عدالت علی را می خواهم
-
من یه سوال دارم
چرا من و یه نفر دیگه با اصلا میگم تلاش برابر
به خاطرسهمیه داشتن باید متفاوت باشیم؟
بابا بله ما مدیون کسایی هستیم
که به خاطر ما آسیب دیدن
دست شونو می بوسیم
خود امام علی می گه
اجر این جهاد ها با خداست
و در دنیا همه باید با هم برابر باشند
اما این جا این طور نیست
حکومت می تونه یه جور دیگه جبران کنه تا حدی که می شه
نه با ما ناامید کردن کسایی مثل من
به خدا زندگی ما هم بی عیب نیست
ما گناه داریم
به خدا تو خانواده های ما هم غم هست
خیلی ها شبو نمی خوابن
که به هدفشون برسن
ولی وقتی می بینن یه نفر بدون تلاش با خیال راحت می تونه
آرزو هاشونو زندگی می کنه نابود می شن
یا علی به داد ما برس
:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: -
نگاه
اگ داره تو یه مسابقه فوتبال بازی میکنی
فک کن 12نفر علیه تو هستن جای یازده نفر
منم ناراحتم از این وضع
ولی ادمی که بخواد بترکونه هیچی جلودارش نیست -
خیلی ها مثل ما ناراضین و تا بوده همین بوده دوست عزیز
به این فکر کن که خیلی ها بدون این سهمیه رسیدن به بالا بالاها و به اینم فکر کن که خدا به هرکس به اندازه تلاشی که میکنه جواب میده تو تمام تلاشت رو کن خدا همه سهمیه ها رو کنار میزنه اگه حقت باشه که رتبه بشی
کاری از دست هیچکس ساخته نیست همه ما تو یه چهارچوب قانونیم که باید ازش پیروی کنیم قبل از ما همین بوده الانم همینه بعدا هم همین خواهد بود
به جای حاشیه به اهداف بزرگمون فکر کنیم -
من یه سوال دارم
که به خاطر ما آسیب دیدن
دست شونو می بوسیم
خود امام علی می گه
اجر این جهاد ها با خداست
اما این جا این طور نیست
ما گناه داریم
خیلی ها شبو نمی خوابن
که به هدفشون برسن
یا علی به داد ما برس
:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:هور دخت
عزیزم با فکر کردن ب این جیزا عوض نمیشه تو مجلس بحثش پیش اومده ممکنه سال دیگ سهمیه ها برداشته شن شایدم برداشته نشن شما اصلا ب این جیزا فک نکن
اولا ک فقط سهمیه ایثار گر نیست هزار تا سهمیه جورواجور هس ک آدم تا میشنوه مغزش سوت میکشه ک همشون پشت سر سهمیه ایثار گر خودشون رو قایم کردن و این وسط فقط خانواده ایثار گر فحش میخورن
ثانیا منم با شما موافقم ک کاش ب جای سهمیه بهشون امکانات تحصیلی و....میدادن ولی فک کردن ب اینجور چیزا فقط حاشیه اس و فقط برات اعصاب خردی داره ولا غیر
ثالثا کسی ک سهمیه ایثار گر داره (بقیه سهمیه ها رو نمیدونم) جا کسی رو پر نمیکنه این سهمیه دار ها ک اولا با ما ها رقابت نمیکنن با خودشون با هم رقابت میکنن ثانیا اگ مثلا پزشکی تهران نوشته 20 نفر میپذیره از بین سهمیه مناطق 20 نفر رو پذیرش میکنه حالا برا کسایی ک سهمیه ایثار گر دارن دو س تا صندلی اضافه میکنه ک همون هم قواعد و قوانین خودش رو داره مثلا اینکه از آخرین نفر از اون 20 نفر حالت عادی نمیدونم چن درصد رتبه و درصداش اش باشه و این حرفا
رابعا من خودم سهمیه ندارم (فک نکنید چون سهمیه دارم این حرف ها رو زدم ) و پدرمم تو هیچ جنگی نبودن و اصلا معاف بودن از سربازی خودمم همون سهمیه بسیجی ک همه دارن (حتی اونایی ک بسیجی نیستن )من اونم ندارم😐😐😂😂😂😂 یعنی هیچ وقت اقدامی نکردم برا گرفتنش...
پس لطفا خیلی دوستانه ازت میخوام بی خیال این فکرا بشی چون تهش فقط حسرتش برات میمونه ک چرا خودم رو درگیر حواشی کردم...
موفق باشی :)🍀 -
هور دخت
عزیزم با فکر کردن ب این جیزا عوض نمیشه تو مجلس بحثش پیش اومده ممکنه سال دیگ سهمیه ها برداشته شن شایدم برداشته نشن شما اصلا ب این جیزا فک نکن
اولا ک فقط سهمیه ایثار گر نیست هزار تا سهمیه جورواجور هس ک آدم تا میشنوه مغزش سوت میکشه ک همشون پشت سر سهمیه ایثار گر خودشون رو قایم کردن و این وسط فقط خانواده ایثار گر فحش میخورن
ثانیا منم با شما موافقم ک کاش ب جای سهمیه بهشون امکانات تحصیلی و....میدادن ولی فک کردن ب اینجور چیزا فقط حاشیه اس و فقط برات اعصاب خردی داره ولا غیر
ثالثا کسی ک سهمیه ایثار گر داره (بقیه سهمیه ها رو نمیدونم) جا کسی رو پر نمیکنه این سهمیه دار ها ک اولا با ما ها رقابت نمیکنن با خودشون با هم رقابت میکنن ثانیا اگ مثلا پزشکی تهران نوشته 20 نفر میپذیره از بین سهمیه مناطق 20 نفر رو پذیرش میکنه حالا برا کسایی ک سهمیه ایثار گر دارن دو س تا صندلی اضافه میکنه ک همون هم قواعد و قوانین خودش رو داره مثلا اینکه از آخرین نفر از اون 20 نفر حالت عادی نمیدونم چن درصد رتبه و درصداش اش باشه و این حرفا
رابعا من خودم سهمیه ندارم (فک نکنید چون سهمیه دارم این حرف ها رو زدم ) و پدرمم تو هیچ جنگی نبودن و اصلا معاف بودن از سربازی خودمم همون سهمیه بسیجی ک همه دارن (حتی اونایی ک بسیجی نیستن )من اونم ندارم😐😐😂😂😂😂 یعنی هیچ وقت اقدامی نکردم برا گرفتنش...
پس لطفا خیلی دوستانه ازت میخوام بی خیال این فکرا بشی چون تهش فقط حسرتش برات میمونه ک چرا خودم رو درگیر حواشی کردم...
موفق باشی :)🍀my name در عدالت علی را می خواهم گفته است:
هور دخت
موفق باشی :)🍀بسی موافقم باهات 🌸
(منم سهمیه ندارم)😉 -
من یه سوال دارم
که به خاطر ما آسیب دیدن
دست شونو می بوسیم
خود امام علی می گه
اجر این جهاد ها با خداست
اما این جا این طور نیست
ما گناه داریم
خیلی ها شبو نمی خوابن
که به هدفشون برسن
یا علی به داد ما برس
:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:هور دخت و اینکه من اینو بهت قول میدم کسی ک لیاقتش رو نداشته باشه ک موفق شه و با سهمیه وارد دانشگاه شده خیلی زود کم میاره
ی وقتی هس ی کسی درس میخونه تلاش میکنه سهمیه هم کمکش میکنه و اگ سهمیه هم نداش رتبه خیلی خوبی میاورد این آدم لیاقت این رو داره ک ب هدفش برسه ولی کسی ک میگ من سهمیه دارم پس تلاش نمیکنم اون خوب لیاقتش رو نداره و موفق هم نمیشه ته هنه اینا ی جمله اس ک خدا خیلی وقت پیش گفته : لیس للانسان الا ما سعی و تماااام حالا هزار تا آدم با سهمیه برن سر کار و دانشگاه ته ته تهش خدا چن هزار سال پیش تو قرآن گفته ک برا آدم ها چیزی ب جز تلاش شون نیس حالا شاید یکی بدون تلاش و با سهمیه بره دانشگاه اوکی ولی بدونین تهش موفقیت برا اوتی هس ک تلاش میکنه این سنت خداس و تو کار خدا هم دروغ نیس...
اگ سهمیه ها ام برداشته شه ی فدا هستن ک باز با رشوه و پارتی میان سر کار
اینا همش حاشیه اس
ب خدا توکل کنید و با همه وجود فقط تلاش کنید بدون هر حاشیه ایی چون لیس للانسان الا ما سعی... -
ممنون همگی که راهنمایی کردین
متاسفانه این اتفاق داره میوفته
و علاوه بر کشتن استعداد ها
اتفاقاتی بدتر میوفته( شک نکنین)
این رو حتی دانشجو های پزشکی اقرار کردن
که سطح آموزش چطور پایین اومده
و خوب چون نمی شه کاری نکرد
و کسی این صدا رو نمی شنوه
باید سکوت کرد...
و سخت تلاش کرد
هر چند که دیدن حق خوری دل ادمو به آتیش می کشه
یا علی -
من یه معلم دارم دبیر زیسته برادرش (خانوادگی میشناسیمشون)دوسه سال پیش پزشکی آورد میگفت رفتیم کلاس کلا 35 تا پزشکی میخواسته کلا 17 نفر بودن از هفته دوم 18 نفر اومده بودن که ...
معلوم نبود فروخته شده بود صندلی ها معلوم نبود سهمیه بودن (این چیزیه که دبیر سر کلاس گفت راست و دروغش پای خودش)
درمورد اینکه میگن باگفتن چیزی درست نمیشه 40 سال کسی چیزی نگفت که الان از پر کردن ظرف نذری گرفته تا صندلی های... داره با پارتی بازی پر میشه
اگه گرفتنم کمپود گیلاس دوست دارم:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
من یه سوال دارم
که به خاطر ما آسیب دیدن
دست شونو می بوسیم
خود امام علی می گه
اجر این جهاد ها با خداست
اما این جا این طور نیست
ما گناه داریم
خیلی ها شبو نمی خوابن
که به هدفشون برسن
یا علی به داد ما برس
:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:هور دخت به دلم نشست
-
اگر بخواین به یک یازدهمی رشته تجربی پیشنهاد برای کنکور بهتر بدین , اون چیه؟