چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟
-
نامه ای هم به خیرین مدرسه ساز نوشته بشه و مخصوصا این قلم چی که معلوم نیست هدفش چیه.
که طی اون گفته بشه الا ای خیرین مدرسه ساز شما به جای اینکه مدرسه بسازید اون چیزی که مدرسه میسازه رو بسازید.
توضیح:مدرسه ساخت هزینه زیاد و وقت زیادی میطلبه و بازدهی مدرسه فقط برای تعداد دانش آموزان اون مدرسه هست.اما این سایت و کلا اموزش مجازی بازدهش بیشتره چون دبیرانی که اینجا هستند طبق یک روال مشخص درس میدن و وقت های تلف شده خیلی کمتره.و تا سال ها باقی میمونه.مدرسه چیز خاصی نمیسازه اونی که در مدرسه درس داده میشه مدرسه رو مقدس کرده و اون علم هستش. -
عالی بود
قلمچی رو خوب اومدی -
قلمچی
کلاهبردار خاینی هست
که دومیش خودشه -
-
به نظرم آلاء یه همچین جاهایی رو برای سایت در نظر گرفته ک وقت نکنیم درس بخونیم
-
man avalesh 128 gereftam namahdod 30 toman soratesh kam bod alan 256 gereftam namahdod 50 toman mahi alan behtar shode soratam
-
من ک هفته ای شارژس میکنم ، نت ایرانسل خط نمیده وگرنه طرح میزدم ، یکی از دوستام که فیلما رو دانلود میکنه ، طرح اینترنت شبانه میزنه ۵ هزار تومن فک کنک ، حدود ۲۰ گیگ میده همه رو با سرعت بالا دانلود میکنه !
-
شبانه ی نامحدود همراه اول *1000#
هزار تومنم بیشتر نیست
با تبلت می گیرم اینترنت تبلتُ وصل می کنم به لپ تاپ
تو اینترنت دانلود منیجر همه ی دانلودا رو می زارم
بعدش میخوابم
صبح که پا میشم میبینم 5-6 گیگ دانلود شده فقط با هزار تومن -
کسی پارس انلاین با شبانه کاملا رایگان داره؟؟؟
-
هزار تومنم بیشتر نیست
بعدش میخوابم
صبح که پا میشم میبینم 5-6 گیگ دانلود شده فقط با هزار تومنFatemehhhh در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
هزار تومنم بیشتر نیست
بعدش میخوابم
صبح که پا میشم میبینم 5-6 گیگ دانلود شده فقط با هزار تومن1هزار تومان نیست .قسمتش بالا رفته 5هزار تومان شده
-
سلام به الایی ها و تشکر از الا
ایرانسل اینترنت هفتگی 5 گیک داره 6 تا 12 صبح 2000 تومان که باید از برنامه ایرانسل من بخریدش
همراه اول هم اینترنت 4 به اضافه 4 گیک شب داره 17000 تومان کهههه اگه از سایت های داخلی دانلود کنین حجمتون نصفه حساب میشه و میشه 16 گیگ
یا ببرید مغازه مبایلی اینترنتو براتون رایگان کنه اگه بلد باشه
من خودم 1سال اینترنت رایگان ایرانسل با opera mini استفاده کردم خخخ... -
سلام
من برای دانلود از نت رایگان ایرانسل استفاده کردم+نت صبحش از6تا12
حالا نت رایگان چیه؟وچطورگرفتم؟
ازطریق برنامه ایرانسل من دوستان ایرانسلیو که اپلیکیشن ایرانسل من ولنزرونداشتند دعوت دادم وبعد عضوشون کردم اینطوری هم خودم یک روز نت رایگان گرفتم وهم به دوستانم هدیه دادم وبعدش فیلم هارو دانلود کردم
تقریبا کلا رایگان دانلود کردم -
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟
sohrab در چطور هزینه ی اینترنت برای فیلم های آلاء رو کاهش بدیم ؟ گفته است:
سلام، دوستان من یه ایده ی توپ دارم که هزینه ی اینترنت لازم برای دانلود فیلم ها ناچیز بشه!
اگر این تاپیک خلوت باشه یا ایده های قشنگ کسی توش ننویسه نمی گماولی قبل از اینکه بگم می خوام بدونم هر کدوم از شما ماهیانه چقدر پول اینترنت میدید که از آلاء فیلم دانلود کنید ؟
چی کارهایی کردید که هزینه ی اینترنتون رو کاهش بدید ؟