مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan اعصبانی شدیااااااااااااا:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
81Sobhan اعصبانی شدیااااااااااااا:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
81Sobhan اعصبانب شدیااااااااااااا:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
نفس عمیق
دم بازدم دم بازدم
😁😅😅😅🌸 -
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
81Sobhan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
به جز ریحانه من دلم نمیاد کسی رو حرص بدم
البته اون ریحانه حقشه
بازم حرصش میدم😎😎😎😎 -
81Sobhan اره معلومه:grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:
AMH نه خوب این دوست کوچولومون ( :grinning_face_with_sweat: حالا شاید فقط ی سال از خودمون کوچیک تر باشه )
سه دفع پرسید گام به گام دارید هر سه دفع نقل قول زدم بعد الان دوباره گفت دارید:grimacing_face: :frowning_face: -
البته اون ریحانه حقشه
بازم حرصش میدم😎😎😎😎 -
AMH نه خوب این دوست کوچولومون ( :grinning_face_with_sweat: حالا شاید فقط ی سال از خودمون کوچیک تر باشه )
سه دفع پرسید گام به گام دارید هر سه دفع نقل قول زدم بعد الان دوباره گفت دارید:grimacing_face: :frowning_face: -
البته اون ریحانه حقشه
بازم حرصش میدم😎😎😎😎 -
سه دفع پرسید گام به گام دارید هر سه دفع نقل قول زدم بعد الان دوباره گفت دارید:grimacing_face: :frowning_face:81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سه دفع پرسید گام به گام دارید هر سه دفع نقل قول زدم بعد الان دوباره گفت دارید:grimacing_face: :frowning_face:😅😂بابابزرگ جان متولد هشتاد و یکی ؟
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سه دفع پرسید گام به گام دارید هر سه دفع نقل قول زدم بعد الان دوباره گفت دارید:grimacing_face: :frowning_face:😅😂بابابزرگ جان متولد هشتاد و یکی ؟
@Kosar-Kelyabi 79:face_without_mouth:
-
@zahra10 چه ربطی داره :face_without_mouth: خوشم از متولدین 81 میاد
مشکلیع؟:face_with_rolling_eyes: :face_without_mouth: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
البته اون ریحانه حقشه
بازم حرصش میدم😎😎😎😎Zahra 2 :face_with_tears_of_joy: امتحانا یکم دست و بال منو بسته بعد امتحانا حسابتو میرسممم