عربی 2/ معرفه و نکره
-
Mahhh اره اشتباه لپی لفظی بود :/
-
@Amir-Bernousi
ی سوال
خارج چطور میشه مشتق اسم فاعل و مصدرش میشه خروج؟
من مصدر بلد نیستم چطور تشخیص بدم چجور؟،
sMahhh در عربی 2/ معرفه و نکره گفته است:
@Amir-Bernousi
ی سوال
sالان چون با م شروع نشده پس باید مصدرش از فعل های ثلاثی مجرد باشه؟؟
میشع کامل توضیح بدین☺
مصدر بلد نیستم -
@Amir-Bernousi
ی سوال
sMahhh مصدرها رو نمی تونیم قاعده بدیم بهشون البته ب جز مصدرهای ثلاثی های مزید( همون جدول باب ها که حفظ می کردیم...یادته!)
مثلا این مثال شما "خارج" چون بر وزن "فاعل" ساخته شده می فهمیم که ثلاثی مزید نبوده و مصدرشم باید شنیده باشیم و ب گوشمون آشنا باشه والا گیر می کنیم! مثلا اینجا "خروج" رو شنیدیم هممون.... -
Mahhh مصدرها رو نمی تونیم قاعده بدیم بهشون البته ب جز مصدرهای ثلاثی های مزید( همون جدول باب ها که حفظ می کردیم...یادته!)
مثلا این مثال شما "خارج" چون بر وزن "فاعل" ساخته شده می فهمیم که ثلاثی مزید نبوده و مصدرشم باید شنیده باشیم و ب گوشمون آشنا باشه والا گیر می کنیم! مثلا اینجا "خروج" رو شنیدیم هممون....@Mohsen-M-T
از کجا فهمیدین حتماا خروج
من فهمیدم اره مشتق فاعل -
Mahhh گفتم سماعیه ینی باید بشناسیم البته اگه گزینه هارو بدن می تونیم مشتق ها و مصدرهای مزید رو حذف کنیم ولی همینجوری بپرسن ازمون سخته ی خورده
-
Mahhh
مصادر این افعال تو لغات اخر کتابای دبیرستان همراه فعلاشون اومدن ولی یادگرفتنشون ضرورتی نداره -
Mahhh
مصادر این افعال تو لغات اخر کتابای دبیرستان همراه فعلاشون اومدن ولی یادگرفتنشون ضرورتی نداره@Amir-Bernousi
ی سوال اسم لای نفی جنس؛ مبنی بر فتحه هست یا منصوب؟
سوال دومم این که: تنوین یعنی چی؟ -
@Amir-Bernousi
ی سوال اسم لای نفی جنس؛ مبنی بر فتحه هست یا منصوب؟
سوال دومم این که: تنوین یعنی چی؟Mahhh با اجازه ی آقا امیر!
اسم لای نفی جنس: مبنی بر فتح و محلا منصوب
تنوین: به --ٌ------ٍ-----ً میگیم تنوین رفع و جر و نصب. -
Mahhh با اجازه ی آقا امیر!
اسم لای نفی جنس: مبنی بر فتح و محلا منصوب
تنوین: به --ٌ------ٍ-----ً میگیم تنوین رفع و جر و نصب.@Mohsen-M-T
یعنی اسم للای نفی جنس فتحه می گیره،؟ -
Mahhh در سطح کنکور و کتاب درسی فقط اسمهایی رو میارن در اون جایگاه که فتحه رو ظاهر میکنن ولی حالتای دیگه هم داره که برای کنکور نمیاد چون درگیر مطالب تخصصی تر می شن!!
در سطح کنکور: لا تلمیذَ فی الصف: تلمیذ: اسم لای نفی جنس/مبنی بر فتح/محلا منصوب/ تنوین و ال هم نمی گیره
فراتر از کنکور: لا رجُلینِ/لا طالباتِ و.... -
O_o عیب نداره تا الان نخوندین دیگه غم گذشته رو نخورین. با اراده و برنامه ریزی درست می تونید از پس هرچیزی بربیاید.
موفق باشید:thumbs_up_light_skin_tone: