نثر روان
-
سلام
دوستان کسی میتونه این نثر ها رو واسم معنی کنه؟
مرسی.
سجده بهترین حالتی بود که میتوانست مرا با خاک همسان و یکسان کند.
فرصت چرتی شاید باشد اما سیرخواب نباید شد. خواب را مزه مزه کنید.بچشید ولی سیر نخوابید.فردا امتحان دارم .ممکنه بازم سوال داشته باشم.
ممنون میشم کسی جواب بده🙏🙏🙏 -
-
سلام
مرسی.
فرصت چرتی شاید باشد اما سیرخواب نباید شد. خواب را مزه مزه کنید.بچشید ولی سیر نخوابید.فردا امتحان دارم .ممکنه بازم سوال داشته باشم.
ممنون میشم کسی جواب بده🙏🙏🙏Aida Banoo در نثر روان گفته است:
سلام
مرسی.
ممنون میشم کسی جواب بده🙏🙏🙏خوب اولش ک در مورد سجده اس میگه سجده منو بیشتر هرچیزی ب خاک نزدیک میکنه (اصلا یکی از دلایلی ک تو نماز موقع سجده سر ب مهر ک از خاکه میذاریم همینه و خوب ی جورایی هم این سجده ب خاک اشاره داره ب اینکه انسان از خاک آفریده شده و... برا همین نویستده میگه تو سجده بیشترین نزدیکی ب خاک (عنصر وجودیم ) حس میکنم... )
بعدم میگه وقت نیس ک ی دل سیر بخوابیم و فقط در حد ی چرت زدن فرصت هس بعدشم داره میگه ب جا اینکه ی دل سیر بخوابید خواب رو مزه مزه کنید ک همین استعاره از چرت زدن هی. .. -
Aida Banoo در نثر روان گفته است:
سلام
مرسی.
ممنون میشم کسی جواب بده🙏🙏🙏خوب اولش ک در مورد سجده اس میگه سجده منو بیشتر هرچیزی ب خاک نزدیک میکنه (اصلا یکی از دلایلی ک تو نماز موقع سجده سر ب مهر ک از خاکه میذاریم همینه و خوب ی جورایی هم این سجده ب خاک اشاره داره ب اینکه انسان از خاک آفریده شده و... برا همین نویستده میگه تو سجده بیشترین نزدیکی ب خاک (عنصر وجودیم ) حس میکنم... )
بعدم میگه وقت نیس ک ی دل سیر بخوابیم و فقط در حد ی چرت زدن فرصت هس بعدشم داره میگه ب جا اینکه ی دل سیر بخوابید خواب رو مزه مزه کنید ک همین استعاره از چرت زدن هی. ..my name مرسی .از شما
-
my name مرسی .از شما