دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
-
سلام با توجه به اینکه دانشگاه نوشیروانی تو رنکینگ جدید تایمز بهترین دانشگاه ایران شده نظرتون راحب اونجا رفتن چیه
و اینکه من انش اموز دهم تجربی هستم و تقریبا هیچی تست نزدم میتونم امیدی داشته باشم به یه دانشگاه تاپ قبول شدن البته میخوام تغییر رشته بدم به ریاضی
و اینکه چقدر در روز مطالعه کنم کافیه
برای جمع بندی دهم توی 80 روز ، روزی چقدر مطالعه کنم به همراه چقدر تست روزی برای دروس تخصصی
خیلی ممنون میشم جواب من رو بدید -
-
Bio دانشگاه صنعتی هست و اینکه تایمز واقعا معتبر هست
-
Bio دانشگاه صنعتی هست و اینکه تایمز واقعا معتبر هست
ali dehnamaki یعنی از شریف،امیرکبیر و خواجه نصیر بهتره؟؟؟!!
-
ali dehnamaki یعنی از شریف،امیرکبیر و خواجه نصیر بهتره؟؟؟!!
Bio بله بالاتر هست لینکش رو الان میزارم ببینید
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/babol-noshirvani-university-technology -
Bio بله بالاتر هست لینکش رو الان میزارم ببینید
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/babol-noshirvani-university-technologyali dehnamaki ببینید رتبه ش خوبه ولی مطمئن باشید هیچ وقت به پای دانشگاه هایی که گفتم نمیرسه،ممکنه امسال مقالات زیادی چاپ کرده باشن،ولی شما بیشتر به رنکینگ وزارت علوم توجه کن و اونایی که بلند مدت رو در نظر میگیرن
-
ali dehnamaki ببینید رتبه ش خوبه ولی مطمئن باشید هیچ وقت به پای دانشگاه هایی که گفتم نمیرسه،ممکنه امسال مقالات زیادی چاپ کرده باشن،ولی شما بیشتر به رنکینگ وزارت علوم توجه کن و اونایی که بلند مدت رو در نظر میگیرن
Bio بله ممنون بابت راهنماییتون
درباره تایم مطالعه نظری ندارید ؟ -
Bio بله ممنون بابت راهنماییتون
درباره تایم مطالعه نظری ندارید ؟ -
ali dehnamaki من تجربیم از ریاضیا کمک بخواید
ریاضیاBio باشه به هرحال ممنون
-
در رابطه با این دانشگاهی که میگی، من اطلاعاتی ندارم . اما برای درست، با توجه به اینکه با تغییر رشته ت، یه دانش آموز ریاضی محسوب میشی، شاید بتونم کمکتون کنم . :)
@Sh-E ممنون میشم کمک کنید
-
@Sh-E ممنون میشم کمک کنید
-
سلام من خودم نوشیروانی درس میخونم ، از نظر سطح علمی دانشگاه خیلی خوبیه مخصوصا اگه رشتتون کامپیوتر،برق و مکانیک باشه ،استاداش عالین ، بله تو رتبه بندی تایمز هم زیاد اول میشه ، و ملاک این رتبه بندی هم تولید محتوا و علم دانشگاه نسبت به اعضای هیئت علمی و دانشجوهاست ، و چون دانشگاه ما از نظر تولید مقاله های بین المللی خیلی فعاله تو این رتبه بندی اوله، ولی خب قطعا کم و کاستی هایی هم داره دانشگاه ما ، دانشگاه شریف،امیرکبیر و تهران قطعا انتخابای بهتری هستن چون اولا تو تهرانن و فرصت هایی بیشتری هست تهران ،دوما رسیدگی بیشتری به اون دانشگاها میشه از نظر کاراموزی ورکشاپ ها و کارگاه هایی که خیلی به درد بخورن ولی در کل نوشیروانی تو دانشگاه های صنعتی قطعا یکی از ۵ دانشگاه برتر ایرانه