مآجرآهآی من و نهآیی
-
AMH من مگه آدم خاصی هستم که بخواین جای من باشین؟
@immortally اره شما بنظرم ادمه ریلکسی هستی اما من اینطوری نیستم
-
AMH خخخخخ
من روزا بوده 200 تا تست روزانه از فیزیک میزدم
الان راحتم شاید برم فردا ورقمو رنگی بکنم تحویل بدم ولی به خودم ایمان دارم که چیز خاصی نداره امتحان فردا
حالا بازم خواهم خوند یه ذره دیگه میرم 2تا فیلم نهایی باقی مونده رو هم میبینم -
AMH خخخخخ
الان راحتم شاید برم فردا ورقمو رنگی بکنم تحویل بدم ولی به خودم ایمان دارم که چیز خاصی نداره امتحان فردا
حالا بازم خواهم خوند یه ذره دیگه میرم 2تا فیلم نهایی باقی مونده رو هم میبینم@immortally اوه واقعا بهتون حسودیم شد ایشاللع فردا نتیحشو بهم بگو اما خدایی200 تا تست روازنه اونم فیزیک عالیه
-
AMH خخخخخ
حالا بازم خواهم خوند یه ذره دیگه میرم 2تا فیلم نهایی باقی مونده رو هم میبینم@immortally موفق باشید داداش
-
@immortally اوه واقعا بهتون حسودیم شد ایشاللع فردا نتیحشو بهم بگو اما خدایی200 تا تست روازنه اونم فیزیک عالیه
AMH اخه احساس خطر کردم برا اون
یه زمانی فیزیکو منفی 23 میزدم
از اسفند شروع کردم الان یه ذره بهترم -
از اسفند شروع کردم الان یه ذره بهترم@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
از اسفند شروع کردم الان یه ذره بهترماقا شما چرا دوس داری منو امروز سکته بدی اما افرین به ارادت دمت گرم واس ما هم دعا کن
-
@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
از اسفند شروع کردم الان یه ذره بهترماقا شما چرا دوس داری منو امروز سکته بدی اما افرین به ارادت دمت گرم واس ما هم دعا کن
AMH خخخخخ
محتاج دعاییم -
AMH خخخخخ
محتاج دعاییم@immortally شما ارشو گرفتی ؟؟
-
AMH اره گرفتم
منتها من آزمون جامع میزنم هر جا اشکال داشتم از آرش بهره میبرم -
AMH اره گرفتم
منتها من آزمون جامع میزنم هر جا اشکال داشتم از آرش بهره میبرم@immortally خوبه موفق باشید
-
MahdiNOVE کجا مشکل داری بگو بلکه تونستیم کمکت کنیم
-
MahdiNOVE کجا مشکل داری بگو بلکه تونستیم کمکت کنیم
-
MahdiNOVE فردا صفر شدی بت میگم اونم وقتی که بقیه از روز گوشی مینویسن 20 میشن برو بخون خا
-
MahdiNOVE برو دادش نخونی بد بخ میشه باز چی بگم داداش نخونی توسری میخوری وااااااای دیگه نمی دونم چی بگم