مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan بوگو
-
تو امتحان میشه از معادله مکان مشتق گرفت ؟
-
هر کی دست کم گرفته منو
با مخ خورده زمین
اینجوریاس
😎😎😎😎🧛♀️
ولی خوشم میاد مثل خودم از رو نمیری😎❤Zahra 2 :smiling_face_with_sunglasses: عمرا کم بیارم حاجیه
-
Zahra 2 راستع امتحانا میخاد مجازی شه؟:flushed_face:
داداش من دانشگاشون مجازی کرد امتحانا رو کلی هم عقب انداخت ب خاطر کرونا جون ما اصن براشون اهمیت نداره خدایی:frowning_face:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
داداش من دانشگاشون مجازی کرد امتحانا رو کلی هم عقب انداخت ب خاطر کرونا جون ما اصن براشون اهمیت نداره خدایی:frowning_face:در این مورد خبری نشنیدم ریحانه خانوم❤
-
81Sobhan والا معلم ما میگفت نمره نمیدن :/ ولی ب حرف معلم ما اعتباری نیس مردتیکه کچل:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
-
داداش من دانشگاشون مجازی کرد امتحانا رو کلی هم عقب انداخت ب خاطر کرونا جون ما اصن براشون اهمیت نداره خدایی:frowning_face:reyhanehbayat نه مال ما شهاب سنگم بیاد عقب نمیافته
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
داداش من دانشگاشون مجازی کرد امتحانا رو کلی هم عقب انداخت ب خاطر کرونا جون ما اصن براشون اهمیت نداره خدایی:frowning_face:در این مورد خبری نشنیدم ریحانه خانوم❤
Zahra 2 :face_with_head-bandage: دوستام ت واتساپ گذاشته بودن خبرشو امیدوارم راست باشع:expressionless_face:
-
Zahra 2 :smiling_face_with_sunglasses: عمرا کم بیارم حاجیه
Zahra 2 :smiling_face_with_sunglasses: عمرا کم بیارم حاجیه
زیاد شنیدم
جدید بگو -
81Sobhan والا معلم ما میگفت نمره نمیدن :/ ولی ب حرف معلم ما اعتباری نیس مردتیکه کچل:face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth:
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مال ما مو داشت ولی ..
-
81Sobhan :expressionless_face: :expressionless_face: الان من بمیرم کی پاسخگوعه؟
-
reyhanehbayat چین
-
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مال ما مو داشت ولی ..
81Sobhan :astonished_face: کلا ما بدبختیم ایح ایح
-
من
میگم ادم درسخونی بود
حیف مُرد
:)))) -
reyhanehbayat چین
81Sobhan :angry_face: :angry_face:
-
من
میگم ادم درسخونی بود
حیف مُرد
:))))Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: زیادم درس خون نبود بگو ادم پرانرژی بود همش میخندید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan :angry_face: :angry_face:
reyhanehbayat خوب چی بگم دولتمردان که میگن میخواست پیشگیری کنه دیگه مجبوریم بندازیم گردن چین
-
جیگران تموم کردید میچتید یا نه؟؟فیزیکو
-
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: زیادم درس خون نبود بگو ادم پرانرژی بود همش میخندید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: :face_with_hand_over_mouth: زیادم درس خون نبود بگو ادم پرانرژی بود همش میخندید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
در مورد تو باید بگم
یه خون آشام خانوم معصوم مظلوم با چشمای عسلی
زد کشتش
😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤
روحت شاد و قرین آرامش -
reyhanehbayat خوب چی بگم دولتمردان که میگن میخواست پیشگیری کنه دیگه مجبوریم بندازیم گردن چین
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes: :face_with_rolling_eyes: حالا میمیرید بگید خدانکنه بمیری نامردا اییش چقد بی رحمید