تمامی ساختار های شیمی کنکور
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مليكابانو اگه خدا قبول کنه بله
-
مليكابانو اگه خدا قبول کنه بله
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati كم كم مثل خانواده رجبي كه تو همه ي تيتراژا هستن هركي تاپيك ميزنه يه تشكر هم از شما ميكنه
-
@miss-besharati كم كم مثل خانواده رجبي كه تو همه ي تيتراژا هستن هركي تاپيك ميزنه يه تشكر هم از شما ميكنه
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط miss.besharati انجام شدهمليكابانو من نمیگم بنویسن خودشون مینویسن : )
- اسپم ندیم : )
-
مليكابانو من نمیگم بنویسن خودشون مینویسن : )
- اسپم ندیم : )
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati ميدونم كه دارم ميگم كنار هركار خيري شما هم تو ثوابش شريكين با كمكاتون شوخي بود
-
اصن وحشتناکککککککککککککککککککککککککککککککککککک
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri مخلصم
-
مررسی
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi مرسی
-
دانش آموزان آلاء اخراج شدهنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط الناز خانم انجام شده
کنکور 98 اختصاصی.pdf
سوالات کنکور 98 اختصاصی
لذت ببرید
عمومی را هم اگر لازم باشد به اشتراک می گذارم -
سلام....کل ساختار های لازم باس شیمی کنکور رو از رو فیلما شیمی الی مهندس اقاجانی نوشتم...بعد نکات تئوریشونم هس....گروه های عاملی....مونومر ها و پلیمر ها.....اخرشم تستا کنکور رو زد که نوشتم....دیگه کل ساختارا یه جا هستشون برا مطالعه و جمع بندی....
از miss.besharati هم تشکر میکنم که کمک کرد فایلشو درست کنم....
مخلصیم
فایلش
hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdfنوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سلام برای من چرا فایل بازنمیشه
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام از این لینک برین ببینین میشه؟
http://uupload.ir/view/4l4s_hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdf/ -
http://uupload.ir/view/4l4s_hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdf/amir ahmadi در تمامی ساختار های شیمی کنکور گفته است:
http://uupload.ir/view/4l4s_hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdf/اره این لینک درسته
-
amir ahmadi در تمامی ساختار های شیمی کنکور گفته است:
http://uupload.ir/view/4l4s_hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdf/اره این لینک درسته
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام....کل ساختار های لازم باس شیمی کنکور رو از رو فیلما شیمی الی مهندس اقاجانی نوشتم...بعد نکات تئوریشونم هس....گروه های عاملی....مونومر ها و پلیمر ها.....اخرشم تستا کنکور رو زد که نوشتم....دیگه کل ساختارا یه جا هستشون برا مطالعه و جمع بندی....
مخلصیم
فایلش
hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdfamir ahmadi مرررررسی
-
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اینم دیگه خلاصه نویسی ساختاراس باس ای چن روزه موندهحالشو بُبَرین
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دم شما گرم.چه حوصله ای
-
مخلصیم
فایلش
hjl_تمامی_ساختارهای_شیمی_کنکور.pdfنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سلام فیلم های شیمی اقاجانی رو از کجا دیدین؟؟ نظام قدیمش تو سایت هست فقط
-
amir ahmadi سلام فیلم های شیمی اقاجانی رو از کجا دیدین؟؟ نظام قدیمش تو سایت هست فقط
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شدهM Tg منم نظام قدیمش دیدم برا ساختارا یه اسپارتام و ایبو و... فقط تو جدید نیست
البته تو سایت خانه شیمی هم یه سری فیلماش هست
حالا چنتاش پولین چنتاش رایگان
ولی باس ساختارا من خودم نظام جدیدم اونو دیدم
فرقش چنتا ساختاره و نداشتن پارازایلن و ترفتالیک اسید با پلیمر ها رو به اندازه نظام جدید واکنشاش رو نگفته چون تو قدیم نبود
البته نیترو جمعبندیاشو دارن تو تلگرام میذارن