تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
http://uupload.ir/files/t3x2_78.png
:sunglasses:1 میشه ؟
پ و ت که غلطن ... در مورد ب هم چیزی تا حالا ندیدم پس غلطه:grimacing:سوال آزمون نشانه س؟
-
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ARTHUR
پاک کننده صابونی در اثر گرم شدن استر ها با NaOH بود دیگه
قسفریک اسید نبود کهنه تو فصل اسید و باز کتاب نوشته در تولید نوشابه گاز دار و کود شیمیایی و پاک کننده ی صابو نی و غیر صابونی با چن تا مورد دیگه اهان یادم اومد داروسازی از فسفریک اسید استفاده میشه
-
-
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟نه همونایی که استاد گف
-
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟نه همونایی که استاد گف
@دکتر-عاطی در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
صاحب تاپیک ببخشیدا
من دور اونا کادر زرد کشیدم ولی باز بعضی شونو حفظ نکردم.مثلا متیل سالیسیلات و سالیسیلیک اسید رو. برم حفظ کنم :joy: :sunglasses:
-
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟سعی میکنم حفظ کنم
-
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟سعی میکنم حفظ کنم
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
صاحب تاپیک ببخشیدا
اونایی که واقعاً حفظ کردنی هستن خیلی زیاد نیستن . مثلاً تری متیل آمونیوم رو نباید حفظ کرد .باید یاد گرفت و اینجوری تحلیل کرد که به جای سه تا H آمونیوم متیل میذاریم پس فرمولش میشه +CH3)3NH)
-
صاحب تاپیک ببخشیدا
اونایی که واقعاً حفظ کردنی هستن خیلی زیاد نیستن . مثلاً تری متیل آمونیوم رو نباید حفظ کرد .باید یاد گرفت و اینجوری تحلیل کرد که به جای سه تا H آمونیوم متیل میذاریم پس فرمولش میشه +CH3)3NH)
صاحب تاپیک ببخشیدا
وای اونا رو که میدونم نباید ولی آخه یه سری رو هم که استاد گفتن حفظ کنین فرمولو من حفظ نیستم هنوز
-
ARTHUR
پاک کننده صابونی در اثر گرم شدن استر ها با NaOH بود دیگه
قسفریک اسید نبود کهنه تو فصل اسید و باز کتاب نوشته در تولید نوشابه گاز دار و کود شیمیایی و پاک کننده ی صابو نی و غیر صابونی با چن تا مورد دیگه اهان یادم اومد داروسازی از فسفریک اسید استفاده میشه
-
صاحب تاپیک ببخشیدا
بچه هااا من ترکیبات آلی ساختارشونو حفظم اما فرمول همه رو حفظ نیستم اونایی که خیلی معروفن رو حفظم دیگه مثل آسپارم و اینا ولی منتول رو نه.شما فرمول همه رو حفظین؟ -
banoo
حفظ نیستم همرو ولی ساختارشون رو بلدم
البته آسپارتام و آسپرین و ایبوبروفن رو باید مرور کنم یکم بزرگ بود این مولکول هاش یادم رفته
منتول شبیه یه آدمه تو دست چپش یه OH داره من اینطوری حفظ کردم:joy:Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo
البته آسپارتام و آسپرین و ایبوبروفن رو باید مرور کنم یکم بزرگ بود این مولکول هاش یادم رفته
منتول شبیه یه آدمه تو دست چپش یه OH داره من اینطوری حفظ کردم:joy:منم ساختارای همشون رو حفظم ولی فرمولا رو نه :| باید بشینم بکشم بشمارم بعضیا رو
-
صاحب تاپیک قول میدم آخری باشه
توی یکی از آزمون های موج آزمون شیمی 2 سوالی مطرح شده به این صورت که:
برای فرمول مولکولی C8H18 چند ایزومر میتوان رسم کرد که تنها دارای یک شاخه ی فرعی متیل باشد؟
اینا رو چه جوری حل میکنین!؟banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
برای فرمول مولکولی C8H18 چند ایزومر میتوان رسم کرد که تنها دارای یک شاخه ی فرعی متیل باشد؟
اینا رو چه جوری حل میکنین!؟♥♥ این این این :see_no_evil:
-
banoo
منتول شبیه یه آدمه تو دست چپش یه OH داره من اینطوری حفظ کردم:joy:منم ساختارای همشون رو حفظم ولی فرمولا رو نه :| باید بشینم بکشم بشمارم بعضیا رو
-
banoo
حتما لازم نیست رسم بشه بعد بشمرید
مثلا میگن اتیل بوتانوآت
یعنی 6 تا کربن
CnH2nO2
C6H12O2 -
اینا رو چه جوری حل میکنین!؟