دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name سوال ۱۶۰ گزینه ۱و ۲ رو درست زده کسی میدونه چرا
خب یه بخشی از کار سامانه لیمبیک همین کنترل عواطفه متن کتاب سال یازدهم میگه سامانه لیمبیک بر احساساتی مثل لذت و خشم و ... اینا تاثیر داره
فلذا اسیب بهش این احساسات رو تغییر میده -
zo در پرسش پاسخ زیست گفته است:
my name من این تیکه ای ک زیرش خط کشیدم رو نمیتونم بفهمم میشه توضیح بدین چرا اینا علت و معلول هم اند؟
مکان اصلی جذب در اسب هم مثل انسان روده باریکه خب وقتی تجزیه سلولز بعد از روده باریک باشه دیگه این سلولز های تجزیه شده به خوبی جذب نمی شوند
-
Dr.Aryan در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام قسمت های میلین دار یک سلول عصبی کانال دریچه دار سدیم و پتاسیم داره یا نداره؟
از اونجایی که میلین عایقه و مانع از ایجاد پتانسیل عمل میشه .
میشه گفت نه نداره -
توی کتاب یازدهم درباره MS دوتا مطلب داریم یکیش میگه میلین از بین میره یکیش میگه یاخته سازنده میلین که این بنظرم درست تره حالا شما نظرتون چیه کدوم درسته؟
-
@N-n-good در پرسش پاسخ زیست گفته است:
توی کتاب یازدهم درباره MS دوتا مطلب داریم یکیش میگه میلین از بین میره یکیش میگه یاخته سازنده میلین که این بنظرم درست تره حالا شما نظرتون چیه کدوم درسته؟
هر دوتاش یکیه
اگ دقت کنید تو سال یازدهم ما میگیم یاخته پشتیبان دور آکسون میچرخه و میشه غلاف میلین پس هر دو این عبارات ی معنی دارن و هیچ فرقی نداره کدوم رو در نظر بگیرید...