ماجرا های منو جزوه هام
-
@Kosar-Kelyabi من این جزوه هایی که گذاشتم تمام نکات کلیپ های اقا موقاری و تخته هاست مال هر پایه جداست و اسمش هم روی پی دی اف هست
اینی که گذاشتم حشرات اسمشه دو صفحه اول جمع بندی درمورد حشرا سه صفحه بعدی گیاهان هست جانوری جدا ندارم مال هر فصل همون آخر همون فصلهFa D سلام دوست عزیز اون جزوه حشراتتون فوق العاده بود جمع بندی باز اونطور مدل ندارید ببخشیدا درخواست میکنم.
-
Fa D سلام دوست عزیز اون جزوه حشراتتون فوق العاده بود جمع بندی باز اونطور مدل ندارید ببخشیدا درخواست میکنم.
Hesam Mohammadi تو همین تاپیکه جزوه شون؟
-
Fa D سلام دوست عزیز اون جزوه حشراتتون فوق العاده بود جمع بندی باز اونطور مدل ندارید ببخشیدا درخواست میکنم.
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط Fa D انجام شدهHesam Mohammadi نه والا همینا رو هم به زور وقت کردم چون نقاشی هاش زمان مییبره
ولی بدون نقاشی تمام نکات آقا موقاری همین جا هست -
Hesam Mohammadi تو همین تاپیکه جزوه شون؟
نوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ЄƦƝЄƧƬ بله هر سه پایه هست همین جا
-
Hesam Mohammadi نه والا همینا رو هم به زور وقت کردم چون نقاشی هاش زمان مییبره
ولی بدون نقاشی تمام نکات آقا موقاری همین جا هستFa D در هر صورت ممنونم اون جزوه حشراتتون فوق العاده جذاب و دلبر بود
با آرزوی موفقیت دوست عزیز -
Fa D در هر صورت ممنونم اون جزوه حشراتتون فوق العاده جذاب و دلبر بود
با آرزوی موفقیت دوست عزیزنوشتهشده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi خواهش میکنم قابلی نداشت
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی خیلی خیلی خوب بود خیلی 🥰
واقعا ممنونم
هرجا ک هستید موفق باشید
ب تمام هدفاتون برسید🩺
-
خیلی خیلی خیلی خوب بود خیلی 🥰
واقعا ممنونم
هرجا ک هستید موفق باشید
ب تمام هدفاتون برسید🩺
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-sh خیلیی ممنون
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
جزوه زیست دوازدهم هم تموم شد
http://s12.picofile.com/file/8397559850/jozveh_zist12.pdf.htmlFa D دمت گرم
️
️
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۹، ۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط fatemeh81 انجام شده
امیدوارم به هدفی که داری برسی هر چی زودتر...:))
خیلی ممنون -
نوشتهشده در ۳ تیر ۱۳۹۹، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ممنون از محبت همه
خوشحالم که مفید بوده -
سلااام
بازم من
راستش چند وقت پیش یه دوستی از من جزوه های آقا موقاری رو خواست منم پی دی اف شون کردم و قراره اینجا بزارم شاید لازمتون بشه
تمام تخته ها رو نوشتم نکاتی رو هم که گفتم حدالمقدورنوشتم از اونجایی که کتاب زیست هم خیلی مهمه و من بعضی نکات آقا موقاری رو اونجا نوشتم قراره کتاب هامو هم پی دی اف کنم(البته الان فقط جزوه زیست دهمم حاضره)
**شاد وسلامت باشید**
http://s5.picofile.com/file/8396853850/Jozve_zist10.pdf.html -
Fa D جزوه هاتون عالی بود دمتون گرم من خودم فیلمای اقای موقاری رو نکته برداری کردم ولی شروع کردم جزوه های شما رو نوشتن و اضافه کردن به نکاتم و خیلی کامل بود ممنونم
@Dr-Rashidi در ماجرا های منو جزوه هام گفته است:
Fa D جزوه هاتون عالی بود دمتون گرم من خودم فیلمای اقای موقاری رو نکته برداری کردم ولی شروع کردم جزوه های شما رو نوشتن و اضافه کردن به نکاتم و خیلی کامل بود ممنونم
واس منم میفرستی؟
-
جزوه زیست دوازدهم
http://s13.picofile.com/file/8397440392/jozve_zist12.pdf.htmlدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa D میشه خواهش کنم دهم رو هم بزاری
-
Fa D میشه خواهش کنم دهم رو هم بزاری
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghorbanali Abroud در ماجرا های منو جزوه هام گفته است:
Fa D میشه خواهش کنم دهم رو هم بزاری
همه رو گذاشته تو پستای قبلی هست باید یکم بگردی
-
سلااام
بازم من
راستش چند وقت پیش یه دوستی از من جزوه های آقا موقاری رو خواست منم پی دی اف شون کردم و قراره اینجا بزارم شاید لازمتون بشه
تمام تخته ها رو نوشتم نکاتی رو هم که گفتم حدالمقدورنوشتم از اونجایی که کتاب زیست هم خیلی مهمه و من بعضی نکات آقا موقاری رو اونجا نوشتم قراره کتاب هامو هم پی دی اف کنم(البته الان فقط جزوه زیست دهمم حاضره)
**شاد وسلامت باشید**
http://s5.picofile.com/file/8396853850/Jozve_zist10.pdf.htmlدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa D بله خیلی ممنونم
-
Fa D بله خیلی ممنونم
نوشتهشده در ۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده