مآجرآهآی من و نهآیی
- 
reyhanehbayat اره ماشالا تو فرار کنی میشی فرار مغز ها 81Sobhan    دارم حیف میشم هعیی روزگار با من چ کردی دارم حیف میشم هعیی روزگار با من چ کردی
- 
reyhanehbayat اره ماشالا تو فرار کنی میشی فرار مغز ها 81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: reyhanehbayat اره ماشالا تو فرار کنی میشی فرار مغز ها فرار تخمه آفتاب گردون هم فرار مغز هاست 
 reyhanehbayat     
- 
دوستان من فعلا باید برم 
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: reyhanehbayat اره ماشالا تو فرار کنی میشی فرار مغز ها فرار تخمه آفتاب گردون هم فرار مغز هاست 
 reyhanehbayat     
- 
گویا یه سری ها نتونستن درک کنن 
 من باید توضیح بدم
 مرد بودن و جوانمرد بودن مربوط به هویت و شخصیت هستش و اکتسابیه
 ولی مذکر یا مونث بودن به اون ربطی نداره
 چه بسا افرادی که بار خانواده ها رو به دوش میکشن و جوانمرد هستن ولی مونثن 
- 
81Sobhan                              دوست حاجی وااااای یکی منو جم کنه دوست حاجی وااااای یکی منو جم کنه     
- 
81Sobhan    دارم حیف میشم هعیی روزگار با من چ کردی دارم حیف میشم هعیی روزگار با من چ کردیreyhanehbayat بیشتر حواست به خودت باشه    
- 
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: reyhanehbayat اره ماشالا تو فرار کنی میشی فرار مغز ها فرار تخمه آفتاب گردون هم فرار مغز هاست 
 reyhanehbayat     Zahra 2    تو تخم هندونه ای تو تخم هندونه ای
- 
reyhanehbayat بیشتر حواست به خودت باشه    81Sobhan  عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم 
- 
Zahra 2    تو تخم هندونه ای تو تخم هندونه ایreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Zahra 2    تو تخم هندونه ای تو تخم هندونه ایترب جونم 
 شلغم بی ریا
 کاری نداری برم؟
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Zahra 2    تو تخم هندونه ای تو تخم هندونه ایترب جونم 
 شلغم بی ریا
 کاری نداری برم؟Zahra 2 میرید سلامت بخونید؟! 
- 
81Sobhan  عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan  عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم مگه قرار نشد از 81Sobhan کلت و یوزی بگیری؟ 
 ای بابا
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan  عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم مگه قرار نشد از 81Sobhan کلت و یوزی بگیری؟ 
 ای باباZahra 2  کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کع کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کع
- 
Zahra 2  کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کع کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کعreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Zahra 2  کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کع کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کعبه من رایگان داد 
 پول پست هم مجانی بود
 هههههههه
 دلت بسوزه
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: 81Sobhan  عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم عاره میدزنم یهو باید چند تا مرد گنده با خودم این ور اون ور ببرم مگه قرار نشد از 81Sobhan کلت و یوزی بگیری؟ 
 ای باباZahra 2 اگ میرید بخونید منم برم بخوونم عز شماها عقب موندنی استرس میگیرم  
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Zahra 2  کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کع کییی؟!! بمن نفروخت نامرد کعبه من رایگان داد 
 پول پست هم مجانی بود
 هههههههه
 دلت بسوزهZahra 2        دارم واست سبحان ایح ایح دارم واست سبحان ایح ایح
- 
Zahra 2 اگ میرید بخونید منم برم بخوونم عز شماها عقب موندنی استرس میگیرم  reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Zahra 2 اگ میرید بخونید منم برم بخوونم عز شماها عقب موندنی استرس میگیرم  میخوام بخوابم 
- 
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است: Zahra 2 اگ میرید بخونید منم برم بخوونم عز شماها عقب موندنی استرس میگیرم  میخوام بخوابم Zahra 2    خب پ برو عابحی خب پ برو عابحی
 خوب بخابی 
- 
Zahra 2        دارم واست سبحان ایح ایح دارم واست سبحان ایح ایحreyhanehbayat خوب من نوشتم هرکی میخواد تو که نخواستی 
 Zahra 2 خواست منم واشسش فرستادم
- 
reyhanehbayat خوب من نوشتم هرکی میخواد تو که نخواستی 
 Zahra 2 خواست منم واشسش فرستادم81Sobhan    عاف شدع بودم خاع عاف شدع بودم خاع

️
️