تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo
خیلی آسون بود آخه این خبنه که سخت بود جواب نمیدادین
-
-
ترکیب آلی که گروه عاملی داره اول گروه عاملی رو رسم کنید بعد بقیه رو که اشتباه نکنید
http://www.upload-photos.ir/images/98587842219608038728.jpg
اشتباه شد دیگه کشیدنش با کامپیوتر سخته خوب
اونجاهم درستهش مکنم با اجازه -
بچه ها سوالم کاملا مشاوره ای توی شیمی
من نسبت به آب تبلور و اون ساختارای فصل 4 آلزایمر شدیدی دارم
چه کنم؟banoo
آب تبلور که خود به خود سخته
اگر که مشکل دارید کلا بذارید کنار,چون استوکیومتری و محلول و اسید و باز و... هم حساب کنیم دیگه به اندازه کافی سوال محاسباتی تو کنکور هست که آب تبلور جلوش هیچه
اگر میخواین سوال سخت جواب بدین بیشتر وقت بذارید استوکیومتری 4 تا سوالش رو جواب بدید خیلی بیشتر میارزه
فصل 4 هم شیمی2 رو میگید یا پیش رو؟ -
banoo
اگر که مشکل دارید کلا بذارید کنار,چون استوکیومتری و محلول و اسید و باز و... هم حساب کنیم دیگه به اندازه کافی سوال محاسباتی تو کنکور هست که آب تبلور جلوش هیچه
اگر میخواین سوال سخت جواب بدین بیشتر وقت بذارید استوکیومتری 4 تا سوالش رو جواب بدید خیلی بیشتر میارزه
فصل 4 هم شیمی2 رو میگید یا پیش رو؟Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo
فصل 4 هم شیمی2 رو میگید یا پیش رو؟اون سالی که سال دوم بودیم آب تبلور رو کامل بلد بودم و به کل کلاس هم خودم یاد دادم ولی نمیدونم این همه تست لعنتی از کجا میاد یهو :|
فصل 4 شیمی2 -
banoo
فصل 4 هم شیمی2 رو میگید یا پیش رو؟اون سالی که سال دوم بودیم آب تبلور رو کامل بلد بودم و به کل کلاس هم خودم یاد دادم ولی نمیدونم این همه تست لعنتی از کجا میاد یهو :|
فصل 4 شیمی2 -
banoo
ساختار لوییس رو میگید؟نه اون زاویه اینا رو یادم میره :|
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo
شکل هندسی!!!!
-
banoo
-
banoo
اونا مهمه متاسفانه
منم مشکل دارم
احتمال اینکه با فصل های دیگه هم قاطی بشه تو شمارشی ها هست -
منم با شیمی کلا مشکل دارم.
ایا وقتی که شیم یدوم میگیره با وقتی که شیمی سوم و پیش میگیره باید یکسان باشه؟شیمی دو حجیم تره.اگه برای سه ماه اینده برنامه مرور کلی داشته باشم چه طور زمان بندی کنم؟؟ -
ولی راه حل داره
واسه هر کدوم از حالت ها یه دونه مولکول رو حفظ کنید
تو کنکور مثلا اگر گفت 4 وجهی,سریع یه مولکول مثل NH4 بیاد تو ذهنتون
زاویه ها رو براش فقط حفظ کنید کافیه
بقیش رو وقتی ساختارش بیاد تو ذهتنون میتونید حدس بزنید چند تا قلمرو و پیوند و ... داره