سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
دهم و یازدهم
-
@immortally خب الان چی بنظرت کنکور پزشکی میاری
-
@immortally اها اوک قلم چی برنامه تابستونش چجوریه
-
@immortally در دهم و یازدهم گفته است:
Dr.Aryan میگم که رشتم ریاضیه
اگه سر جلسه سوتی محاسباتی نکنم رتبه بدی نمیارمموفق باشی
-
سلام دوست عزیز. اولا خیلی مهمه که این انگیزه رو تا پایان راه حفظ کنید و نا امید نشید. به این چند نکته توجه کنید( برای خودم که خوب جواب داد)
1- درسای زبان و ادبیات (مخصوصا قرابت) رو هر روز بخونید ولی با حجم کم. تسلط بر این دروس یکشبه به دست نمیاد و استمرار لازمه.
2- زیست شناسی رو هر روز بخونید. قطعا یک تست زیست شناسی میتونه ترازتون رو بسیار بالا ببره و رشته و دانشگاهتون رو عوض کنه. پس پیشنهاد میکنم به زیست کاملا مسلط بشید.
3- در درس خوندن تنوع داشته باشین و در هر روز حداقل 3-4 درس رو مطالعه کنید تا کمتر خسته بشید.
4- درسایی رو که میخونین حتما باید چند روز بعد یه مرور اجمالی داشته باشید تا تو ذهنتون موندگار بشه.
5- و مهمتر از همه اینکه برنامه ریزی منظم و منسجم داشته باشین و به اون عمل کنین.
موفق باشید -
@mrgh ممنون
-
@immortally اها ممنون
-
Dr.Aryan واقعیتش با برنامه آزمونها پیش می رفتم و تست می زدم
اگه تو یادگیری مشکلی دارین فیلما صفرتاصد و برای تست زنی کارگاهای نکته تست پیشنهاد میشه
توو تابستون تمرکزم رو دروس پایه بودو سعی می کردم اونا رو با تست مسلط شم
تست زنی مرحله ی خیلی خیلی مهمیه برای کنکور -
خب دیگه حتما میدونید که شرایط ما با کنکوریای گذشته یه مقدار متفاوت البته این نظر منه. خیلی از مدارس از تابستون دوازده رو شروع میکردن که الان با أین شرایط و اینکه احتمال برگشت بیماری هست، ممکنه مدارس واسه پاییز و زمستون غیر حضوری باشه. بله من هم معتقدم تابستون باید پایه رو ببندیم ولی بیشتر سوالا از سال آخره که مهمترین هم هست ینی چون احتمالش هست که از اونور مدرسه تعطیل باشع، بهتره یه مقدار از دوازده رو توی تابستون جمع و جور کنیم که اونموقع غافلگیر نشیم و فشار زیادی رومون نباشه.
موفق باشی