مآجرآهآی من و نهآیی
- 
حبه انگور_ ممنون 
 میرم میبینم اگه مشکل داشتم بازم مزاحمتون میشم   Mbf برو ببین نفهمیدی اینجا اعلام کن فهمیدی هم باز اعلام کن 
- 
Mbf برو ببین نفهمیدی اینجا اعلام کن فهمیدی هم باز اعلام کن حبه انگور_ باشه حتما 
- 
81Sobhan   متوجه نشدم خا عاف شدش متوجه نشدم خا عاف شدش reyhanehbayat والا من با pc میام نمیتونم عکس بفرستم 
- 
81Sobhan   متوجه نشدم خا عاف شدش متوجه نشدم خا عاف شدش reyhanehbayat اگه مشکلتون همون T ها هستن وایسین تا عکس رو نگاه کنم ببینم میتونم بگمش یا اصلا بلدمش یا نه 
- 
reyhanehbayat والا من با pc میام نمیتونم عکس بفرستم 81Sobhan    بیخیال بیخیال
- 
این پست پاک شده!
- 
reyhanehbayat اگه مشکلتون همون T ها هستن وایسین تا عکس رو نگاه کنم ببینم میتونم بگمش یا اصلا بلدمش یا نه 81Sobhan امروز چیزی خوندی؟ 
- 
- 
81Sobhan    بیخیال بیخیالreyhanehbayat بلدین t/4 و t/2 
- 
reyhanehbayat بلدین t/4 و t/2 81Sobhan من متوجه نمیشم چرا اونو Tشیش گرفته؟! 
 tچهارو فهمیدم ولی t دو رونه  
 حاجی کلا نمیفهمم 
- 
81Sobhan امروز چیزی خوندی؟ reyhanehbayat درگیر فصل 3 ام 
- 
81Sobhan من متوجه نمیشم چرا اونو Tشیش گرفته؟! 
 حاجی کلا نمیفهمم reyhanehbayat اون t/2 دو تا t/4 وسط رو باهم جمع زده 
- 
بچه ها چن فصل خوندین؟؟؟ 
- 
81Sobhan من متوجه نمیشم چرا اونو Tشیش گرفته؟! 
 حاجی کلا نمیفهمم reyhanehbayat از سر سوال عکس میگیری ؟ 
- 
81Sobhan   متوجه نشدم خا عاف شدش متوجه نشدم خا عاف شدش reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan   متوجه نشدم خا عاف شدش متوجه نشدم خا عاف شدش سلام رفتم عکسی که فرستادینو دیدم 
 راستش خودم یه خورده تو همین مبحث قبلا گیر داشتم دارم و امروزم داشتم یه مبحث دیگه ای میخوندم واسه همین تسلط روش ندارم
- 
بچه ها ج منو نمی دید؟؟ 
- 
این پست پاک شده!
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan   متوجه نشدم خا عاف شدش متوجه نشدم خا عاف شدش سلام رفتم عکسی که فرستادینو دیدم 
 راستش خودم یه خورده تو همین مبحث قبلا گیر داشتم دارم و امروزم داشتم یه مبحث دیگه ای میخوندم واسه همین تسلط روش ندارمحبه انگور_ راستش منم رو اون 1/3 به مشکل خوردم تا حدودی 
- 
reyhanehbayat از سر سوال عکس میگیری ؟ 

️
️