زیست دهم
-
سلام دوستان وقت بخیر
یه سوال داشتم ما به نوزاد پروانه مونارک موجود زنده نمی گیم ؟
آخه همه ویژگی حیات رو نداره مثلاً تولید مثل
یا به آدمایی که بچه دار نمیشن زنده نمی گیم ؟
آخه تو کتاب درسی گفته موجود زنده باید ۷ویژگی حیات رو باهم داشته باشد -
سلام دوستان وقت بخیر
آخه تو کتاب درسی گفته موجود زنده باید ۷ویژگی حیات رو باهم داشته باشد -
در شرایط عادی همونطور که اقا موقاری همیشه میگه اکثر اوقات هم ممکنه اکتسابی باشه مثلا برا اثر ضربه عقیم بشه
-
سلام دوستان وقت بخیر
آخه تو کتاب درسی گفته موجود زنده باید ۷ویژگی حیات رو باهم داشته باشدAsal M 0 ببین منظور کتاب یه فرد یا موجود خاص نیس و اونارو به طور کلی بررسی میکنه و منظور کتاب فرد بالغه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان وقت بخیر
آخه تو کتاب درسی گفته موجود زنده باید ۷ویژگی حیات رو باهم داشته باشدAsal M 0 در زیست دهم گفته است:
سلام دوستان وقت بخیر
آخه تو کتاب درسی گفته موجود زنده باید ۷ویژگی حیات رو باهم داشته باشدسلام
خوب ببینید من فک میکنم از نظر کتاب درسی تعریف حیات با تعریف زنده بودن فرق داره (لا اقل تو چاپ دوم کتاب ب بعد) دلیل منم این هس ک سال اول ک سری اول کتاب بود تو اون قسمت کتاب اینطور نوشته بود : "ب نظر میاد تعریف حیات خیلی ساده باشه چون همه قورباغه (ی حیوون بود یادم نیس چی 😅😂😂 ) رو زنده و یک سنگ رو غیر زنده میدونن !!! 😐😐😂و.... "
ولی از چاپ دوم ب بعد این پاراگراف رو پاک کردن چون حس میکنم علاوه بر اینکه دلیل بچه گونه ایی بود در عین حال مفهوم واژه زنده با حیات تو زیست شناسی فرق داره...
پس شاید شما ی موجود زنده پیدا کنید ک یکی از این هفتا رو نداشته باشه ولی خو حیات نداره ولی زنده اس !!😬 در واقع ما ب سلولی میگیم زنده ک فعالیت آنزیمی داشته باشه و بعد ب جانداری میگیم زنده ک سلول هاش زنده باشن (فعالیت آنزیمی داشته باشن )
در ثانی منم مثل دوستان فک میکنم منظور کتاب ب صورت کلی هست و جاندار بالغ منظور کتاب هس وگرنه هیچ موجود زنده ایی (لا اقل تا جایی ک من میدونم ) تا قبل از بلوغش توانایی تولید مثل و یا بعضی دیگ از اون 7 تا ویژگی رو نداره...
ثالثا نگران نباشید و نیازی نیس تا این حد تو کتاب ریز بشین چون کلافه میشین در نهایت (تجربشو داشتم ک میگم :) ) چون خود کنکور هم واقعا دیک تا این حد ریز نمیشه اگرم مصاحبه کاظم قلمچی رو با خانم زهرا نامور دیده باشین (ک اگ ندیدین حتما ببینید 😉:) ) ایشون هم توصیه شون ب عنوان ی رتبه برتر همینه ک واقعا نیاز نیس تا این حد تو متن کتاب ریز بشین... :)
اگ سوال دیگ ایی بود در خدمتم
موفق باشین ☺🍀 -
ی چیز جالبم ب عنوان مکمل ب ذهنم رسید ک بگم
شنیدین میگن ویروس زنده نیس ؟!
ولی اگ دقت کنید میبینید ک تقریبا میشه گف هر 7 تا این ویژگی ها رو داره !
میدونید چرا ؟!
چون گفتیم سلول زنده سلولی هس ک فعالیت آنزیمی داره و جاندار زنده جانداری هس ک سلولش (هاش ) زنده باشن و فعالیت آنزیمی داشته باشن...
ولی ویروس سلول نداره ! پس با اینکه ویژگی های حیات داره و فعالیت آنزیمی هم داره ولی زنده نیس !! -
Asal M 0 ببین منظور کتاب یه فرد یا موجود خاص نیس و اونارو به طور کلی بررسی میکنه و منظور کتاب فرد بالغه
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Asal M 0 در زیست دهم گفته است:
سلام دوستان وقت بخیر
آخه تو کتاب درسی گفته موجود زنده باید ۷ویژگی حیات رو باهم داشته باشدسلام
خوب ببینید من فک میکنم از نظر کتاب درسی تعریف حیات با تعریف زنده بودن فرق داره (لا اقل تو چاپ دوم کتاب ب بعد) دلیل منم این هس ک سال اول ک سری اول کتاب بود تو اون قسمت کتاب اینطور نوشته بود : "ب نظر میاد تعریف حیات خیلی ساده باشه چون همه قورباغه (ی حیوون بود یادم نیس چی 😅😂😂 ) رو زنده و یک سنگ رو غیر زنده میدونن !!! 😐😐😂و.... "
ولی از چاپ دوم ب بعد این پاراگراف رو پاک کردن چون حس میکنم علاوه بر اینکه دلیل بچه گونه ایی بود در عین حال مفهوم واژه زنده با حیات تو زیست شناسی فرق داره...
پس شاید شما ی موجود زنده پیدا کنید ک یکی از این هفتا رو نداشته باشه ولی خو حیات نداره ولی زنده اس !!😬 در واقع ما ب سلولی میگیم زنده ک فعالیت آنزیمی داشته باشه و بعد ب جانداری میگیم زنده ک سلول هاش زنده باشن (فعالیت آنزیمی داشته باشن )
در ثانی منم مثل دوستان فک میکنم منظور کتاب ب صورت کلی هست و جاندار بالغ منظور کتاب هس وگرنه هیچ موجود زنده ایی (لا اقل تا جایی ک من میدونم ) تا قبل از بلوغش توانایی تولید مثل و یا بعضی دیگ از اون 7 تا ویژگی رو نداره...
ثالثا نگران نباشید و نیازی نیس تا این حد تو کتاب ریز بشین چون کلافه میشین در نهایت (تجربشو داشتم ک میگم :) ) چون خود کنکور هم واقعا دیک تا این حد ریز نمیشه اگرم مصاحبه کاظم قلمچی رو با خانم زهرا نامور دیده باشین (ک اگ ندیدین حتما ببینید 😉:) ) ایشون هم توصیه شون ب عنوان ی رتبه برتر همینه ک واقعا نیاز نیس تا این حد تو متن کتاب ریز بشین... :)
اگ سوال دیگ ایی بود در خدمتم
موفق باشین ☺🍀 -
Asal M 0 ببین اگه بخای اینجوری بگی پ ما انسان ها هم تا قبل از بلوغ موجود زنده نیسیم چون توانایی تولید مثل نداریم😅😅😅😅
-
در شرایط عادی همونطور که اقا موقاری همیشه میگه اکثر اوقات هم ممکنه اکتسابی باشه مثلا برا اثر ضربه عقیم بشه
-
my name ممنون عزیزم
آره واقعا وقتی خیلی ریز میشی تو زیست گیج میشی :beaming_face_with_smiling_eyes: