مآجرآهآی من و نهآیی
-
سلام بچه ها کسی فیلم ۶ امتحان نهایی اقای محمد علی امینی راد رو دیده ؟
reyhanehbayat
81Sobhan
AMH
Mbf
@Giggles@Kosar-Kelyabi چیشدع مگ
-
reyhanehbayat
81Sobhan
AMH
Mbf
@Giggles -
@Kosar-Kelyabi چیشدع مگ
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi چیشدع مگ
هیچی یه سوال دارم از اون فیلم 😬🌸
-
@Giggles در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi نه متاسفانه من فیلم ها رو نگاه نمیکنن:rose:
اها ممنون ❤
-
@Giggles در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi نه متاسفانه من فیلم ها رو نگاه نمیکنن:rose:
اها ممنون ❤
@Kosar-Kelyabi واسا سبحان بیاد اون فک کنم دیده چووون کتابو نمیخونه دارع فیلما رو میبینه فقط
-
@Kosar-Kelyabi واسا سبحان بیاد اون فک کنم دیده چووون کتابو نمیخونه دارع فیلما رو میبینه فقط
اره باید صبر کنم اون بیاد
بازم ممنون 😘 -
بازم ممنون 😘@Kosar-Kelyabi چقد خوندی
-
بازم ممنون 😘@Kosar-Kelyabi :anguished_face: ما مهمون داریم نمیتونم بخونم اصلا
-
@Kosar-Kelyabi چقد خوندی
@Kosar-Kelyabi چقد خوندی
😑😐😬فقط فصل یک با شش تا فیلم
شما چی ؟ -
@Kosar-Kelyabi :anguished_face: ما مهمون داریم نمیتونم بخونم اصلا
اع خب انشاالله زود برن 😬😂🌸
-
من دیروز مهمونی بودم نتونستم بخونم 😬🌸
-
@Kosar-Kelyabi چقد خوندی
😑😐😬فقط فصل یک با شش تا فیلم
شما چی ؟@Kosar-Kelyabi :confused_face: من فصل یک و 3 رو خوندم فقط اونم دیروز خوندم اینا رو..امروز هیچی نخوندم:(
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: هنوز نمیرن خااابیده دارع خروپف میکنه -
@Kosar-Kelyabi :confused_face: من فصل یک و 3 رو خوندم فقط اونم دیروز خوندم اینا رو..امروز هیچی نخوندم:(
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: هنوز نمیرن خااابیده دارع خروپف میکنهreyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi :confused_face: من فصل یک و 3 رو خوندم فقط اونم دیروز خوندم اینا رو..امروز هیچی نخوندم:(
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: هنوز نمیرن خااابیده دارع خروپف میکنه😂😂😂 بزنشون 😑👊
-
من دیروز مهمونی بودم نتونستم بخونم 😬🌸
@Kosar-Kelyabi :face_with_head-bandage: :expressionless_face: امروز بخون ب جاش دیگع
عابجی من قضیه چلیپایی شدن رو نمیفهمم:face_with_head-bandage: :expressionless_face: :face_without_mouth: -
:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: هنوز نمیرن خااابیده دارع خروپف میکنه😂😂😂 بزنشون 😑👊
@Kosar-Kelyabi :expressionless_face: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: زورم نمیرسع چاقه
-
@Kosar-Kelyabi :face_with_head-bandage: :expressionless_face: امروز بخون ب جاش دیگع
عابجی من قضیه چلیپایی شدن رو نمیفهمم:face_with_head-bandage: :expressionless_face: :face_without_mouth:reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عابجی من قضیه چلیپایی شدن رو نمیفهمم:face_with_head-bandage: :expressionless_face: :face_without_mouth:اره دیگه مجبورم امروز دوبرابر بخونم 😬
ببین چلیپایی شدن وقتی که تو پروفاز میوز یک تتراد داره تشکیل میشه اگه یه قطعه از یه کروموزوم جای خودشو با یه قطعه دیگه از کروموزوم غیر خواهریش (که همتا هستن ) جابه جا کنه چلیپایی یا کراسینگ اور صورت میگیره -
@Kosar-Kelyabi :expressionless_face: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_tears_of_joy: زورم نمیرسع چاقه
😂😂😂😂❤❤
-
😂😂😂😂❤❤
@Kosar-Kelyabi
:face_without_mouth: :expressionless_face: ینی لعنت کنه خدا معلمای ما رو هیچی یاد ندادن :( -
@Kosar-Kelyabi
:face_without_mouth: :expressionless_face: ینی لعنت کنه خدا معلمای ما رو هیچی یاد ندادن :(reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
:face_without_mouth: :expressionless_face: ینی لعنت کنه خدا معلمای ما رو هیچی یاد ندادن :(واقعاا 😕👌👌
خداروشکر باز الا هست ❤ -
reyhanehbayat
81Sobhan
AMH
Mbf
@Giggles@Kosar-Kelyabi جانم ؟
مشکل چیه؟