مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat دیدم
ولی ممکنه دیگه
دقیق نمیشه گفت@immortally :grimacing_face: انشالله که 20 میشی
-
@immortally :fearful_face: بمنم گفتی باشه که ایح ایح
reyhanehbayat هن؟
-
@immortally :grimacing_face: انشالله که 20 میشی
reyhanehbayat باهم ایشالله
-
reyhanehbayat هن؟
@immortally :expressionless_face: هیچی
-
reyhanehbayat باهم ایشالله
@immortally من که 20 نمیشم:face_with_rolling_eyes:
-
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: عوووی دارم واست
-
@immortally من که 20 نمیشم:face_with_rolling_eyes:
reyhanehbayat نفوذ بد نزن
بشین بخون
بلکه 20 نشدی 21 شدی -
چقد خشونت :face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat نفوذ بد نزن
بشین بخون
بلکه 20 نشدی 21 شدی@immortally قبلیا رو منظورم بود دینی 20 میشم ولی شیمی 17 ونیم فارسی هم 17 و هفتادپنج:face_with_head-bandage: :face_with_medical_mask: :face_without_mouth: :expressionless_face:
ب فیزیکم زیاد اعتباری نی اخع معلممون 2 فصلو درس نداده باید خودم بخونم فیزیکم که سخت:fearful_face: :fearful_face: -
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: منو قاطی همه نکن
-
@immortally قبلیا رو منظورم بود دینی 20 میشم ولی شیمی 17 ونیم فارسی هم 17 و هفتادپنج:face_with_head-bandage: :face_with_medical_mask: :face_without_mouth: :expressionless_face:
ب فیزیکم زیاد اعتباری نی اخع معلممون 2 فصلو درس نداده باید خودم بخونم فیزیکم که سخت:fearful_face: :fearful_face:reyhanehbayat بشین خودت بخون دیگه
توجیه نکن -
reyhanehbayat بشین خودت بخون دیگه
توجیه نکن@immortally :crying_face: :confused_face: سخته خب
بخدا اصن من شانس ندارم زیستمون هم از فصل 4 ب بعد معلم نداشتیم:disappointed_face: -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اسپم نده😂😂😂
اسپم ممنوعه
😂😎😂 -
@immortally :crying_face: :confused_face: سخته خب
بخدا اصن من شانس ندارم زیستمون هم از فصل 4 ب بعد معلم نداشتیم:disappointed_face:reyhanehbayat از آلا بخون دیگهههه
تنبلی نکن بشین بخون
شکایت و توجیه کار بچه هاست -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اسپم نده😂😂😂
اسپم ممنوعه
😂😎😂Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: خانم مدیر این منو تهدید کرده ت پی وی گفته نری اسپم ندی عکساتو پخش میکنم منم مجبورم پ زهرا رو مسدود کنید:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
reyhanehbayat از آلا بخون دیگهههه
تنبلی نکن بشین بخون
شکایت و توجیه کار بچه هاست@immortally :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: منم بچم دیگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا خوندنش میخونم دیگ بقیش توکل بر خدا -
@immortally :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: منم بچم دیگه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
والا خوندنش میخونم دیگ بقیش توکل بر خداreyhanehbayat خودتو کوچیک نکن بابا
مث ادمای عادی (توجیه میکنن خودشونو) نباش -
Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: خانم مدیر این منو تهدید کرده ت پی وی گفته نری اسپم ندی عکساتو پخش میکنم منم مجبورم پ زهرا رو مسدود کنید:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: