Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
ببخشید دوستان بنظرتون واسه کسایی که هنوز صفرکیلومترن باید تو این سهخ ماه چکارکنم خوندم ولی خیلی بد حالا باید چکارکنم
-
seyed hossein78 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید دوستان بنظرتون واسه کسایی که هنوز صفرکیلومترن باید تو این سهخ ماه چکارکنم خوندم ولی خیلی بد حالا باید چکارکنم
پیش 2 و فیزیک 1 رو اولویتتون قرار بدید و هر فصلی رو که می تونید از کتاب تستون درسنامه ش رو بخونید و تست بزنید . بخش هایی که مشکل دارید سراغ فیلم ها برید.
-
ARTHUR بنظرتون چطوره اول 3بعد 2بعد پیش دو بخنونم اون بصورت مبحثی
-
ARTHUR بنظرتون چطوره اول 3بعد 2بعد پیش دو بخنونم اون بصورت مبحثی
نظر من اینه که اول یکی از پیش2 و یا فیزیک 1 رو تموم کنید بعد سراغ فیزیک 3 یا 2 برید چون مباحث پیش2 و فیزیک 1 ساده تر هستن و سریع تر جمع میشن و شما خیالت از این فصل ها راحت میشه.
شما الان اگه بخوای الکتریسیته جاری رو شروع کنی ... خیلی خوب بخونی 2-3 هفته طول می کشه -
ARTHUR ترمودینامیک والقا و اکترومغناطیس فشار و گرما کلا همینا رو از دو و سه میخونم
-
ARTHUR ترمودینامیک والقا و اکترومغناطیس فشار و گرما کلا همینا رو از دو و سه میخونم
بله اینا هم از نظر من فصل های آسونی هستن. تصمیم با خودتونه
-
ARTHUR ببخشید داداش یه کمک کلی بهم بکنید تا رتبه ی زیر 5000را بیاورم مثلا بگویید تو این سه ماه چن تا درس روزی قرار بدم و چطوری بخونم
-
ARTHUR ببخشید داداش یه کمک کلی بهم بکنید تا رتبه ی زیر 5000را بیاورم مثلا بگویید تو این سه ماه چن تا درس روزی قرار بدم و چطوری بخونم
والا نمی دونم. بستگی به سرعت درس خوندنت داره. مباحث پر تست هر درس رو تو اولویت قرار بده تست های 5 سال اخیر رو به دقت برسی کن یکی دو هفته بعد مرور کن.
-
میخوام بدونم که آیا فقط با دیدن تدریس استاد میشه ۴۰ زد
-
[Forwarded from N N]
سلام
وقت تون بخیر آقای ادمین.
میشه اگه صلاح میدونید لطف کنید این پیام روبذارید رو کانال:سلام دوستای آلایی؛یه مطلب بود دوست داشتم باهم حلش کنیم.هرچی باشه بخاطر این گودال بزرگ کنکور همه درکنار هم جمع شدیم و الان یه خانواده شدیم.پس اگه مشگلی برای این خانواده پیش بیا باید باهم حلش کنیم.
چندوقت پیش یادم میا تو خیابون با ناراحتی داشتم باخودم فکر میکردم که برای یادگیری درسها چکار کنم.ازچه نوع خاکی برای به سر ریختن استفاده کنم.
صبحش یه سر رفتم کانون و یه سر رفتم گاج و ابوریحان و..قیمتهارو گرفتم.از نظرم قیمتها خیلی نجومی اومدن.یه کلاسش میشد ۷۰۰هزارتومن.اون یکی گفت چون شمارو یکی از شاگردای خودم معرفی کرده تخفیف هم بهت میدیم.من چون رشتم تجربی نیست مشگلم بایه کلاس حل نمیشد.
یکی دیگه بهم گفت ساعتی چهل هزارتومن زیست رو برات تضمینی کارمیکنم چون تویی ۳۰ تومن نهایتش.من نمیگم این افراد حقشون نیست ولی من درتوانم نبود.
بعدش با آلا آشنا شدم.وقتی دیدم این اساتید خوب(از اختصاصیا گرفته تا عمومی ...)زیر سقف آلا دارن صادقانه و بی ریا و رایگان این کار بزرگ رو انجام میدن. و زکات علم شون رو میدن خیلی خوشحال شدم.با خودم گفتم فکر کن اینجا همون موسسه است که اون روز رفتی فقط امروز توشون یکم انقلاب شده کلی بهت تخفیف دادن.به جا هفتصد و نهصدهزار اونروز برای هرکلاس که قراره بوده بدی حالا یه کوچولوشو اونم منب باب تشکر و هدیه و نه اینکه هزینه ی کلاس ها؛به حساب بریزی.
دوسه روز پیش دیدم تو کانال گذاشتن که امسال نمیتونیم همایش عید رو ضبط کنیم.خیلی راحت مشگل رو باما درمیون گذاشتن که به خاطر هزینه ها مقدور نیست فیلم برداری بشه.
خیلی غصم شد.اخر شب خوابم نمیبرد کلی فکر کردم دنبال راه حل.
باخودم گفتم اینم مثل تمام کارای خیر تو جامعه نیاز به خیر و پشتیبان داره.ماهم الان بزرگترین مشگل مون ازدواج وجهیزیه و....نیست الان بزرگترین مشگل مون وجود و سرپا موندن یه جایی مثل آلا که بتونیم درس بخونیم.وقتی دیدم توکانال گذاشته حتی اگه میتونید نفری هزارتومن کمک کنید گفتم چه فکر خوبیه.اگه همه باهم انجام بدیم.ی
من اگه هزارتومن بریزم پول یه حبه قند چایی یکی از اساتید بشه که بعد از کلاس خستگی درکنن ولی اگه همه باهم بریزیم شیرینی هم کنار چایی میذارن ها.
گفتم باشما درمیون بذارم.
ماهمه مون جدای از کیفیت کار الا ؛که دورهم جمع شدیم ولی با خیلی هامونم مشگل مون هزینه های سنگین بیرون بود.اما نصف پول یه چیپس رو مطمینا ته جیبا هممون هست وگرنه پول دانلود این برنامه هارو هم نباید داشته باشیم.گفتم اگه موافقید از این به بعد فکر کنیم رفتیم موسسات بیرون با ۹۹ درصد تخفیف دارن باهامون حساب میکنن.
میگن برای هر برنامه که دانلود میکنید پول یه پفک برا تشکر رو با اون کد وارد کنیم.
حالا هرکس متناسب با وضعیتش؛هرچقدر درتوانشه. الان زیر ۵ تومن بدیم مستحق زل میزنه تو چشمات که خجالت بکش...الا که گردن همه مون حق داره.
فکر کنید ۲۷هزارنفریم.اگه همه باهم دست به کار بشیم
قطره قطره جمع گردد وانگهی ....ممنون از اینکه حرفای منو خوندید.به امید روزی که من وشماهم بعدا بتونیم برای بعد از خودمون ؛بدون اینکه نگاه به دست اونا کنیم ؛کارای خوب و مفید کنیم.
بقولی آثار ما تقدم مون رو زیاد کنیم.مثل آلا. -
با سلام و تشکر از زحمات شما می خواستم بدونم از بحث فشار به جز این6 ویدیو چیزی دیگری مونده با نه؟
-
سلام بچه ها میشه بصورت شارژ به الا کمک کرد
-
Farhad
سلام
راه های مشارکت مردمی در تامین هزینه های آلاء:1⃣ آنلاین:
http://sanatisharif.ir/donate.php2⃣ کد USSD موبایل:
مربع4321 * 97 * 788 *
3⃣ واریز به کارت:
6274-1211-6883-1329آلاء وابسته به جایی نیست و هزینه ها شخصی تامین می شوند.
️ آلاء همیشه رایگان!
-
جزوه جلسه 6 فیزیک
http://s8.picofile.com/file/8289714476/New_Doc_2017_03_16_1_.pdf.html
اولش نیت کردم تمیز بنویسم نمیدونم اخرش چیشد
حرفای استاد طلوعی رو هم نوشتم -
سلام وخسته نباشید. میشه بگید لطفا فشار چند جلسه مونده؟
-
_MILAD_ در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جزوه جلسه 6 فیزیک
http://s8.picofile.com/file/8289714476/New_Doc_2017_03_16_1_.pdf.html
اولش نیت کردم تمیز بنویسم نمیدونم اخرش چیشد
حرفای استاد طلوعی رو هم نوشتمخیلی هم خوش خط و عالی