مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat خدا از دهنت بشنوه :face_with_tears_of_joy:
یه ذره هم با معلم حسابانم کل داریم کلن با معلم ریاضیم که میشه گسسته هندسه حسابان مشکل دارم@immortally :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: من حدسیاتم درست در میاد پ مطمن باش بقیه رو خوب میدی البتع باید خودتم خب تلاش کنی:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tongue:
:face_with_tears_of_joy: من فقط با معلم فیزیکم مشکل داشتم که گذشت ریاضیو واقن دوص دارم -
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@immortally :face_without_mouth: :face_without_mouth: :expressionless_face: من کل شبو بیدار موندم تا صب خوندم تا حاالا نخونده بودم هیچی حالیم نبود عصرم تنبلی کردم ینی با بدبختی خوندمااا چشام باز نمیشد ولی حساب کردم شدم 18 ونیم یا 18
رفته بودم سرجلسع چشام معلوم نبود از بس پف کرده بود:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:خسته نباشی عزیزم 🌸
@Kosar-Kelyabi :face_with_tongue: سرحال و پرنشاط باشی
-
reyhanehbayat خوبه که :neutral_face:
@immortally :fearful_face: عاره خدایی راضیم
-
@Kosar-Kelyabi به سوالا خورده نگیرین
ما خوب نخونده بودیم@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ما خوب نخونده بودیماینو قبول دارم ولی سوالاشون اذیت کننده بود 😕
-
@immortally :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: من حدسیاتم درست در میاد پ مطمن باش بقیه رو خوب میدی البتع باید خودتم خب تلاش کنی:face_without_mouth: :face_without_mouth: :face_with_tongue:
:face_with_tears_of_joy: من فقط با معلم فیزیکم مشکل داشتم که گذشت ریاضیو واقن دوص دارمreyhanehbayat نهه من کلن با معلمای اختصاصیم مشکل دارم
نامردا رفته بودن پشت سرم حرف زده بودن -
@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ما خوب نخونده بودیماینو قبول دارم ولی سوالاشون اذیت کننده بود 😕
@Kosar-Kelyabi چی بگم والله
-
زیستو شروع کردین؟
-
reyhanehbayat نهه من کلن با معلمای اختصاصیم مشکل دارم
نامردا رفته بودن پشت سرم حرف زده بودن@immortally :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: اصن همه معلما چرتن فقط با یکیش خیلی صمیم انگار ن انگار معلممه اصن ببینیی چطو بامن چت میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلی عشقه
چی گفته بودن:expressionless_face: :expressionless_face: -
زیستو شروع کردین؟
زیستو شروع کردین؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage: کلا امروز خابیدم من
-
@immortally :face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth: اصن همه معلما چرتن فقط با یکیش خیلی صمیم انگار ن انگار معلممه اصن ببینیی چطو بامن چت میکنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خیلی عشقه
چی گفته بودن:expressionless_face: :expressionless_face:reyhanehbayat یه زمانی خیلی ضعیف بودم
رفته بودن جلو دخترا گفته بودن خیلی ضعیفه هیچی نمیشه -
زیستو شروع کردین؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_head-bandage: کلا امروز خابیدم من
reyhanehbayat ایشالله از فردا شروع کن به امید 20
-
نامردا رفته بودن پشت سرم حرف زده بودن@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
نامردا رفته بودن پشت سرم حرف زده بودناع 😂 منم همینطور 😂😂
معلم اختصاصیای ما چون میدونستن از الا فیلم میبینیم دیگه محلمون نمیزاشتن کلی باهامون بحث کردن 😬😬 -
reyhanehbayat یه زمانی خیلی ضعیف بودم
رفته بودن جلو دخترا گفته بودن خیلی ضعیفه هیچی نمیشه@immortally :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
اون معلمه باید با ماشین زیرگرف ب اون چع خا اصن میخای بیفتی فوضولع مگ
الان اون دخترا تاج گذاشتن سرش:expressionless_face: -
زیستو شروع کردین؟
-
reyhanehbayat ایشالله از فردا شروع کن به امید 20
:face_with_tongue: انشالله توکل بر خدا
-
nmnau نوچ:/ رف تا یکشنبه
-
@immortally :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face:
اون معلمه باید با ماشین زیرگرف ب اون چع خا اصن میخای بیفتی فوضولع مگ
الان اون دخترا تاج گذاشتن سرش:expressionless_face:reyhanehbayat انگار دخترا وضعمو پرسیده بودن که چطوره
اونام برگشتن اونطوری گفتن -
رفته بودن جلو دخترا گفته بودن خیلی ضعیفه هیچی نمیشه@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
رفته بودن جلو دخترا گفته بودن خیلی ضعیفه هیچی نمیشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نه ما به خودمون میگن
-
@Kosar-Kelyabi ایشالله فردا 3 برابرش میکنین