فیزیک یازدهم
-
-

-
سلام دوست عزیز
جواب سوال اول یاهمون 3: میشه پنجاه ضرب رادیکال 3 ؟
جواب سوال 2 :6.67 اهم باس مقاومت کاهش پیدا کند که اگه تقریب بزنی هولوهوش 7 یا همون 20/3(20 تقسیم بر 3 ) میشه و باید مقاومت ریوستا رو به سمت راست یا شرق ببریم
جواب سوال 3 : میشه 24 وات
جواب سوال 4 : میشه 16 تقسیم بر 3 مساوی R
جواب سوال 5 : میشه 4 امپر از اونجا رد میشوند
دوست عزیز پاسخنامشو نزاشتم باست تا جوابارو چک کنی ببینی اینایی که گفتم درسته ولی از نظر خودم درسته اگه درست بودن همرو میفرستم برات -
سلام دوست عزیز
جواب سوال اول یاهمون 3: میشه پنجاه ضرب رادیکال 3 ؟
جواب سوال 2 :6.67 اهم باس مقاومت کاهش پیدا کند که اگه تقریب بزنی هولوهوش 7 یا همون 20/3(20 تقسیم بر 3 ) میشه و باید مقاومت ریوستا رو به سمت راست یا شرق ببریم
جواب سوال 3 : میشه 24 وات
جواب سوال 4 : میشه 16 تقسیم بر 3 مساوی R
جواب سوال 5 : میشه 4 امپر از اونجا رد میشوند
دوست عزیز پاسخنامشو نزاشتم باست تا جوابارو چک کنی ببینی اینایی که گفتم درسته ولی از نظر خودم درسته اگه درست بودن همرو میفرستم برات -
Arian Mp این سوالات اون جوری که حل کردم تنها راهشه و این سوالات باس امتحان تشریحی به درد نمیخوره :| و در حده تسته
-

خوب اینم جواباش دم دبیرت گرم سوالاش به احتمال 97% خودش طرح کرده
ولی این سوالا پر نکته و عالی بودن و معلومه دبیرت عالیه قدرشو بدون
تمام سعیمو کردم تشریحی و کامل برات بنویسم ولی خودت باید یه پیش زمینه داشته باشی مگه نه سوالاتش سطحش بالاس
موفق باشی -

تمام سعیمو کردم تشریحی و کامل برات بنویسم ولی خودت باید یه پیش زمینه داشته باشی مگه نه سوالاتش سطحش بالاس
موفق باشی -

موفق باشی