برنامه ریزی زیست دهم برای تابستون
-
Babak mans
چندمین شما؟@Ghazaleh-r با آقای موقاری می خوام بخونم (خیلی خیلی پشیمون شدم از اینکه با یه معلم دیگه جلورفتم برای همین تو ازمون های حتی مدرسه تو زیست از ۲۰، ۶ نمی گیرم قبلا فکر می کردم خوب خوندم چون معلم متن امتحان خیلی کم می گرفت البته تو نوبت اول هم تو درس زیست ۱۲ گرفتم.)بهترین معلم دنیا آقای موقارین.
-
@Ghazaleh-r با آقای موقاری می خوام بخونم (خیلی خیلی پشیمون شدم از اینکه با یه معلم دیگه جلورفتم برای همین تو ازمون های حتی مدرسه تو زیست از ۲۰، ۶ نمی گیرم قبلا فکر می کردم خوب خوندم چون معلم متن امتحان خیلی کم می گرفت البته تو نوبت اول هم تو درس زیست ۱۲ گرفتم.)بهترین معلم دنیا آقای موقارین.
Babak mans
خب الان مشکلتون چیه با ایشون پیش برید دیگ تو تاپیک قبلیم که بهتون گفتم اینکه چقدر بخواید بخونید بستگی به ظرفیت مطالعاتی خودتون داره به نظر من ابتدا فیلم های آقای موقاری رو نگاه کنید ایشون هم فصل به فصل درس میدن برا خودتون برنامه ریزی کنید که این هفته مثلا از فلان مبحث تا فلان مبحث رو مطالعه داشته باشید بعدش هر روز فیلم های آقای موقاری رو که نگاه کردید و نکات مهمش رو یاد داشت برداری کردین برین سراغه متن کتابو همه ی نوشته هاتون و اونارو بخونید و مطالعه داشته باشین و تست هاشم بزنید...
البته برا اینکه فراموشتون نشه هر وقت خواستید یه مبحث جدید رو شروع کنید حتما مباحث قبلی رو یه مرور کنید... -
من چطور زیست رو تو تابستون بخونم تو یه تاپیک گفته بودم این رو ولی حذفش کردن.تو رو خدا جواب بدین.
Babak mans در برنامه ریزی زیست دهم برای تابستون گفته است:
من چطور زیست رو تو تابستون بخونم تو یه تاپیک گفته بودم این رو ولی حذفش کردن.تو رو خدا جواب بدین.
سلام عزیز
دنبال کن منو
یه چت خصوصی بزنیم کامل بگم برات -
Babak mans در برنامه ریزی زیست دهم برای تابستون گفته است:
سلام عزیز
دنبال کن منو
یه چت خصوصی بزنیم کامل بگم برات -
Babak mans شما میتونیم با تورق ها پیش برین هر گفتار و خیلی سریع داخل یه کلیپ میگن ک شما میتونین پاس بزنین و نکات و یادداشت کنین
-
Babak mans شما میتونیم با تورق ها پیش برین هر گفتار و خیلی سریع داخل یه کلیپ میگن ک شما میتونین پاس بزنین و نکات و یادداشت کنین
-
Mono هیچی بلد نیستم ها از دهم
Babak mans عااا پس باید کلیپ هاشو ببینین
توی کل تابستون میخواین بخونین یا یه بازه زمانی مشخص؟ -
Babak mans عااا پس باید کلیپ هاشو ببینین
توی کل تابستون میخواین بخونین یا یه بازه زمانی مشخص؟ -
Mono اره اگه بتونم تو کل تابستون.برای همین برنامه می خوام.
Babak mans ببینید بستگی ب خودتون داره که برنامه سبک باشه تواناییتون چقدره یا حتی سبک درس خوندنتون من خودم یه برنامه دو هفته ای نوشتم که زیست و فیزیک و ریاضی و عربیم جمع میشه و میرم سراغ یازدهم ولی شما اگ برنامه دارین فقط زیست بخونین مثلا میتونی از ۱تیر تا ۱۰ مرداد روزی دوتا کلیپ ببینید و در کنارش کتابم بخونین و از ۱۱مرداد تا ۲ شهریورهم روزی یه گفتار تست بزنین
-
Babak mans ببینید بستگی ب خودتون داره که برنامه سبک باشه تواناییتون چقدره یا حتی سبک درس خوندنتون من خودم یه برنامه دو هفته ای نوشتم که زیست و فیزیک و ریاضی و عربیم جمع میشه و میرم سراغ یازدهم ولی شما اگ برنامه دارین فقط زیست بخونین مثلا میتونی از ۱تیر تا ۱۰ مرداد روزی دوتا کلیپ ببینید و در کنارش کتابم بخونین و از ۱۱مرداد تا ۲ شهریورهم روزی یه گفتار تست بزنین
-
Babak mans
سلام اگه زیستتون ضعیفه توصیه می کنم با فیلمای استاد موقادی پیش برید
ایشون برای دهم سه دوره فیلم ضبط کردن
صفرتاصد
کارگاه تست
تورق سریع
که بعد از هر فصل به ترتیب ببینید
حتما بعد از هر فصل تست های مربوط به خودشو حل کنید از کتاب تستتون و بعد برید فصل بعدی
سوالی بود در خدمتم -
Mono ...سلام ببخشید شما میخوای یازدهم شروع کنی با کتاب چاپ 97 پیش میری ایا...اخه احتمالا کتابا عوض شه و خب تغییرات زیاد میشه هر سال