مآجرآهآی من و نهآیی
-
AMH
نوکرم حاجیه
reyhanehbayat بریم تو دلی
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
my name در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام
بچه ها یکی میتونه پدیده تِرَنسفور ماسیون (امیدوارم درست نوشته باشم ) رو به زبون ساده برا من بگه ؟
اصلا درک نمیکنم چجوری یه سلول مرده میتونه صفاتش رو انتقال بده
تجربیا ممنون میشم جواب بدینسلام
راستش دقیق نمیدونم چ اتفاقی میفتهچون خیلی در موردش تحقیق و اینا نکردم
ولی ب عنوان ی داتش آموز سادهطوری ک همیشه خودم تصورش میکردم و فهمیدمش اینه ک باکتری مرده کپسول دار در واقع ی پوشش پلی ساکاریدی هس ک داخلش محتوای ژنی داریم حالا وقتی این باکتری های مرده رو همراه با باکتری زنده ب موش تزریق کنیم آتزیم های بدن موش اون پوشش پلی ساکاریدی رو تجزیه میکنن و محتوای ژنی خارج و پخش میشه بعد ی تعدادیش وارد سلول های بدون کپسول میشه و ژن کپسول دار بودن رو انتقال میده...
اون مقدار محتوای ژنی هم ک وارد باکتری های بدون کپسول نشده تو همون بدن موش تجزیه میشن...
بعدشم ک موش توسط اون باکتری های کپسول دار شده میمیره...
بازم میگم
واقعا نمیدونم چ قدر همینطوریهفقط برداشتی ک همیشه خودم داشتم رو گفتم اگ ی دلیل درست تر پیدا کردم میام میگم
فقط یه چیزی
همه متنتون درسته ولی اونجایی که میگین انزیم های بدن موش اون پوشش رو از بین میبرند رو متوجه نمیشم چون اگر قرار باشه به این راحتی اون پوشش از بین بره که باکتری کپسول دار مقاوم نیست و موش رو نمیکشه !خوب ببینید اولا من ک گفتم مطمئن نیستم چ قدر درسته استدلالم
یعنی اینو مطمئنم ک ی جوری اون کپسول باید سوراخ شه تا محتوای ژنی از پیکره باکتری خارج شن و بعد بتونن وارد سلول بدون کپسول شن و.... ولی نمیدونم دقیقا اون کپسول چجوری سوراخ میشه
ولی حدسی ک میزنم آنزیمه هرچند ممکنه غلط باشه ولی فک میکنم اگ آنزیم درس باشه استدلال بقیه اش این میشه ک خوب وقتی ک باکتری زنده اس بالاخره از خودش دفاع میکنه و همینجوری وای نمیسع ک آتزیم های بدن موش لایه پلی ساکاریدی رو از بین ببره و خوب بالاخره ی سمی چیزی تولید میکنه و تو این رقابت در نهایت باکتری برنده میشع ولی وقتی باکتری مرده باشه و فقط ی لایه پلی ساکاریدی داشته باشیم ک بی دفاعه !! خوب قاعدتا خیلی راحت موش میتونه با آنزیم هاش اون لایه رو تجزیه کنه دیگ...
من بازم میگم
اینا همش واقعا استدلال های منه و نمیدونم تا ج حد درستهخلاصه مخصوصا تو این یکی مورد فقط ب حرفای من اکتفا نکنید اگ دکتری معلمی کسی دیدین از اونم بپرسین و خبرش رو ب ما هم بدین
#استدلالات_یک_فارغالتحصیل _ساده_ک_ب_معلم_و_دکتری_ک_ازشون_سوال_کنه_دسترسی_نداشmy name در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
my name در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام
بچه ها یکی میتونه پدیده تِرَنسفور ماسیون (امیدوارم درست نوشته باشم ) رو به زبون ساده برا من بگه ؟
اصلا درک نمیکنم چجوری یه سلول مرده میتونه صفاتش رو انتقال بده
تجربیا ممنون میشم جواب بدینسلام
راستش دقیق نمیدونم چ اتفاقی میفتهچون خیلی در موردش تحقیق و اینا نکردم
ولی ب عنوان ی داتش آموز سادهطوری ک همیشه خودم تصورش میکردم و فهمیدمش اینه ک باکتری مرده کپسول دار در واقع ی پوشش پلی ساکاریدی هس ک داخلش محتوای ژنی داریم حالا وقتی این باکتری های مرده رو همراه با باکتری زنده ب موش تزریق کنیم آتزیم های بدن موش اون پوشش پلی ساکاریدی رو تجزیه میکنن و محتوای ژنی خارج و پخش میشه بعد ی تعدادیش وارد سلول های بدون کپسول میشه و ژن کپسول دار بودن رو انتقال میده...
اون مقدار محتوای ژنی هم ک وارد باکتری های بدون کپسول نشده تو همون بدن موش تجزیه میشن...
بعدشم ک موش توسط اون باکتری های کپسول دار شده میمیره...
بازم میگم
واقعا نمیدونم چ قدر همینطوریهفقط برداشتی ک همیشه خودم داشتم رو گفتم اگ ی دلیل درست تر پیدا کردم میام میگم
فقط یه چیزی
همه متنتون درسته ولی اونجایی که میگین انزیم های بدن موش اون پوشش رو از بین میبرند رو متوجه نمیشم چون اگر قرار باشه به این راحتی اون پوشش از بین بره که باکتری کپسول دار مقاوم نیست و موش رو نمیکشه !خوب ببینید اولا من ک گفتم مطمئن نیستم چ قدر درسته استدلالم
یعنی اینو مطمئنم ک ی جوری اون کپسول باید سوراخ شه تا محتوای ژنی از پیکره باکتری خارج شن و بعد بتونن وارد سلول بدون کپسول شن و.... ولی نمیدونم دقیقا اون کپسول چجوری سوراخ میشه
ولی حدسی ک میزنم آنزیمه هرچند ممکنه غلط باشه ولی فک میکنم اگ آنزیم درس باشه استدلال بقیه اش این میشه ک خوب وقتی ک باکتری زنده اس بالاخره از خودش دفاع میکنه و همینجوری وای نمیسع ک آتزیم های بدن موش لایه پلی ساکاریدی رو از بین ببره و خوب بالاخره ی سمی چیزی تولید میکنه و تو این رقابت در نهایت باکتری برنده میشع ولی وقتی باکتری مرده باشه و فقط ی لایه پلی ساکاریدی داشته باشیم ک بی دفاعه !! خوب قاعدتا خیلی راحت موش میتونه با آنزیم هاش اون لایه رو تجزیه کنه دیگ...
من بازم میگم
اینا همش واقعا استدلال های منه و نمیدونم تا ج حد درستهخلاصه مخصوصا تو این یکی مورد فقط ب حرفای من اکتفا نکنید اگ دکتری معلمی کسی دیدین از اونم بپرسین و خبرش رو ب ما هم بدین
#استدلالات_یک_فارغالتحصیل _ساده_ک_ب_معلم_و_دکتری_ک_ازشون_سوال_کنه_دسترسی_نداشدستت درد نکنه
چشم اگه چیز بیشتری یاد گرفتم خبرتون میکنم -
reyhanehbayat بریم تو دلی
AMH
منشن کن بیام
-
AMH
منشن کن بیام
reyhanehbayat چشم
-
بچه ها من خروج رو میزنم و اپیکیشن آلا رو پاک میکنم
خیلی میام انجمن آخه
خداحافظ دوستان تا بعد کنکور
reyhanehbayat
@Kosar-Kelyabi
81Sobhan
AMH
Mbf
و بقیه دوستان :))))))
-
خیلی میام انجمن آخه
reyhanehbayat
@Kosar-Kelyabi
81Sobhan
AMH
Mbf
-
خیلی میام انجمن آخه
reyhanehbayat
@Kosar-Kelyabi
81Sobhan
AMH
Mbf
Zahra 2
حیف پای کنکور وسطه وگرنه بی معرفت ترین ادم دنیا خطابت میکردم
خبرای خوب نیاری واسم من میدونم با ط
خدا همراهت -
ریحانه میدونی؟؟
-
AMH دقیق نمیدونم ولی فک کنم تا گفتار 3 فصل 7ئه:/
ولی بذا بازم نگا کنم -
ولی بذا بازم نگا کنمreyhanehbayat باشه
-
ولی بذا بازم نگا کنماین پست پاک شده! -
AMH گفتم تا گفتار 3 دیگع:/
-
این پست پاک شده! -
reyhanehbayat اجی پیدایدم نمیخاد ممنون ازت
-
reyhanehbayat اجی پیدایدم نمیخاد ممنون ازت
AMH همون بود؟!
چون من گم کردم اون عکسی که سبحان فرستاده بود رو -
AMH همون بود؟!
چون من گم کردم اون عکسی که سبحان فرستاده بود روreyhanehbayat اره جیگر از 100 به بد حذفه
-
AMH همون بود؟!
چون من گم کردم اون عکسی که سبحان فرستاده بود روreyhanehbayat اجی امری نی من برم بدرسم؟؟