-
@physicsss100
-
دوستان فشار تموم شد یا ادامه داره
-
@physicsss100
amir ariaei ممنون
-
این پست پاک شده!
-
سلام . جزوه کامل که شامل تست ها هم باشد در سایت هست ؟
-
یکی نیست جواب منو بده بچه ها ایا فشار درسنامه اش تموم شده یانه
-
یکی نیست جواب منو بده بچه ها ایا فشار درسنامه اش تموم شده یانه
khorshid1998 فکر میکنم تموم شده چون که گویا ۲۳ استاد آینه ها را ضبط کردن...
-
اقا مهدی از توی فایل همایشی ک گذاشتن واسه زبان نگاه کنین ، من دیدمش ی ۱۰ دیقه راجبش گفتن فک کنم
-
khorshid1998@ نه منگنه آبی و اینا مونده
-
هنوز لوله های uشکل مونده
-
سلام استاد کی پیش ۲ بعد از عید هست
-
دوستان الا ب کمک مالی نیاز داره برای ضبط همایش ها لطفا هرکی هرچقد میتونه کمک کنه...
-
سارا خانوم ادمین کانال استاد گفتن تا اخر فروردین استاد فیزیک تموم میکنند
-
mh= jerm e ab mi=jerm e yakh m=jerm e yakhe zob shode=jerme ab e ezafe shode v1h = mh/dh = mh/1 =mh (D=chegali ) v1i =mi/di = mi/0.9 v2h= mh+m/dh =mh+m v2i=mi-m/di=mi-m/0.9
v1h+v1i=v2h+v2i+5 mh+(mi/0.9)=mh+m+(mi-m/0.9)+5 kolle moadele zarb dar 0.9 mi=0.9m+mi-m+4.5 dar natije 0.1m=4.5 dar natije m=45g -
eee fasele dade boodam ke beyne moadele haa!!!
-
soale roosh in bod yeki porside bood :ی سوال از مبحث چگالی:
در مخلوطی از اب و یخ مقداری یخ ذوب میشه و حجم مخلوط 5cm³ کاهش بیدا میکنه.جرم یخ ذوب شده برحسب گرم؟؟؟؟؟! گزینه ها:4/5...5..45...50
چگالی یخ:0/9gr/cm³ و چگالی اب:1gr/cm³ -
mh= jerm e ab.......... mi=jerm e yakh .......m=jerm e yakhe zob shode=jerme ab e ezafe shode............ v1h = mh/dh = mh/1 =mh....... (D=chegali )........ v1i =mi/di = mi/0.9.......... v2h= mh+m/dh =mh+m
v2i=mi-m/di=mi-m/0.9
v1h+v1i=v2h+v2i+5....... mh+(mi/0.9)=mh+m+(mi-m/0.9)+5............... kolle moadele zarb dar 0.9.............. mi=0.9m+mi-m+4.5 ..........dar natije 0.1m=4.5......... dar natije m=45g
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی