میکرو ی گاج یا سه سطحی قلمچی زیست؟
-
@Jewel-Wasp آره برا درسنامه فقط فیلمای استاد موقاری جونم
King of Biology خیلی سبز خیلی خوبه واگه با فیلم های آقای موقاری دیده باشی محشره منم خودم دهمم و برای تابستون میخوام فقط تست بزنم تا بهتر مسلط شم به نظر من برای تابستون کتابی رو بگیر که هم تست زیاد داشته و درسنامه هم نداشته باشه (ابته اگه توی درسنامه مشکلی نداری) پیشنهاد من اینه خودمم به هش عمل می کنم
-
King of Biology خیلی سبز خیلی خوبه واگه با فیلم های آقای موقاری دیده باشی محشره منم خودم دهمم و برای تابستون میخوام فقط تست بزنم تا بهتر مسلط شم به نظر من برای تابستون کتابی رو بگیر که هم تست زیاد داشته و درسنامه هم نداشته باشه (ابته اگه توی درسنامه مشکلی نداری) پیشنهاد من اینه خودمم به هش عمل می کنم
@Jewel-Wasp شما هم خیلی سبز رو خوندی؟
-
@Jewel-Wasp شما هم خیلی سبز رو خوندی؟
King of Biology بله
-
سلام..خیلی سبز عالیهه..البته از وقتی مولفاش شدن گروه ماز
میکرو گاج حقیقتش من پارسال داشتم راضی بودم اما امسال که دوازدهمش رو گرفتم خیلی مثل پارسال راضی کننده نبود ولی خب یه سری نکات خیلی ریز و خوبم داشت..البته یه سری اشتباهاتی که داشت عادی بود چون چاپ اول کتاب بود که از پارسال بود من چاپ سال خودمم گرفتم بازم هیچ تغییری نکرده بود..شما ببین کتاب رو که امسال چطوری زدن بعد میتونی تصمیم بگیری میکرو خوبه یا نه
فاگو هم اصلا نخر دوستام که خریدن راضی نبودن
موفق باشی -
کتاب های قلم چی هم از نظر من فقط کتابای زردش به درد میخوره که اونم سوالای کنکوره
-
سلام بچه ها. بنظر شما کتاب میکرو گاج بهتره یا قلمچی سه سطحی؟ کدومو بگیرم؟ بهترین کتابا به نظرشما چین به جز خیلی سبز؟
King of Biology کدوم درس؟
-
@Jewel-Wasp الان برای دهم دیگه چه کتابی میخوای بگیری؟
-
اگه خیلی سبز زیست تموم کردی واس تسلط بیشتر بهت میکرو گاج پیشنهاد میکنم البته اینم بهت بگم تست های سبز با میکرو خیلی فرق میکنه ولی به نظر من سمت سه سطحی نرو بزار وقتی دیگ هیچ تستی دم دست نداری برو سه سطحی رو بزن
Mohammad Javad 0 تستای خیلی سبز بهترن یا میکرو؟
-
اگه خیلی سبز زیست تموم کردی واس تسلط بیشتر بهت میکرو گاج پیشنهاد میکنم البته اینم بهت بگم تست های سبز با میکرو خیلی فرق میکنه ولی به نظر من سمت سه سطحی نرو بزار وقتی دیگ هیچ تستی دم دست نداری برو سه سطحی رو بزن
Mohammad Javad 0 خوبه میکرو؟
-
Mohammad Javad 0 خوبه میکرو؟
King of Biology والا من میکرو دارم ،
تستاش ایده دار و خوبن ،
نمیدونم خیلی سبز بهتره یا این!!! -
King of Biology والا من میکرو دارم ،
تستاش ایده دار و خوبن ،
نمیدونم خیلی سبز بهتره یا این!!!Hassan Mortezavi میای نکاتش رو به اشتراک بزاریم؟ مثلا من برات خیلی سبز رو همه نکته هاشو میفرستم و تو هم میکرو