مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan :beaming_face_with_smiling_eyes: ووالا قول میدی درست درمون قول بدع دیگع
reyhanehbayat چشم قربان :grimacing_face:
-
reyhanehbayat مرسی
پ.ن : راستش الان ی لحظه هنگ کردم پاسخ این کامنت رو چی بدم :expressionless_face: تنها چیزی که مناسب بود بنظرم همون مرسی و ممنون هست حالا اگه چیز دیگه ای میشه نیدونم :man_shrugging_medium-light_skin_tone:81Sobhan :face_with_tears_of_joy: مطمئنم از خواب بیدار شدی ویندوزت نیومدع بالا برا همون عرور زدی:))
خاعش
چشمت هم نورانی:face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food: -
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: مطمئنم از خواب بیدار شدی ویندوزت نیومدع بالا برا همون عرور زدی:))
خاعش
چشمت هم نورانی:face_blowing_a_kiss: :face_savoring_food:reyhanehbayat اِ از کجا فهمیدی :grinning_face_with_sweat:
-
reyhanehbayat اِ از کجا فهمیدی :grinning_face_with_sweat:
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلی چیزات شبیع من بود برا هممین مطمن بودم ت اینم شبیع منی:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلی چیزات شبیع من بود برا هممین مطمن بودم ت اینم شبیع منی:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
81Sobhan :face_with_tongue: :face_savoring_food: ما باهوش بیدیم
-
81Sobhan :face_with_tongue: :face_savoring_food: ما باهوش بیدیم
reyhanehbayat
me too
در حال در نوشابه باز کردن برای خویش:grinning_face_with_sweat: -
reyhanehbayat
me too
در حال در نوشابه باز کردن برای خویش:grinning_face_with_sweat:81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تکذیب میکنم اینو حاجی -
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
تکذیب میکنم اینو حاجیreyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حاجی :face_with_tears_of_joy: -
حاجی :face_with_tears_of_joy:81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
حاجی :face_with_tears_of_joy:81Sobhan الان میان هر چی فشه نثارمون میکنن ب خاطر اسپم هاامون:face_with_rolling_eyes: :face_without_mouth:
-
81Sobhan الان میان هر چی فشه نثارمون میکنن ب خاطر اسپم هاامون:face_with_rolling_eyes: :face_without_mouth:
reyhanehbayat ما راجب امتحان نهایی حرف زدیم که
راستی سوال 3 فصل 3 فیزیک جوابش میشه 0.25 :face_without_mouth: -
81Sobhan الان میان هر چی فشه نثارمون میکنن ب خاطر اسپم هاامون:face_with_rolling_eyes: :face_without_mouth:
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
نه بابا راحت باش عزیزم😅
من به شخصه کیف میکنم این همه شور و نشاط رو میبینم دمتون گرم دلتون خوش ❤❤ -
راستی سوال 3 فصل 3 فیزیک جوابش میشه 0.25 :face_without_mouth:81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
راستی سوال 3 فصل 3 فیزیک جوابش میشه 0.25 :face_without_mouth:😂😂😂🌸❤
-
راستی سوال 3 فصل 3 فیزیک جوابش میشه 0.25 :face_without_mouth:81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چیشد چیشد کدوم سوااللل/؟!؟!:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth:
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: چیشد چیشد کدوم سوااللل/؟!؟!:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_without_mouth:
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
نه بابا راحت باش عزیزم😅
من به شخصه کیف میکنم این همه شور و نشاط رو میبینم دمتون گرم دلتون خوش ❤❤@Kosar-Kelyabi :face_savoring_food: قربونت
-
نه بابا راحت باش عزیزم😅
من به شخصه کیف میکنم این همه شور و نشاط رو میبینم دمتون گرم دلتون خوش ❤❤@Kosar-Kelyabi مرسی
-
81Sobhan خرسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
حالا خدایی شما امروز فیزیک میخونید ؟