گرفتم
 - 
81Sobhan فارسی خوندی؟!:-|
 - 
Mbf
  ایوول عابجی - 
81Sobhan فارسی خوندی؟!:-|
reyhanehbayat نه بنظرم فارسی کار زیادی نداره فقط شعرا رو حفظ کنیم تموم کارش . آخه واس آزمونا معمولا دوسه دور لغاتش و دستور رو زدم فقط شعر هیچی نخوندم
 - 
81Sobhan من ۲ نمره اشتب نوشتم
بلد بودما سوالو ولی صورت سوالو نخونذه ج دادم ب کل نفهمیدم اون محلول و کلوییده سوسپانسیون درنظرش گرفتم
reyhanehbayat منم نزدیک بود همچین اشتباهی بزنم که موقع چک کردن اونو درست کردم ولی اون سوال هشتو ندیدم
پ ن : واقعا تمام مطالب میخونی ؟ از 9 صفحه پیشو خوندی ؟
 - 
reyhanehbayat نه بنظرم فارسی کار زیادی نداره فقط شعرا رو حفظ کنیم تموم کارش . آخه واس آزمونا معمولا دوسه دور لغاتش و دستور رو زدم فقط شعر هیچی نخوندم
81Sobhan

ب همین اسونی؟!
اینطوری تو دو ساعت تمومش میکنی کع
درسا کلی ارایه دارع کنایه از چی و فلان..معنی شعراا اینا رو ینی بلدی؟ - 
reyhanehbayat منم نزدیک بود همچین اشتباهی بزنم که موقع چک کردن اونو درست کردم ولی اون سوال هشتو ندیدم
پ ن : واقعا تمام مطالب میخونی ؟ از 9 صفحه پیشو خوندی ؟
81Sobhan
خوشبحالت من ماسک میزنم از اول تا اخرش دیگه تهش نفسم میمونه زود میام بیرون از جلسع دیگه نگا نکردم اصلاح کنم:(
ارره دیگه از اونجایی که نبودم همه رو میخونم

خودتم بیکاری
 - 
81Sobhan

ب همین اسونی؟!
درسا کلی ارایه دارع کنایه از چی و فلان..معنی شعراا اینا رو ینی بلدی؟reyhanehbayat معنی شعر رو از سال اول دبیرمون جوری درسمون داد که دیگه تقریبا میتونم معنی اکثر شعرا رو بگم
 - 
81Sobhan
خوشبحالت من ماسک میزنم از اول تا اخرش دیگه تهش نفسم میمونه زود میام بیرون از جلسع دیگه نگا نکردم اصلاح کنم:(
ارره دیگه از اونجایی که نبودم همه رو میخونم

خودتم بیکاری
 - 
reyhanehbayat معنی شعر رو از سال اول دبیرمون جوری درسمون داد که دیگه تقریبا میتونم معنی اکثر شعرا رو بگم
81Sobhan
  ایول ایول پ فارسی رو قورت دادی
  من ولی بلد نیسم باید بخونم - 
81Sobhan

ب همین اسونی؟!
درسا کلی ارایه دارع کنایه از چی و فلان..معنی شعراا اینا رو ینی بلدی؟reyhanehbayat من دیرم شد فعلا بای
 - 
81Sobhan
  بای - 
reyhanehbayat من دیرم شد فعلا بای
81Sobhan بچها ارایه ها و معنی شعر خوانیا و روانخوانیا هم میخونید؟!؟

- 
81Sobhan بچها ارایه ها و معنی شعر خوانیا و روانخوانیا هم میخونید؟!؟

reyhanehbayat مهم هموناس دیگه
 - 
reyhanehbayat مهم هموناس دیگه
AMH

چقد خوندی عابجی؟ - 
AMH

چقد خوندی عابجی؟reyhanehbayat نصف تو چی؟؟

️